Nicole Cherry se pregătește să devină, din nou, mamă! E în focuri mari cu pregătirile pentru botez și cununie!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicole Cherry a devenit mămică la 22 ani și nu vrea să se oprească aici! Solista își dorește cu ardoare și un băiețel și promite să îl facă cât de curând. Până una alta, acum este în focuri mari cu botezul pentru micuța Anastasia, care va avea loc în luna mai. Tot atunci artista se va și cununa cu iubitul ei, Florin Popa.

Nicole Cherry face și botez și cununie, în mai Sursa: Instagram
Nicole Cherry face și botez și cununie, în mai Sursa: Instagram

Nicole Cherry și-a revenit spectaculos de repede după nașterea din luna noiembrie, de anul trecut. Solista a cântat, zilele trecute, pe aceeași scenă cu Maluma, în deschiderea concertului artistului columbian și a fost într-o formă de zile mari.

Cântăreața e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul micuței Anastasia, care este programat pentru luna mai. Tot atunci, solista se va cununa cu iubitul ei Florin Popa. Nunta, însă, se lasă așteptată! Solista a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Click! 

  • Nicole, cum a fost întâlnirea cu Maluma? Cum te-ai simțit să cânți pe aceeași scenă cu el, în deschiderea concertului acestuia ? De ce crezi că ai fost aleasă?

Pe 8 aprilie, a fost primul meu mare concert, la Romexpo, unde am cântat în deschiderea artistului Maluma. A fost evenimentul cel mai complex, copleșitor și, pot spune, etalon pentru cariera mea. Le mulțumesc organizatorilor, pentru că m-au ales și publicului, care a fost atât de încântat să mă vadă și să mă audă.

Propunerea a venit ca o surpriză mare, pentru mine, și chiar mi-am dorit foarte mult să fiu parte din show-ul artistului columbian și, iată, ceea ce am visat și mi-am dorit, s-a îndeplinit.

  • Cum ți s-a parut Maluma ca artist și ca om? Ți-ai dori o colaborare muzicală cu el?

Este un artist cu o caldură tipic latinilor, popular și foarte profesionist. Am putut observa organizarea impecabilă a staff-ului lui, dedicarea pentru public și multă pasiune pe scenă...cu „sangre caliente”, bineînțeles. Maluma este un etalon în muzica latino și cred că așa va fi mereu.

  • Mămica Nicole cum este? Văd că te-ai întors repede pe scenă, la treabă! Te așteptai sa devii mămică atât de tânără? Care a fost cel mai greu moment ca mămică de pana acum?

Mă simt extraordinar, este cel mai frumos lucru pe care l-am primit de la viață. Mi-am dorit să fiu mamă tânără, chiar de fetiță întâi, iar tot acest bine, din prezent, mă face să declar că sunt cel mai binecuvântat om de pe lumea asta.

Clar, viața mea de acum s-a schimbat, sunt mult mai responsabilă, dedicată fetiței noastre, cu tot ce înseamnă implicarea mea și a lui Florin, pentru a o crește și a o îngriji cât mai bine pe Anastasia.

Nu pot spune că trec sau am trecut prin momente grele, ci doar mă adaptez. Deja, am inceput proiectele pe anul acesta, am semnat cu casa de discuri Global Records, am lansat prima piesă cu echipa aceasta, "Florile Tale", care se bucură de un succes imens.

În câteva săptămâni a ajuns nr. 1 în trending și se tot menține pe acest loc. În ceea ce privește următoarele mele activități, sunt pregătită pentru a onora concertele, să îmi reîntâlnesc fanii, dar și lucrez la noile proiecte muzicale.

Nicole Cherry: „Nu am apelat la bonă”

  • Cine se ocupa de micuță cât ești tu plecată? Ai apelat la o bonă?

Se ocupă mama, de cele mai multe ori, când am înregistrări la studio, emisiuni sau alte treburi ce nu-mi pot permite să o iau pe Anastasia cu mine. De altfel, eu reușesc să mă ocup de fetița noastră, alături de Florin, chiar și când suntem limitați cu timpul. Suntem niște părinți dedicați. Nu am apelat la bonă si nici nu vom apela.

  • Ați programat deja nunta și botezul? Vor fi doua evenimente în aceeași zi?

În luna mai, atunci când vom face botezul Anastasiei, eu și Florin vom avea și cununia civilă, dar adevărata nuntă o vom face atunci când va fi momentul potrivit. Acum, ne vom axa doar pe botezul micuței noastre, nu pe noi doi. Chiar și invitația am făcut-o strict pentru botez. Ne dorim ca toată lumea, și noi de altfel, să acordam toată atenția acestui eveniment. Acum, este cu și doar despre Anastasia.

  • Ți-ai mai dori un copil?

Cu siguranță o să am doi copii sau trei, dacă am un băiat am zis că nu o să mai fac, dar dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc și o să mai fac și al treilea copil. Dar, dacă voi avea băiat și fată, clar mă voi opri la doi. Asta dacă-mi iese din a doua oară, să fie băiat.

În viitor, o să fiu mai evoluată din punct de vedere al carierei și o sper să ajung acolo unde îmi doresc, să am stabilitate, echilibru, lucru pe care îl am și acum dar poate la un alt nivel.

Citește și: <<Suferința neștiută a căntăreței Nicole Cherry!>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net