Alexandru P├órgaru, prima reac╚Ťie dup─â momentul cu Mihai Bobonete: "M-am sim╚Ťit dezam─âgit"

#Românii au talent

Alexandru P├órgaru, t├ón─ârul care a ├«ncercat s─â-l purifice spiritual pe Mihai Bobonete, la "Rom├ónii au talent", ╚Öi care s-a lovit de ironii ╚Öi glume, spune c─â este dezam─âgit de moment, implicit de jurat. ÔÇŁLume mult─â, oameni pu╚ŤiniÔÇŁ, puncteaz─â cel supranumit "copilul de diamant".

alexandru pargaru

Alexandru P├órgaru, t├ón─ârul cu minte sclipitoare, ├«ntr-un corp de copil, ╚Öi care are o poveste de via╚Ť─â dramatic─â, a reu╚Öit s─â viralizeze momentul pe care l-a pus ├«n scen─â ├«n cea de-a doua edi╚Ťie a emisiunii "Rom├ónii au talent", de la PRO TV. Num─ârul lui n-a fost ├«ns─â nici pe departe ceea ce ╚Öi-a dorit, iar asta din cauz─â c─â Mihai Bobonete a luat ├«n der├ódere ritualul de reechilibrare a chakrelor.

Ulterior, un val de critici ╚Öi de acuza╚Ťii s-a ab─âtut asupra emisiunii ╚Öi asupra lui Mihai Bobonete, care a fost taxat pentru atitudinea sa ├«n fa╚Ťa t├ón─ârului P├órgaru. Psihologul Codru┼úa Ciurlea a anun╚Ťat pe Facebook c─â a adus ├«n aten╚Ťia CNA ├«ntreaga situa╚Ťie.

├Än timp ce lumea ├«nc─â a╚Öteapt─â o reac╚Ťie din partea lui Mihai Bobonete, Alexandru P├órgaru a avut una ╚Öi se declar─â dezam─âgit de experian╚Ťa de pe scena "Rom├ónii au talent".

ÔÇŁM-am sim╚Ťit dezam─âgit, desigur. Pentru c─â eu, de fiecare dat─â c├ónd nu reu╚Öesc sau nu sunt l─âsat s─â reu╚Öesc s─â ajut pe cineva din deplin─âtatea dorin╚Ťei mele, automat, m─â simt dezam─âgit. E ca ╚Öi cum tu vrei s─â-i faci unui om un bine ╚Öi-╚Ťi iese cam inversÔÇŁ, a explicat Alexandru P├órgaru pentru Fanatik.ro.

Alexandru P├órgaru: Nu mi-a pl─âcut deloc atitudinea ┬źfr─â╚Ťiei sale┬╗

Alexandru P├órgaru, care se recomand─â terapeut, practicant de chirurgie sacr─â cu Lumin─â Divin─â, specialist ├«n meloterapia, cromoterapia, cristaloterapia, ├«l taxeaz─â pe juratul Mihai Bobonete. ÔÇŁNenea Bombonel ╚Öi-a b─âgat pu╚Ťin codi╚Ťa unde nu-i fierbea oala. Nu mi-a pl─âcut deloc atitudinea ┬źfr─â╚Ťiei sale┬╗. Din punctul meu de vedere, el face parte din marea categorie a lumii. ┬źLume mult─â, oameni pu╚Ťini┬╗. ├Än momentul ├«n care l-am chemat pe domnul Bobonete, am vrut s─â fac o cur─â╚Ťare, o purificare energetic─â, o terapie.

Eu, de fapt ╚Öi de drept sunt terapeut, cu asta m─â ocup. ╚śi nenea Bombonel a ├«nceput s─â fac─â mi╚Ötouri, glume ╚Öi glumi╚Ťe (...) Fiecare om are cantitatea lui de Divinitate ├«n el, are posibilit─â╚Ťile lui, capacit─â╚Ťile lui. Dar asta nu ├«nseamn─â c─â trebuie s─â ne batem joc unii de ceilal╚ŤiÔÇŁ, a explicat Alexandru P├órgaru pentru Fanatik.ro.

stanga
dreapta
alexandru pargaru mihai bobonete (1) jpg
alexandru pargaru mihai bobonete (2) jpg
bobonete romanii au talent jpg
mihai bobonete alexandru pargaru jpg
alexandru pargaru
alexandru pargaru jpg
Alexandru Pargaru Romanii au talent
Alexandru Pargaru Romanii au talent
Alexandru Pargaru Romanii au talent

    Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg