Doi psihologi, reacții dure după dialogul lui Mihai Bobonete cu Alexandru Pârgaru: "Cât de negru poate să fie cineva la suflet"

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Cea de-a doua ediție a show-ului "Românii au talent" a născut o controversă uriașă, ale cărei ecouri nu s-au stins nici acum. Atitudinea juratului Mihai Bobonete în fața lui Alexandru Pârgaru a fost taxată atât de fanii emisiunii, cât și de specialiști. Un psiholog a semnalat situația la CNA.

Mihai Bobonete și Alexandru Pârgaru
Mihai Bobonete și Alexandru Pârgaru

Alexandru Pârgaru, în vârstă de 28 de ani, cunoscut drept "copilul diamant", a avut o reprezentație-surpriză pe scena de la "Românii au talent", unde a venit cu un număr de purificare spirituală. El l-a invitat pe scenă pe Mihai Bobonete și l-a rugat să facă împreună un ritual de reechilibrare a chakrelor.

Alexandru Pârgaru are probleme grave de sănătate

Momentul a stârnit râsete în sală, potențate și de glumele lui Bobonete, care până în momentul de față nu a avut o reacție și nu a explicat dacă știa sau nu că Alexandru Pârgaru ascunde o adevărată dramă. Tânărul a fost diagnosticat, la vârsta de cinci ani, cu o tumoră la nivelul sistemului nervos, care-i afecta grav creșterea. Părinții săi l-au dus la medic, iar la vârsta de șapte ani a fost operat. În timpul intervenției, medicii au descoperit că tumora era calcifiată, iar extracția a fost considerată un real succes. 

"Astfel de momente nu ar trebui să fie la televizor"

Paginademedia.ro publică reacțiile virulente a doi psihologi, care taxează emisiunea și atitudinea juratului Mihai Bobonete. Psihologul Codruţa Ciurlea a scris că "Astfel de momente nu ar trebui să fie la televizor", fiind susţinută și de colega de breaslă, Adriana Petrescu. "Acesta este momentul pe care am considerat că trebuie să îl aduc în atenţia CNA", a scris Codruţa Ciurlea pe Facebook, publicând și o captură cu scrisoarea către CNA. "Cât de negru poate să fie cineva la suflet să expună un om special, care iese din tipare, judecăţilor de valoare?!", a continuat ea.

Sursa citată subliniază faptul că CNA are reguli clare doar în privinţa persoanelor cu dizabilităţi. Un articol din Codul Audiovizual interzice televiziunilor să pună persoanele cu dizabilităţi în situaţii ridicole sau umilitoare, chiar dacă acestea și-au dat acordul.

Atitudinea lui Mihai Bobonete de pe scenă a stârnit un val de critici și în mediul online. Redăm o parte din dialogul pe care Mihai Bobonete l-a avut cu Alexandru Pârgaru, pe scena de la "Românii au talent".

Alexandru Pârgaru: Eu aici nu fac miștouri, nu fac glume, nu fac divertisment, sunt lucruri foarte divine și serioase. Namaste, acest salut venit din limba tibetană este un salut al călugărilor și se traduce: Divinul din mine salută, respectă și iubește divinitatea din tine.

Bobonete: Dar ce te faci cu mine dacă eu sunt cu extraterești, cu alte alea?

Alexandru Pârgaru: Adică dacă nu credeți în Dumnezeu sau ce?Bobonete: Nu știu, dacă nu cred în Dumnezeu ca tine. 

Bobonete: Ai vreun cristal la tine pentru dureri de măsea?

Alexandru Pârgaru: Nu glumesc cu așa ceva. Există pentru orice durere, orice cristal, dar nu eu nu fac glume cu așa ceva, repet.  

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net