Nicole Cherry a împlinit 23 de ani. Cum a surprins-o iubitul

Ultima actualizare:

    Nicole Cherry și Florin Popafoto: Instagram
Nicole Cherry și Florin Popafoto: Instagram

Nicole Cherry a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani, pe 5 decembrie, iar aniversarea aceasta a fost cu atât mai specială cu cât a fost prima în postura de proaspătă mămică. Nicole a adus recent pe lume o fetiță, care a primit numele Anastasia.

Nicole Cherry a împlinit 23 de ani, în  ajund de Moș Nicolae. Aniversarea a prins-o pe Nicole Cherry într-o etapă inedită a vieții sale, atât ea, cât și partenerul ei, Florin, devenind de curând părinții unei fetițe. Dacă pentru alții acest lucru nu se întâmplă decât mai târziu în viață, Nicole a dezvăluit că și-a dorit să fie o mămică tânără și radiază de fericire de când și-a adus micuța acasă.


    Buchetul pe care Nicole Cherry l-a primit de la iubitfoto: Instagram
Buchetul pe care Nicole Cherry l-a primit de la iubitfoto: Instagram

Artista a împlinit duminică, 5 decembrie, frumoasa vârstă de 23 de ani, iar iubitul ei, Florin Popa, a susprins-o cu un cadou romantic, chiar în miez de noapte, pentru a fi primul care îi urează „La mulți ani!”. Nicole a primit din partea partenerului ei un buchet imens de trandafiri de culoare roz. Cântăreața a ținut să împărtășească și cu urmăritorii ei surpriza romantică, așa că a publicat în mediul online o imagine cu cadoul pe care l-a primit. Cu siguranță, au fost și altele, însă cel mai de preț rămâne în continuare micuța Anastasia, care a venit pe lume cu câteva zile înainte de ziua de naștere a mamei ei.

Nicole Cherry a născut de curând o fetiță și a devenit mamă pentru prima oară. Cântăreața a împărtășit și cu prietenii ei virtuali prima fotografie de la maternitate. Totuși, pentru moment, Nicole a ales să nu arate fața micuței.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net