Andreea Raicu, copleșită de tristețe în fața lui Horia Brenciu: «Eram la o nuntă. Nu a mea!»

Andreea Raicu (44 de ani) este protagonista unui podcast special. Horia Brenciu a reușit s-o scoată pe vedetă din zona ei de confort și s-o pună să cânte pentru prima oară în fața lumii întregi. Mai mult însă, Brenciu a provocat-o pe Andreea să facă niște destăinuiri foarte personale despre viața ei amoroasă.

image

Andreea Raicu este invitata celui mai recent podcast al lui Horia Brenciu, care va avea premiera luni, 7 martie. Brenciu a dezvăluit însă în avans puțin din ce s-a întâmplat la întâlnirea sa cu fosta vedetă Prima TV, iar ce am văzut arată foarte promițător.

În primul rând, Horia a convins-o pe Andreea să cânte, lucru nemaivăzut și nemaiauzit până acum, deși vedeta are în spate o carieră de 20 de ani în televiziune. Și trebuie să recunoaștem că e o zonă pe care Andreea ar putea s-o exploateze în viitor, pentru că vocea ei sună foarte bine.

Alături de Horia, Andreea a cântat ”Don’t worry, be happy”, ”All you need is love” și ”Somewhere over the rainbow” și s-a declarat ea însăși surprinsă de rezultat.

”Adevărul că nici eu nu mă așteptam la una ca asta! But I had so much fun! (dar m-am distrat atât de bine, n. r.). Mulțumesc și de abia aștept să îl văd! P.S. Nu-mi vine să cred că m-ai făcut să cânt și mai ales că mi-a și plăcut”, i-a scris Andreea lui Horia pe Instagram, la postarea care anunță premiera podcastului.

N-a fost însă numai veselie în platoul podcastului. La un moment dat, Andreea a rememorat o scenă de la o nuntă, iar atunci atmosfera s-a schimbat brusc. Frumoasa șatenă a simțit nevoia să adauge ”nu a mea!”, apoi a făcut o pauză mai lungă și a lăsat privirea în jos, semn că acesta este un subiect sensibil pentru ea.

Ceva mai târziu, Andreea a abordat subiectul relațiilor personale și, cu aceeași mină gravă, a spus că cel mai important lucru pe care a ales să-l ia cu sine din relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului a fost că trebuie să se iubească.

”Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le iau cu mine din relații este că trebuie să mă prețuiesc și să mă iubesc, pentru că restul e un bonus”, a spus Andreea.

Andreea Raicu s-a reinventat după 20 de ani de carieră în televiziune și pe podiumul de prezentare

După 20 de ani petrecuți în televiziune și pe podiumurile de prezentare, Andreea Raicu (41 de ani) s-a reinventat în India, și-a schimbat complet stilul de viață și acum îi ajută și pe alții să facă același lucru. Andreea se prezintă acum ca autor, speaker motivațional, life coach și promotor al unui stil de viață sănătos, cu certificări în tehnici de Mindfulness și meditație.

Andreea a început schimbarea de sine cu o călătorie în India, care i-a deschis noi orizonturi. Treptat, vedeta a înțeles de ce era atât de nefericită, în ciuda percepției generale că avea tot ce și-ar fi putut dori un om într-o viață.

”Dorința de perfecțiune m-a ghidat toată viața. Am crezut mereu că e cea mai importantă trăsătură a mea. Însă, în timp, am realizat că ea mi-a adus cele mai grele momente, din cauza presiunii pe care o puneam veșnic asupra mea. 

Vocea mamei mele din copilărie s-a transformat în vocea mea interioară, care m-a mânat să cer întotdeuna mai mult de la mine. Mi-am petrecut peste 20 de ani în televiziune, unde am moderat programe de divertisment precum Big Brother, Megastar și multe alte emisiuni cunoscute, mediu propice pentru a pune și mai mare presiune pe mine”, a scris Andreea la un moment dat pe site-ul său.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net