L-am dezbrăcat pe Cătălin Măruță de secrete! Cât de acerbă este lupta pentru vizualizări și cine îi face concurență!

Ultima actualizare:

Cătălin Măruță a fost prezent, marți, 5 aprilie, la Gala de Succes, acolo unde vedeta Pro TV a luat premiul pentru Best Podcast - "Acasă la Măruță"! Împreună cu toată echipa lui de podcast, inclusiv renumitul Ciucă, Măruță a fost în centrul atenției, evident, căci are și un stil care îș caracterizează. Click! a fost pe fază și i-a luat un interviu celebrului prezentator. Are sau nu Măruță concurență în online? Cine este jupânul în casă? Cât se implică în viața de familie? 

Cătălin Măruță și Andra fac un cuplu pe cinste
Cătălin Măruță și Andra fac un cuplu pe cinste

Ce premiu ai luat în aceasta seară?

Cătălin Măruță: „Pentru Best Podcast "Acasă la Măruță”

Cu care ai împlinit deja un an!

Cătălin Măruță: „Am împlinit în martie un an, am ajuns la aproape 200.000 abonați și iată că ne bucurăm că am luat și primul nostru premiu de podcast. Dar Ciucă are dreptate, nu este primul nostru premiu de podcast, a fost primul premiu cel de la Youtube, când am împlinit 100.000 de abonați, dar ăsta e importat de oameni.”

A un mare succes cu acest Podcast "Acasă la Măruță!"! Te așteptai, sincer?

Cătălin Măruță: „Noi am vrut să facem ceva care să ne placă, să ne vină din suflet și ne-am bucurat când am văzut că oamenii reacționează cu genul de invitați și cu materialele pe care le facem și am văzut că am avut Podcasturi care au fost locul unul în trending, locul 2 în trending, podcast care a fost locul 3 în trending. Asta înseamnă că oamenii se uită, că oamenii rezonează cu lucrurile pe care le faci acolo și contează.”

Ciucă: „Ideea Podcastului la noi a fost cu vreo 3 ani în urmă. Noi aveam studioul gata și nu-l porneam.”

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV Andra, totul despre talentele ascunse ale familiei ei. Gesturile superbe cu care Măruță o dă gata

Deci v-ați pornit târziu, dar a fost de bun augur!

Cătălin Măruță: „Nu, noi am făcut o poveste pentru că ne place foarte tare treaba asta și îmbin aici oarecum radioul cu televiziunea. Mie radioul mi-a plăcut dintotdeauna, știi? Efectiv ne-a plăcut foarte mult!”

Care este rețeta succesului? Că la tine merge ca unsă treaba!

Cătălin Măruță: „Nu e așa, ne cunoaștem de foarte mult timp și probabil din afară, de foarte multe ori, se vede întotdeauna succes. Nu e întotdeauna succes și noi avem emisiuni care nu funcționează întocmai cum ne dorim sau avem momente în care nu merge totul ca pe roate, dar oamenii, probabil văzându-ți longevitatea și 15 ani zi de zi la emisiune, în podcastul care e săptămână de săptămână, atunci automat te asociază cu succes dar asta nu înseamnă că e totul succes, asta înseamnă că e multă muncă și că unele lucruri iți ies, altele nu-ți ies, dar când faci media, iți dai seama că a ieșit și asta contează!”

Ce te enervează pe tine cel mai tare și când i-ai certat așa, pe ei, pe echipa ta de la podcast?

Cătălin Măruță: „Suntem o echipă unită, cred că e totul pe foarte calm acolo, nu ne-am certat.”

Cătălin Măruță, despre lupta pentru vizualizări de pe Youtube

Până unde ți-ai propus să ajungi? Vrei să îi bați pe toți cu podcastul tău? Că ești peste... 

Cătălin Măruță: „Ne dorim, îți dai seama! Dar nu, cred că ne dorim să găsim oameni, ca să ...  Îți dau exemplu ultimele podcasturi, managementul Youtube îți spune că nu trebuie să le faci mai lungi de 90 de minute pentru a avea o vizibilitate cât mai mare, pentru a intra cât mai ușor în trending și așa mai departe. Pentru noi, chestia asta nu a contat.

Am stat cu 3rei Sud Est aproape 4 ore, am stat cu Virgil Ianțu 3 ore și ceva, pentru că ne-am dat seama că oamenii ăștia au niște lucruri de spus și e mai important ca lucrurile pe care le spun și noi le considerăm valoroase să rămână pe Youtube decât să ne bucurăm noi repede de un succes imediat, stai că acum am reușit să mai bifam încă un trending sau ceva, știi? Adică ți se schimbă un pic percepția, cred că și vârsta mai...(râde)”.

Vreau să te întreb dacă tu consideri că ai concurență în acest domeniu, pe partea asta de online!

Cătălin Măruță: „Da, 100%! Sunt alții mult mai buni ca noi. Sunt alții mult mai buni ca noi și sunt alții care fac niște lucruri extraordinare, doar că cred că în ultima perioadă fiecare oarecum e pe un domeniu al lui.”

Cu ce te diferențiezi tu față de ceilalți? Bine e și brandul, numele...

Cătălin Măruță: „Cred că prin discuțiile care sunt foarte libere și discuțiile care îl fac pe omul ăla să îl cunoști altfel decât l-ai cunoscut până acum. Sunt podcasturi foarte multe pe piață, sunt invitați care merg dintr-o parte în alta, dar ne place ce facem. Cred că îi facem pe oameni să îi vedem altfel decât sunt.”

Ciucă: „Părerea mea e că tu reușești cumva să deschizi omul altfel decât o fac ceilalți!”

Ce face Catalin Măruță de Paște? Unde o să petreci cu familia?

Cătălin Măruță: „De Paște nu știu 100% unde petrecem, dar mâncarea tradițională nu lipsește niciodată. Cozonac, salată de boeuf, ouă roșii, drob, absolut toate lucrurile. Încerc să mai pun așa piciorul puțin pe frână și să mai am grijă.”

Gătește Andra?

Cătălin Măruță: „Gătește, da! Îi și place foarte tare! Întotdeauna de Crăciun sau de Paște, dacă rămânem acasă, îi place să facă ea toate lucrurile astea. Serios! Chiar îi place foarte, foarte mult! ”

Intri și tu în bucătărie, o ajuți la ceva?

Cătălin Măruță: „Da, eu sunt la munca de jos! Curăță ouăle pentru ouăle umplute, curăță ceapa, deci eu fac munca de jos dar îmi place foarte tare. De fapt cred că e foarte faină atmosfera de acolo. Copiii fac ceva, noi ceva, Andra ceva, daca sunt părinții, și ei la rândul lor. Adică e o atmosferă din asta foarte relaxantă.”

Ești gurmand, nu? Se vede asta...

Cătălin Măruță: „Da, se vede, se vede. Dar, uite, sunt mândru de mine. Și eu și Ciucă, în seara asta nu am mâncat nimic din toate bunătățile astea care au fost aici, ne-am abținut.” 

Deci intri la cură după Paște, sau cum?

Cătălin Măruță: „Nu, încercăm până atunci ca să putem un pic de Paște.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net