Nicole Cherry, fericită în brațele iubitului! Cântăreața și Florin Popa au sărbătorit doi ani de relație

image
Nicole și Florin, fericiți la malul mării

Lui Nicole Cherry îi merge bine pe toate planurile! Deși a luat o pauză forțată de la concerte, cauzată de pandemie, cântăreața a avut timp pentru alte proiecte și a lansat o colecție de haine. De asemenea, a petrecut mai mult timp cu iubitul său. Nicole și Florin Popa au sărbătorit doi ani de relație.

Nicole (21 de ani) și partenerul ei au început o legătură romantică în urmă cu doi ani, deși se cunoșteau de mai multă vreme. Înainte de a începe relația care o împlinește în prezent, artista a trecut printr-o dezamăgire dureroasă: a fost înșelată cu una dintre prietenele ei. Tot răul spre bine, căci acum, mai matură și mai înțelegătoare cu sine și cu cel de lângă ea, Nicole strălucește la brațul bărbatului iubit.

Mai mult, tatăl bruenetei este de acord cu legătura e cu Florin, însă și ea se înțelege de minune cu viitorii socri. "Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor", ne-a spus Nicole.

image
Nicole și Florin, fericiți la malul măriifoto: arhivă personală

Nicole Cherry și iubitul, mesaje romantice pe rețelele sociale, la doi ani de relație

Nicole Cherry și Florin Popa, afaceristul cu opt ani mai mare decât ea, și-au sărbătorit iubirea în privat, însă nu au uitat de mesajele romantice de pe rețelele sociale, acolo unde au anunțat că au împlinit doi ani de relație.

"Tu ești și vei fi mereu locul meu fericit. Aniversare fericită! Te iubesc", a scris solista în dreptul unei imagini de pe malul mării, însă nici Florin nu s-a lăsat mai prejos: "Au trecut doi ani, urmează eternitatea. Aniversare fericită! Te iubesc".

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
Reuniunea Consiliului de Securitate al ONU EPA-EFE
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj