Nicole Cherry, cununie și botez în aceeași zi! «Sunt stresată»

Nicole Cherry se pregătește temeinic pentru două dintre cele mai importante și emoționante evenimente din viața sa, pe care a ales să le organizeze în aceeași zi! Ultimele detalii sunt puse la punct cu grijă de către tânăra mămică, însă stresul se pare că își spune, încet, încet, cuvântul. Iată ce a declarat Nicole Cherry!

nicole cherry jpg
Nicole Cherry se pregătește intens pentru botez și cununie! Foto: Arhivă personală

Nicole Cherry și-a dorit să împuște doi iepuri dintr-o lovitură și să organizeze cununia civilă cu partenerul ei, Florin, dar și botezul fetiței lor, Anastasia, în aceeași zi. Deși spunea în urmă cu ceva vreme că nu se grăbește să facă pasul cel mare, se pare că artista e mai decisă ca oricând să devină soție și cu acte în regulă.

Nicole Cherry, pregătiri intense pentru botez și cununie

Recent, cântăreața și-a luat un moment de respiro pentru a împărtăși cu urmăritorii săi cum merg pregătirile din această perioadă.

Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!”, a mărturisit Nicole Cherry, în secțiunea InstaStory. 

Se pare că evenimentele sunt deja planificate în cel mai mic detaliu, iar acum Nicole speră doar ca acestea să îi iasă exact așa cum își dorește. Ceremoniile urmează să fie organizate în această lună, așadar mai e doar puțin până când solista va păși în fața ofițerului Stării Civile.

De asemenea, la fel de puțin mai este și până când tânăra mămică își va vedea micuța botezată, urmând să simtă din plin emoțiile zilei creștinării. De altfel, Nicole ne-a declarat recent că acesta este evenimentul pe care se concentrează, cununia fiind doar un plus.

Citește și: Marele secret al lui Nicole Cherry pentru o siluetă de vis după naștere!

Când va organiza Nicole Cherry nunta

În luna mai, atunci când vom face botezul Anastasiei, eu și Florin vom avea și cununia civilă, dar adevărata nuntă o vom face atunci când va fi momentul potrivit. Acum, ne vom axa doar pe botezul micuței noastre, nu pe noi doi.

image
Fetița artistei crește pe zi ce trece Foto: Arhivă personală

Chiar și invitația am făcut-o strict pentru botez. Ne dorim ca toată lumea, și noi de altfel, să acordam toată atenția acestui eveniment. Acum, este cu și doar despre Anastasia.”,  ne-a spus recent cântăreața, în exclusivitate. Tot atunci, tânăra atristă a dezvăluit pentru Click! că ar fi pregătită să devină din nou mămică! Iată mai jos declarațiile complete!

Citește și: Nicole Cherry se pregătește să devină, din nou, mamă! E în focuri mari cu pregătirile pentru botez și cununie!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
laura cosoi
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar