Ce mireasă frumoasă a fost Nicole Cherry! Primele imagini cu rochia

Nicole Cherry va ține minte întreaga viață data de 19 mai pentru că este una deosebit de importantă pentru ea, cu dublă semnificație. Joi, Nicole Cherry se căsătorește civil cu iubitul ei, Florin Popa, și își botează fetița, pe micuța Anastasia! 

nicole cherry
Data de 19 mai este una foarte importantă pentru Nicole Cherry

Nicole Cherry și Florin Popa trec prin emoții mari pe 19 mai. Își unesc destinele în fața ofițerului de stare civilă și își botează fetița. Bebelușul va purta numele de Anastasia, căci acesta i s-a arătat în vis artistei în timp ce era însărcinată, conform propriilor declarații. 

Citește și: Suferința neștiută a lui Nicole Cherry

Nicole Cherry și Florin Popa, petrecere cu 300 de invitați

La petrecerea care va avea loc după cununie și botez vor participa nu mai puțin de 300 de invitați, iar cu siguranță, distracția nu va lipsi nici măcar o clipă. Petrecerea va avea loc la un restaurant de lux din Bolintin-Vale, care aparține familiei Bădălău.

Nicole ne-a vorbit recent despre emoțiile pe care le resimte în privința evenimentului, însă speră că totul va decurge conform planurilor. 

stanga
dreapta
282000151 3093674324206493 5718898573485952728 n jpg
nicole cherry png
nicole cherry 3 png
nicole cherry botez png
pnatofi anastasia png
nicole cherry fetita1 png
nicole cherry fetita3 png
nicole cherry fetita2 png
nicole cherry jpg
nicole cherry florin copil jpg
nicole cherry copy jpg
nicole cherry (3) png

„Eu zic că am făcut cele mai bune alegeri și după gustul nostru. Noi suntem extrem de mulțumiți. Sunt mega entuziasmată. E cea mai frumoasă locație la ora actuală și am văzut multe. Avem invitate cam 300 de persoane. Vor fi emoții multe. Eu zic că o să fie super", ne-a declarat Nicole Cherry. 

Nicole Cherry a distribuit pe contul personal de Instagram câteva imagini de la eveniment. Artista strălucește, la propriu și la figurat, și poate fi vizibil, cu ochiul liber, cât de fericită este. Nicole nu a ținut cont de bani atunci când a venit vorba despre alegerea vestimentației Anastasiei, iar fetița este încălțată cu o pereche superbă de pantofi, plini de pietricele care atrag atenția! 

Nicole Cherry a devenit mamă la doar 22 de ani 

Nicole Cherry a devenit mamă, pentru prima dată, anul trecut în data de 27 noiembrie 2021, cu doar câteva zile înainte de a împlini 23 de ani. Deși mulți au criticat-o pentru decizia de a fi mamă la o vârstă atât de fragedă, Nicole Cherry nu a ascultat părerile negative și s-a concentrat asupra aspectelor care contează într-adevăr pentru ea. 

Vezi și: Nicole Cherry a vorbit despre intervenția care i-a schimbat viața 

Artista a revenit la forma fizică foarte bună pe care o avea înainte de naștere în timp-record și deja și-a reluat concerteele, spre deliciul publicului. Pe opt aprilie 2022 a cântat în deschiderea concertului artistului Maluma, iar atmosfera pe care a creat-o a fost una de neuitat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu