Glumeții cu suflet sensibil! Mihai Bobonete a suferit de aceeași boală care l-a răpus pe Robin Williams

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai buni actori de comedie din România, priceput în mod deosebit la stand-up comedy. Sigur, îl vedem mereu cu zâmbetul pe față, întotdeauna cu dorința de a-și face fanii fericiți. Doar că el nu a fost mereu cu moralul sus, deși asta nu s-a văzut nici la tv, nici pe scenă. Ca și celebrul Robin Williams, Mihai Bobonete s-a luptat cu una dintre cele mai grele boli din lume: boala sufletului, a minții, boala secolului 21: depresia. 

mihai bobonete jpeg
Mihai Bobonete s-a luptat ani la rând cu depresia

Cum a reușit să treacă actorul din Las Fierbinți de suferințele care îl măcinau pe interior, care îi puneau mintea la grea încercare, iar gândurile negative se distribuiau prin toate sinapsele creierului? Fără nicio rușine, ba chiar cu mândrie, Mihai Bobonete a dezvăluit că pentru a trece de cele mai grele perioade din viața lui a fost nevoit să meargă la psiholog, iar terapia a fost cea care l-a făcut să depășească momentul.

Și pentru că întâmplările din viețile noastre sunt la flux automat, iar fiecare acțiune lasă și o amintire bună sau rea, Bobiță din Las Fierbinți continuă terapia, conștient că singurul lucru care poate elibera mintea de toate problemele este drumul către psiholog.

Citește și: Val de critici pentru Bobonete după momentul cu Alexandru Pârgaru: "Să-ți fie rușine"

Evident, oamenii caută refugiu în multe lucruri, obiceiuri, însă pentru Mihai Bobonete terapia este sfântă, așa cum este Dumnezeu pentru oameni. 

Mihai Bobonete, luptă crâncenă cu depresia

Episodul care l-a făcut să clacheze pe Mihai Bobonete a fost cel în care hoții i-au spart casa în care familia sa se afla în interior. Nefericita întâmplare a avut loc în 2013, iar cea care a sunat la Poliție a fost soția actorului din Las Fierbinți. În casă se aflau partenera de viață a lui Bobonete și fiul acestora. Furtul a avut loc dimineața, chiar imediat după ora 8, hoții intrând pe geamul de la bucătărie, la parterul blocului în care stăteau. Atunci, hoții au furat un televizor, o chitară bas, un laptop, un telefon mobil, bani și mai multe acte. Telefonul și actele au fost găsite lângă casă.

Vezi și: Doi psihologi, reacții dure după dialogul lui Mihai Bobonete cu Alexandru Pârgaru: "Cât de negru poate să fie cineva la suflet"

După incident, Mihai Bobonete a suferit un șoc, iar imediat după a făcut depresie. Nevoie să se vindece, acesta a înțeles că e nevoie de terapie ca să depășească momentul.

stanga
dreapta
mihai bobonete cum arata 388614 jpeg
mihai bobonete jpeg
mihai bobonete png
Celentano (Adrian Văncică), Dorel (Mihai Rait), Bobiţă (Mihai Bobonete) şi  Firicel (Toma Cuzin) jpeg
Alături de Costi Diţă şi naşul Mihai Bobonete la emisiunea „Pe Bune!?” jpeg
mihai rait octavian strunila anca dumitra si mihai bobonete jpeg
andi moisescu mihai bobonete si costi dita jpeg
Mihai Raiţ Dragomir, Mihai Bobonete, Adrian Văncică și Costi Diţă, trupa de stand up comedy jpeg
Paul Ipate, alături de Mihai Bobonete (Bobiţă) şi Constantin Diţă (Gianni) png
mihai bobonete jpeg
b119 mihai bobonete las fierbinti jpeg
Mihai bobonete familie jpg
Africa de Sud  Mihai Bobonete şi Cabral vor prezenta show ul de la PRO TV jpeg
Mihai Bobonete este cel care le a făcut cunoştinţă celor doi jpeg
alexandru pargaru mihai bobonete (1)1 jpg
mihai bobonete si robert tudor la vocea romaniei junior 0 jpeg
mihai bobonete
mihai bobonete jpg
Mihai Bobonete și familia lui frumoasă jpeg
mihai bobonete jpeg
alexandru pargaru mihai bobonete (2) jpg
mihai bobonete alexandru pargaru jpg

„Prejudecăți și tabuuri în privința acestui subiect se întâlnesc doar la oamenii mai puțin educați și care nu au avut resursele necesare să-și mărească spectrul cunoașterii, pentru că, altfel, terapia este un lucru atât de normal, încât nu ar trebui niciodată să creeze rușini sau scepticism. Eu fac terapie și îmi este foarte bine așa.

Episodul cu hoții în casa mea s-a dovedit a fi fost o greșeală, a fost o spargere la pont, iar noi eram mutați acolo de foarte puțină vreme. Pesemne că și hoții au fost dezamăgiți, dacă mi-au luat chitara bas și pușca cu dopuri a lui Octav. Eu nu dețin lucruri cu valoare materială mare, iar banii nu stau niciodată mai mult de câteva ore la noi în casă, are grijă soția să plece repede de unde vin. (râde).”, a declarat actorul, pentru Viva.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi