Relațiile Andreei Raicu: Cu cine s-a iubit vedeta

Ultima actualizare:
Andreea Raicu şi Horia Tecău.
Andreea Raicu şi Horia Tecău.

Relațiile Andreei Raicu au reprezentat mereu un subiect tabu pentru presă. Vedeta a fost dintotdeauna o persoană discretă și nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei personală. Click! a realizat o retrospectivă cu trei dintre cele mai cunoscute relații ale Andreei Raicu. Vedeta a împlinit vârsta de 42 de ani pe 18 iulie, însă în momentul de față nu are o relație de iubire sau nu una pe care să și-o asume și public. Despre bărbați, singurătate și dorința de a fi mamă, Andreea a vorbit de multe ori pe blogul ei.

Andreea Raicu a mărturisit în nenumărate rânduri că sunt perioade în viață când nicio relație amoroasă nu se leagă. Cu toate acestea, fosta realizatoare Tv spune că este fericită și împlinită, chiar dacă nu are, momentan, un partener de viață. Faptul că are parte de dragostea prietenilor și a rudelor, pentru ea este de ajuns.

După despărțirea de tenismenul Horia Tecău, prezentatoarea tv nu a mai avut nicio relațiie. Cel puțin una pe care să o afișeze public. Vă prezentăm trei dintre cei mai cunoscuți bărbați care au făcut parte din viața vedetei și implicit au lăsat amintiri frumoase în relațiile Andreei Raicu.

Relațiile Andreei Raicu: Cristi Chivu

Prima relație care a captat atenția presei din România, a Andreei Raicu, a fost cu fotbalistul Cristi Chivu. În urmă cu 12 ani, Andreea Raicu și Cristi Chivu vorbeau în premieră despre idila lor. Povestea de amor se înfiripase de Revelion, când și-au dat seama că între ei este mult mai mult decât o simplă prietenie.

Pe vremea aceea, el avea 22 de ani, era unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști români și printre cei mai doriți burlaci de la noi. Andreea Raicu avea 25 de ani, era model și vedetă de televiziune. Povestea de iubire a durat un an de zile, din 2003, până în vara lui 2004, cei doi ajungând să se despartă din cauza distanței. Andreea era la București iar Chivu la Amsterdam, pe vremea când juca la Ajax.

Relațiile Andreei Raicu. Tudor Chirilă şi Andreea Raicu, pe vremea când formau un cuplu
Relațiile Andreei Raicu. Tudor Chirilă şi Andreea Raicu, pe vremea când formau un cuplu

Relațiile Andreei Raicu: Tudor Vasile

Andreea Raicu a avut o relație și cu fiul cel mare al fostului premier al PNȚCD, Radu Vasile, Tudor, de profesie pilot. Chiar și după despărțire se zvonește că între cei doi a continuat să există o atracție, Tudor fiind mereu brațele care o alinau pe Andreea după vreo despărțire sau la vreun necaz.

Relațiile Andreei Raicu: Tudor Chirilă

Andreea Raicu a trăit alături de Tudor Chirilă o poveste de iubire controversată. În cinci ani de relaţie, cei doi au trecut prin numeroase împăcări şi despărţiri, aceasta fiind considerată una dintre cele mai controversate dintre relațiile Andreei Raicu. S-au cunoscut în 2006, atunci când s-au afișat și pentru prima oară în calitate de cuplu la un concert al trupei Voltaj. Un sărut în fața camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat a oficializat relația celor două vedete. Deși erau două firi diferite, solistul trupei Vama Veche și Andreea Raicu au rezistat doi ani în relație, pănă în toamna lui 2008, când cei doi își anunțau separarea pe blogurile personale.

Ei sunt iubiții celebri pe care i-a avut Andreea Raicu: fotbalistul Cristi Chivu, pilotul Tudor Vasile, solistul Tudor Chirilă și tenismanul Horia Tecău
Ei sunt iubiții celebri pe care i-a avut Andreea Raicu: fotbalistul Cristi Chivu, pilotul Tudor Vasile, solistul Tudor Chirilă și tenismanul Horia Tecău

"Este o dimineață agitată. Sună telefonul. Jurnaliștii încearca să-mi smulgă declarații suplimentare. Nu mi-a plăcut niciodata să vorbesc despre viața mea personală. Trebuie să vă impartasesc si voua ne-am despartit. Mai mult decat atat n-am sa comentez pe acest subiect", scria Andreea la vremea respectivă pe blogul personal. Un astfel de mesaj a reprezentat unul din momentele tensionate în relațiile Andreei Raicu.

