Fetița lui Nicole Cherry a împlinit 3 luni. Micuța începe să semene cu solista

Nicole Cherry a născut cu doar câteva zile înainte să împlinească 23 de ani și, astfel, i s-a îndeplinit un vis, acela de a fi mamă tânără. Anastasia Maria a venit pe lume pe 27 noiembrie, iar azi a împlinit 3 luni. Solista a publicat fotografii adorabile, cu toată familia!

nicole cherry (3) png

Nicole Cherry a publicat pe Instagram o imagine nouă cu fetița ei, spre bucuria celor peste 2,2 milioane de urmăritori virtuali. În poză, solista apare alături de soțul ei, Florin Popa, care o ține pe micuță în brațe, fiind și el topit de cât de mult o iubește. Anastasia Maria este îmbrăcată într-un costumaș roz dechis, iar în picioare are teniși lucioși. 

Fetița se face din ce în ce mai frumoasă și parcă începe să semene cu celebra ei mamă, mai ales în ceea ce privește forma ochilor. "3 luni fericite. Inima mea", a scris Nicole Cherry pe Instastory.

Nicole Cherry și fiica ei au același semn zodiacal

"E un copil extrem de dorit, un copil programat, dacă-ți vine să crezi, pentru că eu am zis că o să am un copil Săgetător sau Leu. Mi-au plăcut întotdeauna Săgetătorii ca mine", povestea Nicole Cherry în podcastul lui Damian Drăghici, înainte să nască.

Solista a vorbit și despre povestea ei de iubire cu Florin Popa, despre care lasă de înțeles că a fost primul bărbat din viața ei: "Este prima mea relație care se consumă din toate punctele de vedere, primul om din viața mea și mereu mi-am dorit asta. Mama a avut un singur bărbat și poate chestia asta e de la ea", a mai povestit cea poreclită "Cireșica".

Nicole Cherry, relație perfectă cu Florin Popa

Nicole Cherry a născut pe 27 noiembrie 2021, la mică distanță de data ei de naștere. Nicole Cherry a împlinit 23 de ani pe 5 decembrie. Solista și fetița ei au același semn zodiacal, Săgetător. Nicole și partenerul ei, Florin Popa (30 de ani), s-au logodit în octombrie 2021, între ei fiind o diferență de vârstă de 8 ani. „Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam”, a mărturisit Nicole, după ce a trecut printr-o serie de decepții în dragoste. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
disparuta olt foto ipj olt png
Vladimir Soloviov FOTO Profimedia
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg