Alexandru Pârgaru, prima reacție după momentul cu Mihai Bobonete: "M-am simțit dezamăgit"

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Alexandru Pârgaru, tânărul care a încercat să-l purifice spiritual pe Mihai Bobonete, la "Românii au talent", și care s-a lovit de ironii și glume, spune că este dezamăgit de moment, implicit de jurat. ”Lume multă, oameni puțini”, punctează cel supranumit "copilul de diamant".

alexandru pargaru

Alexandru Pârgaru, tânărul cu minte sclipitoare, într-un corp de copil, și care are o poveste de viață dramatică, a reușit să viralizeze momentul pe care l-a pus în scenă în cea de-a doua ediție a emisiunii "Românii au talent", de la PRO TV. Numărul lui n-a fost însă nici pe departe ceea ce și-a dorit, iar asta din cauză că Mihai Bobonete a luat în derâdere ritualul de reechilibrare a chakrelor.

Ulterior, un val de critici și de acuzații s-a abătut asupra emisiunii și asupra lui Mihai Bobonete, care a fost taxat pentru atitudinea sa în fața tânărului Pârgaru. Psihologul Codruţa Ciurlea a anunțat pe Facebook că a adus în atenția CNA întreaga situație.

În timp ce lumea încă așteaptă o reacție din partea lui Mihai Bobonete, Alexandru Pârgaru a avut una și se declară dezamăgit de experianța de pe scena "Românii au talent".

M-am simțit dezamăgit, desigur. Pentru că eu, de fiecare dată când nu reușesc sau nu sunt lăsat să reușesc să ajut pe cineva din deplinătatea dorinței mele, automat, mă simt dezamăgit. E ca și cum tu vrei să-i faci unui om un bine și-ți iese cam invers”, a explicat Alexandru Pârgaru pentru Fanatik.ro.

Alexandru Pârgaru: Nu mi-a plăcut deloc atitudinea «frăției sale»

Alexandru Pârgaru, care se recomandă terapeut, practicant de chirurgie sacră cu Lumină Divină, specialist în meloterapia, cromoterapia, cristaloterapia, îl taxează pe juratul Mihai Bobonete. ”Nenea Bombonel și-a băgat puțin codița unde nu-i fierbea oala. Nu mi-a plăcut deloc atitudinea «frăției sale». Din punctul meu de vedere, el face parte din marea categorie a lumii. «Lume multă, oameni puțini». În momentul în care l-am chemat pe domnul Bobonete, am vrut să fac o curățare, o purificare energetică, o terapie.

Eu, de fapt și de drept sunt terapeut, cu asta mă ocup. Și nenea Bombonel a început să facă miștouri, glume și glumițe (...) Fiecare om are cantitatea lui de Divinitate în el, are posibilitățile lui, capacitățile lui. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne batem joc unii de ceilalți”, a explicat Alexandru Pârgaru pentru Fanatik.ro.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net