Fiica lui Mihai Bobonete, apariție adorabilă la „Românii au talent". Ce rol a avut micuța Maria

#Românii au talent

Ediția de vineri, 25 martie, a emisiunii „Românii au talent" a fost una plină de emoții pentru concurenții care au urcat pe scenă și presărată pentru surprize dedicate telespectatorilor. Toți cei prezenți au fost uimiți când fiica lui Mihai Bobonete a pășit pe scena concursului de talente! 

Mihai Bobonete a fost surprins când Andi Moisescu a chemat-o pe Maria
Mihai Bobonete a fost surprins când Andi Moisescu a chemat-o pe Maria

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur sunt cei mai noi membri în juriul Românii au talent, dar au reușit să se integreze perfect la masa juraților și să fie pe placul celor aflați în fața micilor ecrane. Telespectatorii au avut parte de o surpriză vineri, 25 martie. După un număr fantastic de gimnastică realizat de către Gabriela Dincă, fiica lui Mihai Bobonete a urcat pe scena emisiunii și s-a îndreptat spre masa juriului pentru a-l ajuta pe Andi Moisescu să acorde un Golden Buzz! 

Fetița lui Mihai Bobonete, Maria, în vârstă de șapte anișori, se afla în public. Andi Moisescu a chemat-o lângă el pentru a apăsa împreună butonul care avea să o trimită pe Gabriela Dincă direct în semifinala concursului. Andi a argumentat care a fost motivul pentru care și-a dorit ca Maria să îi fie alături în acel moment special. Potrivit juratului, Maria visează să ajungă o gimnastă renumită într-o bună zi. 

Citește și: Mihai Bobonete și Cătălina s-au căsătorit după 14 ani de relație

Mihai Bobonete este căsătorit din anul 2009 cu Cătălină. Cei doi formau un cuplu de 14 ani atunci când au decis să își oficializeze relația la starea civilă. Mihai și Cătălina s-au cunoscut atunci când erau niște copii, iar între ei a fost vorba despre dragoste la prima vedere, cel puțin din partea îndrăgitului actor. 

Mihai Bobonete și Cătălina au depășit împreuna orice obstacol și sunt unul lângă celălalt de 26 de ani. Sunt părinții a doi copii care le aduc întotdeauna zâmbetul pe buze, un băiat de 11 ani pe nume Octavian și o fetiță, de doar șapte ani, pe nume Maria. 

Mihai Bobonete este cunoscut și apreciat de mulți români datorită rolului pe care îl interpretează în serialul Las Fierbinți. Mihai a mărtursit, nu doar cu o singură ocazie, că meseria de actor este una solicitantă din punct de vedere psihic și emoțional.â

Vezi și: Mihai Bobonete a suferit de aceeași boală care l-a răpus pe Robin Williams 

Sute de pagini de replici de învățat, presiunea venită din partea publicului, dificultatea de a găsi timp pentru viața personală, toate sunt elemente cu care orice actor se confruntă. Mihai a vorbit deschis că a apelat la ajutorul unui psihoterapeut pentru a face față provocărilor și a procesa mai bine emoțiile pe care le trăiește. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net