Fiica lui Mihai Bobonete, apari╚Ťie adorabil─â la ÔÇ×Rom├ónii au talent". Ce rol a avut micu╚Ťa Maria

Edi╚Ťia de vineri, 25 martie, a emisiunii ÔÇ×Rom├ónii au talent" a fost una plin─â de emo╚Ťii pentru concuren╚Ťii care au urcat pe scen─â ╚Öi pres─ârat─â pentru surprize dedicate telespectatorilor. To╚Ťi cei prezen╚Ťi au fost uimi╚Ťi c├ónd fiica lui Mihai Bobonete a p─â╚Öit pe scena concursului de talente! 

image
Mihai Bobonete a fost surprins când Andi Moisescu a chemat-o pe Maria

Mihai Bobonete ╚Öi Drago╚Ö Bucur sunt cei mai noi membri ├«n juriul Rom├ónii au talent, dar au reu╚Öit s─â se integreze perfect la masa jura╚Ťilor ╚Öi s─â fie pe placul celor afla╚Ťi ├«n fa╚Ťa micilor ecrane. Telespectatorii au avut parte de o surpriz─â vineri, 25 martie. Dup─â un num─âr fantastic de gimnastic─â realizat de c─âtre Gabriela Dinc─â, fiica lui Mihai Bobonete a urcat pe scena emisiunii ╚Öi s-a ├«ndreptat spre masa juriului pentru a-l ajuta pe Andi Moisescu s─â acorde un Golden Buzz! 

Feti╚Ťa lui Mihai Bobonete, Maria, ├«n v├órst─â de ╚Öapte ani╚Öori, se afla ├«n public. Andi Moisescu a chemat-o l├óng─â el pentru a ap─âsa ├«mpreun─â butonul care avea s─â o trimit─â pe Gabriela Dinc─â direct ├«n semifinala concursului. Andi a argumentat care a fost motivul pentru care ╚Öi-a dorit ca Maria s─â ├«i fie al─âturi ├«n acel moment special. Potrivit juratului, Maria viseaz─â s─â ajung─â o gimnast─â renumit─â ├«ntr-o bun─â zi. 

Cite╚Öte ╚Öi: Mihai Bobonete ╚Öi C─ât─âlina s-au c─âs─âtorit dup─â 14 ani de rela╚Ťie

Mihai Bobonete este c─âs─âtorit din anul 2009 cu C─ât─âlin─â. Cei doi formau un cuplu de 14 ani atunci c├ónd au decis s─â ├«╚Öi oficializeze rela╚Ťia la starea civil─â. Mihai ╚Öi C─ât─âlina s-au cunoscut atunci c├ónd erau ni╚Öte copii, iar ├«ntre ei a fost vorba despre dragoste la prima vedere, cel pu╚Ťin din partea ├«ndr─âgitului actor. 

stanga
dreapta
image png
image png
Mihai bobonete familie jpg
mihai bobonete sotie catalina jpeg
mihai bobonete catalina png
6 mihai bobonete catalina sotia lui si cei doi baieti jpg jpeg
Mihai Bobonete, al─âturi de C─ât─âlina, so╚Ťia sa, ╚Öi de fiul s─âu Octavian png
Mihai Bobonete, alături de cei doi copii ai săi, Maria Elena și Octavian jpeg

Mihai Bobonete ╚Öi C─ât─âlina au dep─â╚Öit ├«mpreuna orice obstacol ╚Öi sunt unul l├óng─â cel─âlalt de 26 de ani. Sunt p─ârin╚Ťii a doi copii care le aduc ├«ntotdeauna z├ómbetul pe buze, un b─âiat de 11 ani pe nume Octavian ╚Öi o feti╚Ť─â, de doar ╚Öapte ani, pe nume Maria. 

Mihai Bobonete este cunoscut ╚Öi apreciat de mul╚Ťi rom├óni datorit─â rolului pe care ├«l interpreteaz─â ├«n serialul Las Fierbin╚Ťi. Mihai a m─ârtursit, nu doar cu o singur─â ocazie, c─â meseria de actor este una solicitant─â din punct de vedere psihic ╚Öi emo╚Ťional.├ó

Vezi ╚Öi: Mihai Bobonete a suferit de aceea╚Öi boal─â care l-a r─âpus pe Robin Williams 

Sute de pagini de replici de ├«nv─â╚Ťat, presiunea venit─â din partea publicului, dificultatea de a g─âsi timp pentru via╚Ťa personal─â, toate sunt elemente cu care orice actor se confrunt─â. Mihai a vorbit deschis c─â a apelat la ajutorul unui psihoterapeut pentru a face fa╚Ť─â provoc─ârilor ╚Öi a procesa mai bine emo╚Ťiile pe care le tr─âie╚Öte. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! peÔÇéGoogle News,ÔÇéFacebook ╚ÖiÔÇéInstagram

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg