Interpretări live de excepție marca Damian Drăghici, Theo Rose, Andra, Delia și Gina Matache, cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Ultima actualizare:

    Andrei îi ies foarte bine piesele din folclorFoto: Instagram
Andrei îi ies foarte bine piesele din folclorFoto: Instagram

Damian Drăghici, Theo Rose, Delia și Gina Matache au cântat live de Ziua Națională a României. Special pentru toți românii care sărbătoresc 1 Decembrie atât în țară, cât și peste hotare, artiștii s-au întrecut pe sine și au interpretat melodii din folclor, muzică populară și de petrecere. 

Damian Drăghici și Theo Rose le-au adus un tribut marilor cântăreți de muzică de petrecere Cornelia Catanga, Gabi Luncă, Nelu Ploieșteanu, la Marea Unire Zu. Interpretarea artistului a fost fabuloasă, acompaniat de frumoasa olteancă, împreună cu care a făcut un live de excepție. Momentul a fost filmat și postat pe Youtube, unde deja se bucură de succes, ajungând în inimile românilor iubitori de muzică lăutărească.

Adela Popescu a cântat cu DJ Project

Tot cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Adela Popescu s-a reunit cu trupa Dj Project, împreună cu care a cântat celebrele piese „NU” / “Privirea ta” / “Bun rămas”/ “Mi-e dor de noi”. Și în cazul acesta, momentul a fost emoționant, mai ales că vorbim de o revedere între foști colegi, dar și pentru că Adela Popescu a renunțat la meseria de artistă în favoarea celei de mamă și prezentatoare tv.

Andra a fost și ea prezentă la Zu, unde a interpretat mai multe piese din folclor. Artista a cântat de la muzică lăutărească, populară, dar și pop. Printre melodiile cântate se numără „Cătănie” / “La omul care mi-i drag” / “E sărbătoare și răsună muzica”.

Citește și:

România, la mulți ani! Cum sărbătoresc vedetele 1 Decembrie și ce mesaje au pentru cititorii Click! de Ziua Națională

Delia a cântat cu mama ei, Gina Matache

Delia și Gina Matache au făcut cu adevărat o revoluție cu vocile lor inconfundabile. Numită și urmașa Mariei Tănase, jurata X Factor a cântat cu mama sa o melodie populară, iar interpretarea a fost cu adevărat una deosebită. Cu siguranță mulți dintre români se vor emoționa la auzul glasurilor inegalabile ale cântărețelor.

Lansări speciale de la Vlăduța Lupău și Theo Rose

Tot cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Vlăduța Lupău și Theo Rose au lansat două hituri care se bucură de succes. „Mare e lumea” și „Toată România” au ajuns în locuri de top pe Youtube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net