Raisa de la "Românii au talent", obligată să țină secret că a primit Golden Buzz: «A fost destul de greu»

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Raisa Radu a cucerit o lume întreagă cu timbrul său vocal și abilitatea de a performa pe scenă, nu doar pe juriul emisiunii "Românii au talent". Mihai Bobonete a fost cel care i-a acordat Goldeb Buzz și șansa de a participa direct în etapa semifinală a spectacolului. 

Raisa Radu a obținut Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete Sursă: PRO TV
Raisa Radu a obținut Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete Sursă: PRO TV

Raisa are doar 12 ani, o poveste de viață impresionantă și o dorință imensă de a deveni un nume cunoscut în industria muzicală. Ambițioasă și cu planuri mărețe de viitor, fata este recunoscătoare mamei sale pentru sprijinul pe care l-a primit din partea acesteia, după ce tatăl ei a abandonat-o la doar un an și jumătate.

Nu are studii muzicale și biserica este singurul loc în care și-a putut face remarcată vocea. După ce a primit Golden Buzz, Raisa este foarte încrezătoare în forțele proprii și așteaptă cu nerăbdare să urce din nou pe scena de la "Românii au talent". 

Cel mai mare vis al Raisei este acela de a deveni cântăreață. Obținerea unui Golden Buzz îi oferă o șansă în plus să își atingă cele mai mari idealuri. 

Raisa a oferit un interviu pentru Click! în care a vorbit despre emoțiile pe care le resimte după ce a obținut calificarea în semifinală, dar și despre lucrurile simple din viața ei care reușesc să îi aducă zâmbetul pe chip. 

  • Prima dată la un concurs, primul Golden Buzz. Și o calificare în semifinale. Ce înseamnă asta pentru tine?

Mă bucur că prima mea apariție la televizor a fost atât de frumos întâmpinată. Sunt recunoscătoare pentru fiecare compliment, fie că a venit de la jurați sau de la telespectatori. Primirea golden buzz-ului reprezintă o mare realizare pentru mine având în vedere că nu mă așteptam ca momentul meu să ajungă la inimile oamenilor.

  • Ce au spus după acest moment, mama ta și ceilalți oameni apropiați ție? Ce mesaje ți-au transmis?

Imediat după apăsarea butonului auriu, mama mea a început să plângă de fericire până să mă revadă. Când am venit de pe scenă, m-a îmbrățișat și m-a felicitat cum a putut ea mai bine. În drumul spre casă îmi adresa foarte multe cuvinte frumoase și am oprit la cel mai apropiat magazin, de unde mi-am luat ceva dulce drept recompensă.

Ceilalți oameni apropiați mie mi-au spus să o țin tot așa și că am susținerea lor. Bineînțeles că am văzut și câteva mesaje mai puțin frumoase, dar acelea au venit din partea celor care nu mă cunosc.

  • A fost greu să ții secret de la filmări și până acum faptul că ai luat Golden Buzz? Ce sentimente te-au încercat în toată această perioadă?

Da, a fost destul de greu pentru că eram întrebată în mod frecvent: Cum a fost? Cât a durat? Ce au zis jurații?

Cum nu le puteam spune, mereu aminteam că este un secret... Așa că vă dați seama ce sentimente de nerăbdare m-au încercat în toată această perioadă.

  • Ce pasiuni ai, Raisa, când nu cânți sau nu ești la școală? Ce te face să zâmbești?

Când nu cânt sau nu sunt la școală, desenez, dansez sau fac sport acasă. În weekend prepar diferite prăjituri, iar în timpul săptămânii mai merg și la handbal.

  • Ai vreun model în muzica românească? Ți-ai dori să calci pe urmele cuiva?

Pot spune că Andra este o artistă pe care o admir de foarte mult timp și mi-am dorit un autograf de la ea. Sunt bucuroasă că a acceptat să-mi semneze blugii după momentul meu .Are un timbru deosebit și mi-ar plăcea să pot ajunge măcar la jumătatea drumului pe care ea l-a parcurs în muzică. Clar, un vis al meu ar fi să cânt cu ea pe scenă.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net