Povestea impresionantă de viață a lui Alexandru Pârgaru

Ultima actualizare:

Alexandru Pârgaru, tânărul de aproape 30 de ani, care a pășit pe scena "Românii au talent" în cea mai recentă ediție a emisiunii are o poveste de viață impresionantă. S-a confruntat cu grave probleme de sănătate de când era doar un copil, iar părinții au cerut ajutorul a zeci de medici. 

Alexandru Pârgaru Sursă foto: PRO TV
Alexandru Pârgaru Sursă foto: PRO TV

Alexandru Pârgaru nu a reușit să impresioneze pe jurații de la Românii au talent, după ce a urcat pe scena emisiunii și a încercat să le vorbească despre divinitate și legătura omului cu aspectele care țin de sacru.

Povestea lui Alexandru este una impresionantă, iar în urmă cu aproape un deceniu el era cunoscut de o țară întreagă după ce a participat la mai multe emisiuni în cadrul care a împărtășit viziunea sa neobișnuită asupra lumii. 

Alexandru Pârgaru a fost diagnosticat în copilărie cu o tumoră la nivelul sistemului osos. Părinții săi l-au dus la medic, iar la vârsta de șapte ani a fost operat. În timpul intervenții, medicii au descoperit că tumora era calcifiată, iar extracția a fost considerată un real succes. Tânărul continuă să facă vizite medicale frecvent pentru a se asigura că situație este sub control. 

La doar cinci ani, părinții lui Alexandru au constat cu stupoare că fiul lor asociază culorile cu sunetele și susține că fiecare culoare are propria muzicalitate. La doar 10 ani, Alexandru era cunoscut deja pentru faptul că avea un vocabular foarte dezvoltat și părea să vorbească precum un bătrân înțelept.

Părinții au mers cu el la o multitudine de psihologi pentru a găsi o explicație pentru modul în care se comporta fiul lor, însă toți i-au asigurat că totul era perfect normal în privința băiețelului lor. Ei au subliniat totuși că Alexandru are o inteligență peste medie. 

Alexandru a devenit cunoscut după un interviu pe care l-a acordat în anul 2010 și în care a încercat să-și expună viziunea asupra lunii. La 30 de ani, Alexandru este interesat de medicina alternativă și se declară cunoscător al terapiei cu ajutorul cristalelor. Din păcate, în ediția de vineri a emisiunii "Românii au talent", el nu a reușit să îi convingă pe membrii juriului că merită un loc în etapa viitoare a concursului. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!      

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net