Dar nu au rezistat decât doi ani separați, pentru ca în vara lui 2010, Andreea și Tudor erau surprinși de paparazzi in Centrul Vechi al Bucurestiului, ținandu-se de mână, semn că au pus deoparte divergențele din trecut. Fericirea nu a durat însă prea mult și Andreea s-a despărțit de Tudor în anul octombrie 2011, dorind să păstreze misterul rupturii doar pentru ea.

Relațiile Andreei Raicu: Horia Tecău

La un an de la despărțirea de cântărețul Tudor Chririlă, Andreea Raicu zâmbea din nou în brațele tenismenului Horia Tecău. În anul 2012 săgețile lui Cupidon o nimereau din nou pe frumoasa vedetă, care se afișa mândră la brațul lui Horia.


    Andreea Raicu şi Horia Tecău.
Andreea Raicu şi Horia Tecău.

Deși relația celor doi era una complicată din cauza carierelor, dar și a distanței, vedetele găseau metode pentru a trece peste greutăți. În anul care s-a scurs de atunci, Andreea Raicu și Horia s-au întâlnit în cele câteva vacanțe petrecute împreună, în timpul vizitelor lui în România și atunci când ea participa la partidele lui de tenis, aceasta fiind, cu siguranță, cea mai scurtă poveste de iubire dintre toate relațiile Andreei Raicu.

La început, relaţia Andreei cu Horia părea să evolueze cu paşi repezi. După doar două luni de iubire, tenismanul se muta acasă la vedeta tv. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Horia, la acea vreme, mutându-şi bagajele în vila brunetei. Turneele şi meciurile de tenis la care a participat l-au ţinut pe Horia departe de Andreea Raicu, iar ruptura dintre ei era inevitabilă. Când ar fi trebuit să sărbătorească un an de relație, Andreea Raicu şi Horia Tecău s-au despărțit. Fosta vedetă de la Prima TV a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, separarea şi a spus şi motivul: „provenim din lumi diferite”. „Da, nu mai suntem împreună. Timpul ne-a demonstrat că provenim din lumi diferite", mărturisea ea, în exclusivitate pentru Click! În urma separării de Tecău, Andreea Raicu nu s-a mai afișat cu niciun bărbat în public.

A scris despre greșelile pe care le-a făcut în relații

Într-o postare pe blog-ul personal, intitulată "Greșelile pe care le-am făcut în relații", Andreea Raicu vorbește deschis despre sentimente și trecut.Andreea Raicu a recunoscut că, în primul rând, nu a ştiut să aibă răbdare: „Am fost mereu un om impulsiv şi lipsit de exerciţiul răbdării şi acest lucru mi-a afectat relaţiile.“ De asemenea, vedeta subliniază că întotdeauna şi-a dorit să-şi schimbe partenerul: „Îmi plăcea, dar parcă mai avea nevoie de nişte ajustări. În multe relaţii am dus această luptă, până când am înţeles că este o nebunie. Fiecare om este aşa cum este.“ Andreea Raicu le sfătuieşte pe femei să le comunice partenerilor ce le deranjează, dar să nu impună o schimbare. O altă greşeală majoră spune că a fost afişarea nevoii de independenţă cu duritate: „Am făcut mulţi bărbaţi să se simtă prost pentru că nu i-am lăsat în niciun moment să creadă că am nevoie de ei. De fiecare dată când îmi ofereau ajutorul, insistam să mă descurc singură, dându-i astfel la o parte şi nelăsându-i să intre cu adevărat în viaţa mea.“ „N-am înţeles că într-o relaţie sunt trei entităţi: eu, el şi noi. Drept pentru care nu înţelegeam nevoia celuilalt pentru timp, spaţiu şi activităţi doar pentru el. «Aş vrea să fac ceva împreună cu prietenii mei» pentru mine era «Nu te iubesc şi nu vreau să stau cu tine»“, a mai dezvăluit Andreea Raicu.

Citește și:

Andreea Raicu dă cărțile pe față. De ce nu vrea să facă un copil

Andreea Raicu, declarații dureroase despre tatăl pe care l-a pierdut. Cu ce traume a rămas vedeta

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net