Val de critici pentru Bobonete după momentul cu Alexandru Pârgaru: "Să-ți fie rușine"

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Fanii emisiunii "Românii au talent" l-au criticat dur pe Bobonete pentru atitudinea pe care a avut-o față de concurentul Alexandru Pârgaru, care a prezentat un număr de purificare spirituală. 

Val de critici pentru Bobonete după momentul cu Alexandru Pârgaru
Val de critici pentru Bobonete după momentul cu Alexandru Pârgaru

În cadrul ultimei ediții "Românii au talent", publicul și jurații au avut parte de un număr cu totul special din partea lui Alexandru Pârgaru, care a vrut să facă pe scenă o demonstrație de purificare spirituală. 

Concurentul l-a ales pe actorul de comedie Mihai Bobonete pentru a performa un ritual spiritual foarte complex. 

Actorul de comedie a fost complet luat prin surprindere de atitudinea concurentului, care încerca să facă o demonstrație de spiritualitate și purificare a energiilor în fața a miii de oameni. 

Bobonete a reacționat destul de confuz și a încercat să confere puțin umor, unui moment care părea a fi prea serios și sobru, pentru o emisiune de divertisment.

Comediantul chiar a menționat, la sfârșitul rerezentației lui Alexandru Pârgaru, că la un show precum "Românii au talent", concurenții ar trebui să vină pe scenă cu un număr interactiv.

Fanii emisiunii l-au taxat pe Mihai Bobonete pentru atitudinea sa față de Alexandru Pârgaru, un tânăr de 28 de ani, căruia i se mai spune și "Alexandru gura de aur", datorită discursului său filozofic. 

Pârgaru a avut mai multe apariții televizate, unde a vorbit despre spiritualitate, premoniții, filozofie și teme religioase. Alexandru Pârgaru a adunat de-a lungul timpului o bază solidă de oameni care îi ascultă sfaturile, iar mulți dintre ei au reacționat virulent față de comportamentul lui Bobonete pe scena de la "Românii au talent".

Bobonete este desființat de fanii lui Alexandru Pârgaru

Comentariile de pe rețele de socializare sunt extrem de acide, iar majoritatea persoanelor îl acuză pe Bobonete că și-a bătut joc de Alexandru Pârgaru pe scena de la "Românii au talent".

"Ați primit oameni umili in emisiune ca sa își bată joc “ vedetele României “ de el , alias Bobonete… rusine…", spune un telespectator al emisiunii.

Alți fani ai emisiunii "Românii au talent" îl desființează total pe Bobonete.

"Ca de obicei Bobonete nesimțit. Indiferent cum ar fi un concurent nu trebuie luat la mișto, mai ales de un comediant de 2 lei.", s-a exprimat un utilizator. 

O altă telespectatoare a emisiunii i-a transmis un mesaj comediantului în care îl acuză pe acesta de ipocrizie.

"@mihai.bobonete pe profilul vostru de Instagram e scris “om bun” sa știți ca nu sunteți deloc, un “om bun” nu poate sa facă așa ceva pe lumea aceasta, sa fie Rușine, ți-ai bătut joc de un om cu un suflet de aur, penibil in toate punctele de vedere, și mai penibil publicului din spate care râdeau ca prosti de “glumele” voastre de 2 lei.", a menționat indignată femeia.

Unii i-au luat apărarea lui Alexandru Pâgaru, iar un tânăr susține că l-a cunoscut în culisele emisiunii și că este un om bine intenționat, care nu merita ironiile juriului. 

"L-am cunoscut si eu la filmari e un om sincer cu suflet bun am stat de vorba cu el! Acest om chiar nu merita nici pic de hate! Nu greseste nimanui cu nimic!".

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net