Campioanele Sandra Izbașa și Cătălina Ponor, îndrăgostite lulea de iubiții lor actori

Ultima actualizare:
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au anunțat logodna pe Instagram
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au anunțat logodna pe Instagram

Se spune că pentru a te îndrăgosti pe termen lung de cineva întâi trebuie să gasești anumite pasiuni comune care să vă apropie, astfel că am crede că majoritatea persoanelor dintr-o relație provin din același domeniu de activitate. Ei bine, nu neapărat.

După cum știm, de cele mai multe ori și opusurile se atrag, așa că nu se știe niciodată de cine te îndrăgostești. Aceasta a fost și situația campioanelor Sandra Izbașa și Cătălina Ponor, care nu și-au ales iubiți sportivi, ci actori!

Sandra Izbașa se iubește cu nepotul lui Ștefan Bănică

Sandra Izbașa (30 de ani) are o frumoasă relație cu actorul Răzvan Bănică (28 de ani), nimeni altul decât nepotul lui Ștefan Bănică, și pare mai îndrăgostită decât oricând. Fosta gimnastă împărtășește adesea cu admiratorii ei din mediul virtual imagini alături de iubit, iar ultima de acest gen a venit și cu o descriere „siropoasă”.

Sandra și Răzvan radiază de când sunt împreună
Sandra și Răzvan radiază de când sunt împreună

„Mă faci să strălucesc. Mă faci să mă simt bine. Mă faci fericită. Și de aia te iubesc!”, a fost mesajul Sandrei pentru partenerul ei, supranumit și Julio Iglesias de România.

De când s-a retras din gimnastică, Sandra a devenit mai apropiată de showbiz, ba chiar a fost atrasă de actorie și și-a făcut debutul în acest domeniu cu rolul din pelicula „Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu. Răzvan Bănică este actor la Teatrul Nottara și a avut apariții în seriale tv, deci nu este de mirare că drumurile celor doi s-au intersectat la un moment dat. De asemenea, au și prietene comune: Raluka și Ana Baniciu, prin intermediul cărora s-ar fi cunoscut și care au contrbuit astfel la formarea acestui cuplu.


    Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au anunțat logodna pe Instagramfoto: Instagram
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au anunțat logodna pe Instagramfoto: Instagram

Cătălina Ponor se căsătorește cu Bogdan Jianu

De asemenea, și Cătălina Ponor „are acasă” un actor și regizor, cu care urmează să și pășească în fața altarului. Campioana a dat marea veste recent, povestind că a fost cerută în căsătorie și că a zis „DA”. „Am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit.

Cătălina Ponor (32 de ani) şi Bogdan Jianu (50) sunt într-o relaţie din 2018, deși cei doi se cunosc încă din 2005, când gimnasta devenea majoră şi se pregătea să cucerească medalia de aur la bârnă, la Campionatele Europene de la Debrecen, Ungaria, iar Bogdan se afla într-o relaţie cu solista Julia Chelaru, manageria artişti şi regiza videoclipuri. Pentru aceștia iubirea a venit treptat, cei doi având inițial o relație de prietenie.

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg
banner  Andrei Aradits png
banner otniela png