Nicole Cherry a împlinit 23 de ani. Cum a surprins-o iubitul

6 decembrie 2021
image
Nicole Cherry și Florin Popafoto: Instagram

Nicole Cherry a ├«mplinit frumoasa v├órst─â de 23 de ani, pe 5 decembrie, iar aniversarea aceasta a fost cu at├ót mai special─â cu c├ót a fost prima ├«n postura de proasp─ât─â m─âmic─â. Nicole a adus recent pe lume o feti╚Ť─â, care a primit numele Anastasia.

Nicole Cherry a ├«mplinit 23 de ani, ├«n  ajund de Mo╚Ö Nicolae. Aniversarea a prins-o pe Nicole Cherry ├«ntr-o etap─â inedit─â a vie╚Ťii sale, at├ót ea, c├ót ╚Öi partenerul ei, Florin, devenind de cur├ónd p─ârin╚Ťii unei feti╚Ťe. Dac─â pentru al╚Ťii acest lucru nu se ├«nt├ómpl─â dec├ót mai t├órziu ├«n via╚Ť─â, Nicole a dezv─âluit c─â ╚Öi-a dorit s─â fie o m─âmic─â t├ón─âr─â ╚Öi radiaz─â de fericire de c├ónd ╚Öi-a adus micu╚Ťa acas─â.

image
Buchetul pe care Nicole Cherry l-a primit de la iubitfoto: Instagram

Artista a ├«mplinit duminic─â, 5 decembrie, frumoasa v├órst─â de 23 de ani, iar iubitul ei, Florin Popa, a susprins-o cu un cadou romantic, chiar ├«n miez de noapte, pentru a fi primul care ├«i ureaz─â ÔÇ×La mul╚Ťi ani!ÔÇŁ. Nicole a primit din partea partenerului ei un buchet imens de trandafiri de culoare roz. C├ónt─ârea╚Ťa a ╚Ťinut s─â ├«mp─ârt─â╚Öeasc─â ╚Öi cu urm─âritorii ei surpriza romantic─â, a╚Öa c─â a publicat ├«n mediul online o imagine cu cadoul pe care l-a primit. Cu siguran╚Ť─â, au fost ╚Öi altele, ├«ns─â cel mai de pre╚Ť r─âm├óne ├«n continuare micu╚Ťa Anastasia, care a venit pe lume cu c├óteva zile ├«nainte de ziua de na╚Ötere a mamei ei.

Nicole Cherry a n─âscut de cur├ónd o feti╚Ť─â ╚Öi a devenit mam─â pentru prima oar─â. C├ónt─ârea╚Ťa a ├«mp─ârt─â╚Öit ╚Öi cu prietenii ei virtuali prima fotografie de la maternitate. Totu╚Öi, pentru moment, Nicole a ales s─â nu arate fa╚Ťa micu╚Ťei.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg