Horia Brenciu a topit inimile fanilor cu mesajul de dragoste dedicat soției: «Ea mă pune cu picioarele pe pământ»

Horia Brenciu este cunoscut de o țară întreagă datorită carierei sale în industria muzicală și a atitudinii joviale, însă artistul este o persoană complet diferită atunci când nu se află în fața publicului. A demonstrat că este un bărbat sensibil în rândurile pe care i le-a scris soției sale cu ocazia zilei acesteia de naștere. 

Horia i-a scris soției un mesaj superb de dragoste Sursă: Arhivă personală
Horia i-a scris soției un mesaj superb de dragoste Sursă: Arhivă personală

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu de mai bine de 15 ani și au împreună doi copii, o fată și un băiat, de care sunt nespus de mândri. Povestea lor de dragoste a început cu ani în urmă, atunci când au colaborat pe platoul de filmare al producției "Om sărac, om bogat". Horia dezvăluit că el a fost cel care afăcut primul pas către Alice, iar glumele sale au fost primite foarte bine de către cea care avea să îi devină soție. 

image

Alice a considerat toate glumele mele bune. Chiar extrem de reuşite, câteodată! M-am străduit să fiu un bărbat cu simţul umorului bine dezvoltat. Până acum a mers. Sper să ţină şi-n continuare! Asta nu înseamnă că nu-i pregătesc şi alte surprize’, mărturisea Horia Brenciu.

Horia Brenciu este un tată implicat și un soț foarte iubitor și profită de ocaziile pe care le are pentru a aduce zâmbetul pe chipul soției sale. De ziua de naștere a lui Alice, artistul a scris un mesaj emoționant adresat celei care îi este alături la bine și la greu. 

"Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie și tot ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când mintea mea o ia razna. Împreună creștem 4 copii, o sumedenie de pisici și cine stie ce ne mai aduce viitorul… ? Ah, să nu uit… Azi e ziua ei. La mulți ani, iubita mea!', a scris artistul.

Alice are două fiice dintr-o relație anterioară, iar Horia se înțelege de minune cu ele, tratându-le ca pe proprii copii. 

Casa lui Horia Brenciu este neîncăpătoare

Casa lui Horia Brenciu este una plină de veselie și de...zgomot! Artistul trebuie să se gândească bine înainte de a spune câte suflete locuiesc sub acoperișul casei sale. 

Mezinele se numesc Tamara și Oliviu, sunt cele două pisici pe care le-am luat recent pentru copii mei. Lor li se alătură Luna, Martin, Othelo, Aida, Zoe, Mango și Hugo. În total 9 pisici. Două stau în casă, 7 afară. Ceilalți membri ai familiei sunt Toma (6 ani), Mina (care va împlini 8 ani), Maria (21 de ani), Andreea (29 de ani), soția mea și cu mine”, a povestit Horia. 

2021, un an plin de reușite pentru Horia Brenciu 

Anul 2021 a fost unul aglomerat pentru Horia Brenciu. Deși nu a mai susținut atât de multe concerte din cauza pandemiei, artistul a fost implicat într-un proiect care i-a ocupat mare parte din timp, dar care i-a adus și foarte multe satisfacții. Artistul a fost unul dintre detectivii emisiunii Masked Singer și s-a distrat pe cinste încercând să ghicească cine s-a aflat în spatele costumelor colorate. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net