Laura Cosoi se preg─âte╚Öte pentru cel mai complicat an din via╚Ťa ei

Anul 2022 pare s─â fie deja unul excelent pentru fermec─âtoarea Laura Cosoi, care va deveni mam─â pentru a treia oar─â, a╚Öa cum a anun╚Ťat de Cr─âciun. Aflat─â ├«ntr-o vacan╚Ť─â exotic─â ├«n Thailanda, actri╚Ťa ne-a vorbit, ├«n exclusivitate, despre c├óteva dintre planurile ei pentru anul acesta.

image
Laura Cosoi a împlinit 40 de ani în Thailanda

Capul de afi╚Ö al unor seriale de succes precum "La Bloc" sau "Cu un pas ├«nainte" de la Pro TV, Laura Cosoi a renun╚Ťat o vreme la televiziune pentru a se dedica familiei, dar ╚Öi altor proiecte de teatru ╚Öi film, pentru a scrie c─âr╚Ťi ╚Öi ca s─â se ocupe de blogul ei.

Am putea spune c─â noul an a ├«nceput ├«n for╚Ť─â pentru Laura Cosoi, aflat─â acum ├«n vacan╚Ť─â ├«n Thailanda cu so╚Ťul Cosmin Curtic─âpean ╚Öi cu fetele lor. De Cr─âciun, actri╚Ťa a anun╚Ťat c─â este din nou ├«ns─ârcinat─â ╚Öi va avea ├«nc─â o feti╚Ť─â, dup─â Rita ╚Öi Vera.

"├Än acest moment, bra╚Ťele noastre devin ╚Öi mai ├«nc─âp─âtoare, sufletul ╚Öi mai plin, emo╚Ťiile ╚Öi mai cople╚Öitoare, c─âci ├«n lumea asta a noastr─â mai a╚Ötept─âm o feti╚Ť─â, o surioar─â pentru Rita ╚Öi Vera. Ce dar minunat este via╚Ťa, c├ót─â bog─â╚Ťie pot aduce copiii, ce sentiment ├«n─âl╚Ť─âtor de recuno╚Ötin╚Ť─â ne ├«ncearc─â ori de c├óte ori le privim, c├ót de mare ╚Öi de bun este Dumnezeu cu noiÔÇŽ!", a scris vedeta atunci pe pagina ei de Facebook.

Laura Cosoi are multe proiecte profesionale pentru 2022

Apoi, pe 2 ianuarie, Laura Cosoi a ├«mplinit frumoasa v├órst─â de 40 de ani. Cu aceast─â ocazie am stat de vorb─â cu ea peste mari ╚Öi ╚Ť─âri ╚Öi am aflat ce preg─âte╚Öte pentru anul acesta senza╚Ťional ├«n afar─â de faptul c─â va deveni mam─â pentru a treia oar─â.

"Anul acesta o s─â joc ├«n trei spectacole de teatru ╚Öi voi ├«ncepe repeti╚Ťiile pentru a patra pies─â de teatru. Tot anul acesta lansez dou─â premiere de film. Una dintre ele este ┬źSecretul lui Zorillos┬╗, la care am filmat anul trecut ╚Öi am lucrat cu Alin Panc, V─âru S─ândel ╚Öi Cosmin Selesi, dar ╚Öi mul╚Ťi al╚Ťi actori foarte buni. Tot anul acesta lucrez la o nou─â carte, dar ├«nc─â nu ╚Ötiu c├ónd ├«i fac lansarea", ne-a m─ârturisit vedeta ├«n exclusivitate.

Click! a aflat c─â Laura ├«╚Öi dore╚Öte foarte mult s─â realizeze ╚Öi pentru acest─â carte, tot de bucate ╚Öi pove╚Öti, cum ne-a obi╚Önuit deja, o ╚Öedin╚Ť─â foto profesionist─â, cu imagini care vor surprinde cu siguran╚Ť─â. ╚śi se zvone╚Öte c─â actri╚Ťa ar vrea s─â pozeze din nou artistic ├«ns─ârcinat─â cu cea de-a treia fiic─â. Un adev─ârat tur de for╚Ť─â pentru Laura Cosoi.

stanga
dreapta
laura cosoi plaja png
laura cosoi familie tort jpg
laura cpsoi familie thailanda jpg
laura cosoi carte jpg
david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
lavinia parva4 png
image
image
image
image
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg
FotoJet jpg