INTERVIU EXCLUSIV Andra, totul despre talentele ascunse ale familiei ei. Gesturile superbe cu care Măruță o dă gata

Andra (35 de ani), fermecătoarea solistă şi singura prezenţă feminină din juriul „Românii au talent”, ne-a povestit, în exclusivitate, despre legătura ei cu noii colegi de juriu, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete, dar şi despre talentele ascunse ale copiilor ei şi ai lui Cătălin Măruţă, Eva şi David.

Andra ne-a vorbit despre familie, dar și despre "Românii au talent"
Andra ne-a vorbit despre familie, dar și despre "Românii au talent"
  • Click!: Românii excelează la capitolul talente. Din momentele văzute de noi până acum la „Românii au talent”, care ţi-a fost cel mai drag?

Andra: Cred că cel mai adesea mă topesc atunci când pe scenă este un copil. Cei mici au capacitatea de a ne uimi întotdeauna: sunt fiinţe atât de fragile şi totuşi atât de puternice. Un copil poate învăţa să meargă şi, în acelaşi timp, să se îndrăgostească de un sport, pentru că ei nu cunosc frică sau pot învăţa să cânte la un instrument, de parcă muzica ar fi limba lor maternă.

  • De multe ori spuneţi voi, juraţii, că ar fi trebuit să apăsaţi butonul auriu la anumiţi concurenţi. De ce nu o faceţi?

Este vorba de un amestec de entuziasm, emoţie, un vot de încredere pe care simţi că poţi să îl dai într-un anumit moment. Faptul că ştim că numărul de Golden Buzz-uri este limitat ne face să fim şi mai greu de convins să le acordăm. Uneori ne dăm seama, retroactiv, că am fi vrut să apăsăm pe buton, dar am ezitat, într-adevăr. Poate că da, uneori suntem şi noi spectatori la acest spectacol, nu mai suntem la masa juriului, ne bucurăm de moment ca şi cei din faţa televizoarelor.

Andra și Cătălin Măruță, alături de cei doi copii ai lor, Eva și David
Andra și Cătălin Măruță, alături de cei doi copii ai lor, Eva și David
  • Legat de juraţi: te ştiai bine dinainte cu Dragoş Bucur şi cu Mihai Bobonete? V-aţi împrietenit mai mult?

Îi cunoşteam pe amândoi, nu foarte bine însă. Pe Dragoş l-am întâlnit de mai multe ori, am fost şi invitată în emisiunea "Visuri la cheie", am făcut o surpriză unui copil, la invitaţia echipei de producţie. Cât despre Mihai, am fost la un spectacol de stand-up de-al lui, copiii noştri se cunosc, Cătălin e bun prieten cu el. Deci ne leagă lucruri şi ştiam că ne vom simţi foarte bine împreună la filmări.

Citește și: Fiica lui Mihai Bobonete, apariție adorabilă la „Românii au talent". Ce rol a avut micuța Maria

  • Apropo de talente, ai descoperit un talent ascuns la membrii familiei tale, la copii sau la Cătălin?

Talentul este, pe de o parte, ceva înnăscut, o înclinaţie, dar numai cu muncă şi dedicare poţi transforma această pasiune într-un talent adevărat şi recunoscut. Este, desigur, valabil, şi în familia noastră: Eva se străduieşte să înveţe să cânte şi să danseze şi cred că într-o zi va putea fi numită o artistă talentată, David cântă la chitară din ce în ce mai bine, iar Cătălin este foarte pasionat de radio şi de podcast-ul său şi reuşeşte să doboare recorduri de audienţă cu episoadele “Acasă la Măruţă”. Pe lângă asta, găteşte bine şi îmi aduce şi flori des. Ce mi-aş putea dori mai mult?

  • Cu ce te-a surprins David ultima oară? A fost ziua lui recent.

David se transformă, se apropie de vârsta adolescenţei şi mă bucur să văd că este înţelept, că nu exagerează, că este un copil echilibrat. Mă surprinde cu generozitatea lui, cu capacitatea de a-i înţelege pe ceilalţi, de a empatiza. Sunt semne de maturitate pe care nu le vezi des la copiii de vârsta lui. A fost ziua lui, da, şi am putut să sărbătorim, aşa cum ne-a fost dor, cu gaşca de colegi de şcoală şi cu o parte din familie. A fost o mare plăcere să ne distrăm împreună!

  • Dar Eva? Mai cântă?

Da, Eva e foarte atrasă de muzică şi dans şi a înţeles că pentru a deveni bună trebuie să exerseze mult, să înveţe, să persevereze. Chiar este talentată, dar numai de ea depinde dacă va urma acest drum sau va porni pe altul. Copiii îşi schimbă adesea obiectivele. Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru, ci doar vrem să se implice în activităţi, ca să afle cât de mult li se potriveşte.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net