Fiica lui Mihai Bobonete, apariție adorabilă la „Românii au talent". Ce rol a avut micuța Maria

#Românii au talent 26 martie 2022

Ediția de vineri, 25 martie, a emisiunii „Românii au talent" a fost una plină de emoții pentru concurenții care au urcat pe scenă și presărată pentru surprize dedicate telespectatorilor. Toți cei prezenți au fost uimiți când fiica lui Mihai Bobonete a pășit pe scena concursului de talente! 

image
Mihai Bobonete a fost surprins când Andi Moisescu a chemat-o pe Maria

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur sunt cei mai noi membri în juriul Românii au talent, dar au reușit să se integreze perfect la masa juraților și să fie pe placul celor aflați în fața micilor ecrane. Telespectatorii au avut parte de o surpriză vineri, 25 martie. După un număr fantastic de gimnastică realizat de către Gabriela Dincă, fiica lui Mihai Bobonete a urcat pe scena emisiunii și s-a îndreptat spre masa juriului pentru a-l ajuta pe Andi Moisescu să acorde un Golden Buzz! 

Fetița lui Mihai Bobonete, Maria, în vârstă de șapte anișori, se afla în public. Andi Moisescu a chemat-o lângă el pentru a apăsa împreună butonul care avea să o trimită pe Gabriela Dincă direct în semifinala concursului. Andi a argumentat care a fost motivul pentru care și-a dorit ca Maria să îi fie alături în acel moment special. Potrivit juratului, Maria visează să ajungă o gimnastă renumită într-o bună zi. 

Citește și: Mihai Bobonete și Cătălina s-au căsătorit după 14 ani de relație

Mihai Bobonete este căsătorit din anul 2009 cu Cătălină. Cei doi formau un cuplu de 14 ani atunci când au decis să își oficializeze relația la starea civilă. Mihai și Cătălina s-au cunoscut atunci când erau niște copii, iar între ei a fost vorba despre dragoste la prima vedere, cel puțin din partea îndrăgitului actor. 

stanga
dreapta
image png
image png
Mihai bobonete familie jpg
mihai bobonete sotie catalina jpeg
mihai bobonete catalina png
6 mihai bobonete catalina sotia lui si cei doi baieti jpg jpeg
Mihai Bobonete, alături de Cătălina, soția sa, și de fiul său Octavian png
Mihai Bobonete, alături de cei doi copii ai săi, Maria Elena și Octavian jpeg

Mihai Bobonete și Cătălina au depășit împreuna orice obstacol și sunt unul lângă celălalt de 26 de ani. Sunt părinții a doi copii care le aduc întotdeauna zâmbetul pe buze, un băiat de 11 ani pe nume Octavian și o fetiță, de doar șapte ani, pe nume Maria. 

Mihai Bobonete este cunoscut și apreciat de mulți români datorită rolului pe care îl interpretează în serialul Las Fierbinți. Mihai a mărtursit, nu doar cu o singură ocazie, că meseria de actor este una solicitantă din punct de vedere psihic și emoțional.â

Vezi și: Mihai Bobonete a suferit de aceeași boală care l-a răpus pe Robin Williams 

Sute de pagini de replici de învățat, presiunea venită din partea publicului, dificultatea de a găsi timp pentru viața personală, toate sunt elemente cu care orice actor se confruntă. Mihai a vorbit deschis că a apelat la ajutorul unui psihoterapeut pentru a face față provocărilor și a procesa mai bine emoțiile pe care le trăiește. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg