Cum arat─â ├«n realitate ┬źdivele┬╗ din Las Fierbin┼úi!

Cel de-al 20-lea sezon din serialul "Las Fierbin┼úi" a revenit la Pro TV cu multe nout─â┼úi, dar cu acelea┼či personajele pestri┼úe ┼či mult ├«ndr─âgite de telespectatori. Click! ├«┼úi spune prin ce transform─âri trec patru dintre actri┼úele din rolurile principale, Mirela Opri┼čor, Ecaterina Ladin, Liliana Mocanu ┼či Anca Dumitra, adic─â Aspirina, Dalida, so┼úia lui Firicel ┼či Geanina.

image
Serialul Las Fierbin╚Ťi a ajuns la al 20-lea sezon

Pentru actorii din serialul de la Pro TV nu este chiar o joac─â s─â filmeze c├óteva luni pe an pentru celebrul serial. Ore ├«ntregi de filmare ├«n ar┼či┼ú─â, ploaie sau ger, dar ┼či ore ├«ntregi de preg─âtiri ├«n cabinele de machiaj. ┼×i asta pentru c─â atunci c├ónd ajung pe platourile de filmare actri┼úele trec prin adev─ârate transform─âri.

image
Ecaterina Ladin are o familie superb─â, iar acum un an a mai n─âscut un b─âie╚Ťel

Fiecare dintre vedete trece pe la coafor pentru c─â personajele lor au un look aparte. De exemplu, Mirela Opri┼čor (48 de ani), interpreta Aspirinei, este singura dintre actri┼úe care poart─â peruc─â ┼či de multe ori nu este recunoscut─â pe strad─â ├«n via┼úa de zi cu zi.

Haine create special pentru personajele lor 

În schimb, actriţa Ecaterina Ladin (38 de ani) petrece ore la coafor pentru că ea are părul întins, iar personajul Dalidei are părul creţ.

La fel ┼či Anca Dumitra (34 de ani), Geanina, care are de furc─â mult cu buclele ei de div─â de la sat. "Sunt momente ├«n care poate fi dificil pentru c─â sunt zile ┼či zile ale fiec─âruia dintre noi. Uneori te poate ajunge oboseala, dar ce trebuie s─â existe ca o baz─â este pl─âcerea de a te juca. Mie ├«mi place foarte mult s─â m─â joc de-a Geanina, dar ce trebuie s─â ├«n┼úeleag─â oamenii este c─â personajele din serial pe care le v─âd pe micul ecran sunt personaje creionate ├«n timp cu ajutorul unui scenariu foarte bun, cu o regie foarte bun─â cu o disponibilitate a fiec─âruia dintre noi de a crea ceva ┼či a ajunge la oameni", spune Anca. 

image
Mirela Oprișor are părul scurt în realitate. În serial poartă perucă

De la p─âr, vedetele trec apoi la machiaj, unde sunt de cele mai multe ori fardate foarte strident, ├«n ton cu personajele lor. De exemplu, interpreta so┼úiei lui Firicel, actri┼úa Liliana Mocanu (52 de ani) are un machiaj special care s─â te fac─â s─â crezi c─â a┼ča este ea natural─â.

Fiecare actri┼ú─â are secretele ei de machiaj, la fel cum fiecare are c├óte o ┼úinut─â special─â ├«n serial. Pentru c─â urm─âtoarea oprire pentru ele este la costume, unde schimb─â hainele ├«n func┼úie de episod, de scen─â ┼či de ac┼úiune.

image
Anca Dumitra e sexy ╚Öi-n via╚Ťa de zi cu zi

Liliana Mocanu joac─â la ┬źConstantin T─ânase┬╗

În general fiecare actriţă are garderoba ei, care reprezintă exact personajul, împreună cu toate accesoriile de care are nevoie. Fie că este vorba de bijuterii sau alte accesorii, începând cu umbrele, batiste, baticuri sau bijuterii sclipicioase.

image
Liliana Mocanu, de nerecunoscut în afara rolului din serial

Toate accesoriile sunt bine puse la punct de oameni din echipa care se ocup─â special de ele. De┼či ├«n serial o vede┼úi cu ilic ┼či ├«n capod, ├«n via┼úa de toate zilele pe actri┼úa Liliana Mocanu o pute┼úi vedea la spectacole pe scena Teatrului Constantin T─ânase din Bucure┼čti machiat─â, ├«mbr─âcat─â ├«n rochii de sear─â ┼či cu pantofi cu toc, ├«ns─â numai vocea o mai tr─âdeaz─â c─â ea este Firicica. 

stanga
dreapta
dalida las fierbinti jpeg
mirela oprisor aspirina din las fierbinti si sotul sau mimi branescu jpeg
Las Fierbin╚Ťi  Cr─âciun          Credit foto  Gina Buliga (4) jpg
aspirina  las fierbinti 2 jpeg
dalida las fierbinti jpeg
Las Fierbin╚Ťi  Cr─âciun          Credit foto  Gina Buliga (7) jpg

  Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
carmen tanase jpeg
foto 1  Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1  Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg