Nicole Cherry, fericită în brațele iubitului! Cântăreața și Florin Popa au sărbătorit doi ani de relație

Ultima actualizare:
Nicole și Florin, fericiți la malul mării
Nicole și Florin, fericiți la malul mării

Lui Nicole Cherry îi merge bine pe toate planurile! Deși a luat o pauză forțată de la concerte, cauzată de pandemie, cântăreața a avut timp pentru alte proiecte și a lansat o colecție de haine. De asemenea, a petrecut mai mult timp cu iubitul său. Nicole și Florin Popa au sărbătorit doi ani de relație.

Nicole (21 de ani) și partenerul ei au început o legătură romantică în urmă cu doi ani, deși se cunoșteau de mai multă vreme. Înainte de a începe relația care o împlinește în prezent, artista a trecut printr-o dezamăgire dureroasă: a fost înșelată cu una dintre prietenele ei. Tot răul spre bine, căci acum, mai matură și mai înțelegătoare cu sine și cu cel de lângă ea, Nicole strălucește la brațul bărbatului iubit.

Mai mult, tatăl bruenetei este de acord cu legătura e cu Florin, însă și ea se înțelege de minune cu viitorii socri. "Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor", ne-a spus Nicole.


    Nicole și Florin, fericiți la malul măriifoto: arhivă personală
Nicole și Florin, fericiți la malul măriifoto: arhivă personală

Nicole Cherry și iubitul, mesaje romantice pe rețelele sociale, la doi ani de relație

Nicole Cherry și Florin Popa, afaceristul cu opt ani mai mare decât ea, și-au sărbătorit iubirea în privat, însă nu au uitat de mesajele romantice de pe rețelele sociale, acolo unde au anunțat că au împlinit doi ani de relație.

"Tu ești și vei fi mereu locul meu fericit. Aniversare fericită! Te iubesc", a scris solista în dreptul unei imagini de pe malul mării, însă nici Florin nu s-a lăsat mai prejos: "Au trecut doi ani, urmează eternitatea. Aniversare fericită! Te iubesc".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net