Cum a fost cerută Sandra Izbașa în căsătorie. Răzvan Bănică: „Am vrut să o șochez”

Ultima actualizare:

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Campioana olimpică a devenit în 2021 doamna Bănică, după ce a acceptat cererea în căsătorie a nepotului lui Ștefan Bănică Jr. Invitați la podcastul lui Horia Brenciu, cei doi au dezvăluit și modul în care a decurs cererea, unul inedit.

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit în 2021 foto: Instagram
Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit în 2021 foto: Instagram

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au fost invitați la podcastul lui Horia Brenciu, unde au vorbit despre felul în care actorul de 30 de ani a cerut-o de nevastă pe fosta gimnastă.

Răzvan a povestit că mai întâi a luat pe ascuns măsurători, cu un inel mai vechi de-al Sandrei. Campioana a fost însă pe fază și a remarcat că inelul, aflat în baie, fusese mișcat foarte puțin și i-a dat emoții viitorului soț.

”Povestea începe prin octombrie, noiembrie, trebuia să cumăr inelul, greu, nu știam măsura. Avea Sandra un inel, l-am luat, l-am pus pe deget, după care l-am pus la loc, ea s-a prins, trec două săptămâni, ne punem în pat și ea îmi spune „Dacă te-ai gândit să iei măsuri după inelul ăla din baie, e mare”. După care îmi spune somn ușor. Am făcut noapte albă. Am convins-o oarecum, că nu, l-a mutat ea când a făcut curat”, a povestit Răzvan.

Cererea în căsătorie, în seara de Crăciun

Din fericire, scuza folosită de Răzvan a funcționat, mai ales că Sanda nu știa când va veni cererea. Marele moment a avut loc chiar în seara de Crăciun, când actorul, sub pretextul că vrea să înceapă un vlog, iar primul episod va fi unul cu ei deschizând cadouri, a rugat-o să se îmbrace frumos. I-a pus, apoi, la telefon, o melodie îregistrată de el, cu versuri proprii. Sandra nu s-a prins din prima, dar când și-a dat seama că e cerută în căsătorie, a început să plângă.

”Surpriză a fost, se aștepta să o cer, dar nu știa când, În seara de Crăciun, în 2020, i-am spus ”Dar fiind seara de Crăciun, nu ai vrea să ne îmbrăcăm un pic mai tematic”. Fiind doar noi doi. Am aranjat totul acolo, să desfacem cadourile, asta era pretextul, că vom face vlogging. De emoții, am băut o sticlă de prosecco. I-am întins o cutie, cu niște tâmpenii, am vrut să o șochez, s-a enervat ușor, mi-a spus că nu o cunosc. La un moment dat scot telefonul și îi pun melodia cu versurile scrise de mine. M-a întrebat dacă e cerere în căsătorie sau ce. Am dat play de șase ori la piesa aia. A durat 20 de minute. Și într-un final, a ascultat toată melodia, i-am oferit inelul, a plâns și ea, am plâns și eu”, a completat Răzvan Bănică.

Cum s-au cunoscut Sandra Izbașa și Răzvan Bănică

De când s-a retras din gimnastică, Sandra, campioană olimpică în 2008 și în 2012, a devenit mai apropiată de showbiz, ba chiar a fost atrasă de actorie și și-a făcut debutul în acest domeniu cu rolul din pelicula "Faci sau Taci", regizată de Iura Luncașu.

Răzvan este actor la Teatrul Nottara și a avut apariții în seriale tv, deci nu este de mirare că drumurile celor doi s-au intersectat la un moment dat. De asemenea, au și prietene comune: Raluka și Ana Baniciu, prin intermediul cărora s-ar fi cunoscut și care au contrbuit astfel la formarea acestui cuplu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net