Cea mai rușinoasă experiență pentru Theo Rose: ”L-am mozolit pe băiatul ăla, de n-a mai știut de el”

Ultima actualizare:

Theo Rose e pe val după super experiența de la SuperStar. Dezinvoltă și carismatică, nici nu știi cu ce te cucerește mai întâi: cu zâmbetul sincer, cu vorba directă sau cu vocea divină? Relaxarea aceasta a venit însă treptat, iar artista a rememorat recent câteva dintre experinețele rușinoase ale carierei, care au ajutat-o să crească.

Theo Rose și-a amintit de o întâmplare care a ajutat-o să crească
Theo Rose și-a amintit de o întâmplare care a ajutat-o să crească

Invitată la podcastul ”Lucruri simple”, Theo Rose, pe numele ei din buletin Teodora Maria Diaconu (24 de ani), a făcut ce știe ea mai bine, adică a cântat pe toate ritmurile impuse de proful Horia Brenciu și a dat din casă mai multe detalii picante din scurta, dar promițătoarea ei carieră.

Theo Rose este cunoscută în primul rând pentru talentul muzical și puțină lume știe că unul dintre visurile ei este să fie actriță. Artista a recitat în fața lui Brenciu monologul cu care și-a încercat norocul la Facultatea de Teatru și a povestit o întâmplare de la un casting cu bucluc.

Theo Rose a dat probă pentru un rol în filmul ”Oh, Ramona!”

Lucrurile se întâmplau înainte ca notorietatea solistei să crească datorită show-urilor de televiziune la care a participat, așa că lucrurile nu stăteau chiar atât de bine la capitolul dezinvoltură și curaj în fața publicului.

Nici rolul nu era unul ușor pentru o fată crescută la țară. ”A făcut băiatul ăsta de la radio, Andrei Ciobanu, cartea asta «Suge-o, Ramona», după care s-au hotărât să facă un film. De altfel, ați văzut, nu am eu rolul Ramonei, deci nu am luat eu castingul. S-a făcut și în limba engleză, deci mulțumesc lui Dumnezeu că nu l-am luat”, a povestit Theo Rose, cu umor, la podcastul lui Brenciu.

Solista a pornit însă plină de optimism la casting. Citise carte cu ceva timp înainte, îi plăcuse, iar scenariul pe care îl primise nu părea deloc dificil.

”Am repetat acasă, era o scenă în care Ramona voia să facă sex cu băiatul, el era foarte rușinos, iar ea își bătea joc de el. Am zis că eu trebuie să par la cameră focoasă, înfierbântată și ăsta e copilul meu, eu îl învăț acum să facă niște chestii”, a explicat Theo Rose.

Lucrurile s-a complicat însă când a ajuns la locul de desfășurarea acastingului și a văzut că trebuie să dea proba împreună cu actorul care juca rolul principal.

”Ajung acolo și mă aștepta un băiat, băiatul care a și jucat rolul lui Andrei. Și m-am uitat la el, m-am uitat la fosta mea manageră: pe ăsta de ce l-au adus aici? Ajung în sala unde erau camerele și regizoarea. Ne-au zis: bun, dați două ture de scări, sus-jos și veniți aici excitați, uitați canapeaua, vreau să vă aud gâfâind, vreau să facem scena asta ca la carte”, au sunat indicațiile care au cam speriat-o pe Theo Rose.

Artista a recunoscut că s-a gândit într-o primă fază să plece mâncând pământul, dar a preferat să se liniștească și să-și dea o șansă de a depășit o barieră în dezvoltarea ei personală.

Theo Rose: ”Din momentul ăla n-am mai avut inhibiții pe scenă”

”Primul gând a fost: mamă, plec? Sau s-o fac acum și, indiferent cum iese, măcar să știu că am făcut-o? Am luat-o pe scări și vorbeam de facultate, de altele. Și când am ajuns acolo, jap!, am trântit ușa de perete, ne-am aruncat pe canapeaua aia, am început să ne pupăm, că ne-am pupat pe bune! Și ce crezi: într-un exces de nebunie, mi-am dat și tricoul jos, am rămas într-un body, nu mai știu ce aveam pe mine. L-am mozolit pe băiatul ăla, l-am făcut terci acolo, nici n-am stat cu fața la cameră, că habar n-aveam că trebuie să stau cu fața la cameră. L-am mozolit pe băiatul ăla acolo, n-a mai știut de capul lui”, a detaliat Theo Rose, în hohotele de râs ale lui Horia Brenciu.

Artista n-a reșit să-i convingă pe producători, care i-au spus că ar prefera, totuși, o actriță cu experiență, care să știe cum să se orienteze în funcție de camerele de filmat, însă a produs o impresie puternică asupra actorului care a interrpretat în final rolul principal.

”Când am ieșit, mi-a zis fosta mea manageră: ce i-ai făcut băiatului ăluia, că atunci când a ieșit a zis: să nu-i spuneți, dar până acum a fost cea mai bună”, a mai spus solista.

Chiar dacă nu a luat rolul Ramonei, Theo Rose a recunoscut că experiența i-a fost foarte utilă, pentru că a scăpat-o de inhibiții pe scenă și în videoclipuri. ”Ăla a fost momentul în care am scăpat de simțul ridicolului. Din momentul ăla n-am mai avut inhibiții la videoclipuri, pe scenă.”

Theo Rose a prezentat semifinalele și finala SuperStar

Theo Rose s-a alăturat juraților concursului SuperStar de la Pro TV în postura de prezentatoare, începând cu faza semifinalelor. Artista a mai colaborat cu PRO TV în timpul verii, când a făcut parte din Gașca Vorbește Lumea. De această dată, Theo a avut rolul de a-i încuraja pe concurenți și de a afla cum se simt aceștia în timpul jurizărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net