Exclusiv Click! Theo Rose: "Demascarea a sosit într-un moment în care toată lumea era aproape convinsă că eu sunt Albina"

a3f09887 6a49 4ffb a2f3 bd5477972ea4 jpeg
Theo Rose s-a aflat în soatele măștii Albinuței de la Masked SingerFoto: captură video PRO Tv

Cel de-al doilea sezon al show-ului "Masked Singer România" a ajuns la final și odată cu el au căzut și ultimele măști. Click! a stat de vorbă cu cea care a stat în costumul Albinuței, Theo Rose, care i-a cucerit, cu siguranță, atât pe telespectatori, cât și pe fani. Iată ce ne-a spus solista în exclusivitate!

  • Click!: Te-ai pregătit intens pentru acest show. Cât de complicat a fost să cânți și să dai viață acestui personaj?

Theo Rose: A fost o plăcere să mă pregătesc pentru "Masked Singer". A fost complicat uneori la partea de coregrafie, pentru că mi-ar fi plăcut să pot face mult mai mult, dar am purtat niște tocuri destul de înalte și casca de pe capul meu era destul de grea ca să-mi pot ține echilibrul prea mult timp.

  • Poți să compari această experiență cu ceea ce faci tu în mod normal? A fost mai greu sau mai simplu să te pregătești pentru asta?

Deși activitățile au fost cam aceleași, însemnând înregistrări în studio, coregrafie și televiziune, am purtat totuși un costum din latex, sub care transpiram îngrozitor și o cască de motociclist pe cap, în interiorul căreia nu era așa mult aer cum părea din exterior.

  • Cum se vede acest show din interiorul măștii?

Hmmm… cam neclar (râde). Aveam pupila albinuței fix în dreptul ochilor, așa că a trebuit să mă străduiesc puțin să observ ce se întâmplă în jurul meu. Am fost uimită să simt emoții chiar și aflându-mă sub o mască.

  • Cum te simți acum că ai ieșit?

Păi am ieșit în finală… ați mai stat și la after party? Cred că a fost corect cumva. Până la urmă, demascarea a sosit într-un moment în care toată lumea era aproape convinsă că eu sunt Albina.

  • Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi și de ce?

Aș mai fi vrut cu Muma Pădurii și Fluturele. N-am reușit să-mi dau seama cine sunt cei care se ascund sub aceste măști sub nicio formă.

  • În final, transmite-le un mesaj detectivilor care nu te-au ghicit.

Alex Bogdan, I love you! Nu prea am interacționat înainte de Masked Singer și era evident să nu îi treacă numele meu prin minte, dar sper că după experiență asta mă va ține minte.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg