Cum arată în realitate «divele» din Las Fierbinţi!

Ultima actualizare:

Cel de-al 20-lea sezon din serialul "Las Fierbinţi" a revenit la Pro TV cu multe noutăţi, dar cu aceleaşi personajele pestriţe şi mult îndrăgite de telespectatori. Click! îţi spune prin ce transformări trec patru dintre actriţele din rolurile principale, Mirela Oprişor, Ecaterina Ladin, Liliana Mocanu şi Anca Dumitra, adică Aspirina, Dalida, soţia lui Firicel şi Geanina.

Serialul  Las Fierbinți  a ajuns la al  20-lea sezon
Serialul Las Fierbinți a ajuns la al 20-lea sezon

Pentru actorii din serialul de la Pro TV nu este chiar o joacă să filmeze câteva luni pe an pentru celebrul serial. Ore întregi de filmare în arşiţă, ploaie sau ger, dar şi ore întregi de pregătiri în cabinele de machiaj. Şi asta pentru că atunci când ajung pe platourile de filmare actriţele trec prin adevărate transformări.

Ecaterina Ladin are  o familie superbă,  iar acum un an  a mai născut  un băiețel
Ecaterina Ladin are o familie superbă, iar acum un an a mai născut un băiețel

Fiecare dintre vedete trece pe la coafor pentru că personajele lor au un look aparte. De exemplu, Mirela Oprişor (48 de ani), interpreta Aspirinei, este singura dintre actriţe care poartă perucă şi de multe ori nu este recunoscută pe stradă în viaţa de zi cu zi.

Haine create special pentru personajele lor 

În schimb, actriţa Ecaterina Ladin (38 de ani) petrece ore la coafor pentru că ea are părul întins, iar personajul Dalidei are părul creţ.

La fel şi Anca Dumitra (34 de ani), Geanina, care are de furcă mult cu buclele ei de divă de la sat. "Sunt momente în care poate fi dificil pentru că sunt zile şi zile ale fiecăruia dintre noi. Uneori te poate ajunge oboseala, dar ce trebuie să existe ca o bază este plăcerea de a te juca. Mie îmi place foarte mult să mă joc de-a Geanina, dar ce trebuie să înţeleagă oamenii este că personajele din serial pe care le văd pe micul ecran sunt personaje creionate în timp cu ajutorul unui scenariu foarte bun, cu o regie foarte bună cu o disponibilitate a fiecăruia dintre noi de a crea ceva şi a ajunge la oameni", spune Anca. 

Mirela Oprișor  are părul scurt  în realitate.  În serial poartă  perucă
Mirela Oprișor are părul scurt în realitate. În serial poartă perucă

De la păr, vedetele trec apoi la machiaj, unde sunt de cele mai multe ori fardate foarte strident, în ton cu personajele lor. De exemplu, interpreta soţiei lui Firicel, actriţa Liliana Mocanu (52 de ani) are un machiaj special care să te facă să crezi că aşa este ea naturală.

Fiecare actriţă are secretele ei de machiaj, la fel cum fiecare are câte o ţinută specială în serial. Pentru că următoarea oprire pentru ele este la costume, unde schimbă hainele în funcţie de episod, de scenă şi de acţiune.

Anca Dumitra  e sexy și-n viața  de zi cu zi
Anca Dumitra e sexy și-n viața de zi cu zi

Liliana Mocanu joacă la «Constantin Tănase»

În general fiecare actriţă are garderoba ei, care reprezintă exact personajul, împreună cu toate accesoriile de care are nevoie. Fie că este vorba de bijuterii sau alte accesorii, începând cu umbrele, batiste, baticuri sau bijuterii sclipicioase.

Liliana Mocanu,  de nerecunoscut  în afara rolului din serial
Liliana Mocanu, de nerecunoscut în afara rolului din serial

Toate accesoriile sunt bine puse la punct de oameni din echipa care se ocupă special de ele. Deşi în serial o vedeţi cu ilic şi în capod, în viaţa de toate zilele pe actriţa Liliana Mocanu o puteţi vedea la spectacole pe scena Teatrului Constantin Tănase din Bucureşti machiată, îmbrăcată în rochii de seară şi cu pantofi cu toc, însă numai vocea o mai trădează că ea este Firicica. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net