Nicole Cherry, intervenția estetică care i-a schimbat în bine înfățișarea!

Ultima actualizare:

Nicole Cherry a crescut sub ochii românilor ce o apreciază și o îndrăgesc. Ea, la rândul ei, le mulțumește fanilor, fiindu-le aproape prin fotografii și filmulețe postate pe rețelele sociale, special pentru ei. Cântăreața, care a cântat și în deschiderea concertului celebrului Maluma, are grija de aspectul ei fizic, iar sora ei i l-a îmbunătățit în doar câteva minute.

Nicole Cherry
Nicole Cherry

Simpatica artistă își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face, satisfăcându-le, astfel, curiozitatea internauților. Acest lucru s-a întâmplat recent, după ce vedeta a devenit mămică și a postat câteva story-uri în care se lăsa pe mâna surorii ei, pentru o mică intervenție estetică.

Citește și Primele imagini cu Nicole Cherry pe scenă, la concertul Maluma de la București 

Nicole Cherry și-a schimbat look-ul printr-o intervenție estetică minoră!

Nicole nu a ratat ocazia de a-și lăuda sora, asa cum a știut ea mai bine.

După mult timp am ajuns la sora mea să-mi facă laminare de gene și sprâncene. Dacă vă vine să credeți, sora mea face asta, iar eu abia ajung. Așa se întâmplă când ai neamuri talentate, abia ajungi.”, a zis Nicole Cherry.

Ea face mai multe lucruri mișto. E foarte talentată.”, a adăugat aceasta.

Artista nu s-a putut abține și a prezentat publicului minunăția făcută de Clara. Nicole s-a filmat înainte de procedură și după, pentru ca fanii să vadă diferența.

Nicole și sora sa, Carla, au o relație foarte strânsă

Nicole Cherry are o soră mai mare pe care pur și simplu o adoră. Cele două se înțeleg foarte bine și tânjesc una după compania celeilalte.

Sora artistei, Carla Ghinea, locuiește în Marea Britanie, dar călătorește destul de des în România. Aceasta este make-up artist în Londra și, uneori, când vine în țară, tânăra se ocupă și de machiajul surorii sale.

Nicole Cherry a devenit mamă la vârsta de 23 ani. Cântăreața formează un cuplu cu Florin Popa și se declară foarte fericiți mai ales de când au devenit părinți.  

Citește și Primele imagini cu Nicole Cherry pe scenă, la concertul Maluma de la București

Nicole Cherry a cântat în deschiderea concertului lui Maluma

Nicole Cherry a urcat pe scenă în deschiderea concertului cântăreţului columbian Maluma, în 8 aprilie, la Bucureşti. Cum era de aşteptat, ea şi solistul latino au petrecut timp în culise, iar Nicole a publicat şi o fotografie în care apare alături de Maluma. 

Nicole Cherry şi Maluma
Nicole Cherry şi Maluma

Concertul de la Romexpo a fost unul grandios, iar cântăreţul din Columbia a fost pe o scenă cu vedere 360 de grade, aşezată în mijlocul publicului. Atmosfera a fost una incendiară, iar Maluma a declarat că a fost încântat de mulţimea care a venit să îl vadă cântând.

El şi-a spălat, acum, păcatele după scandalul pe care l-a generat în 2018, după o altă prestaţie la Bucureşti. Pe atunci, solistul a publicat un mesaj în care a dat de înţeles că românii nu ştiu engleza sau spaniolă, deşi îi cântă piesele. Unii i-au luat apărarea, însă, spunând că nu a fost intenţia lui Maluma să jignească şi doar a formulat prost propoziţia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net