Recordurile și secretele «Las Fierbinți». Cum s-a născut, acum 10 ani, serialul de la PRO TV

Din 9 februarie începe la Pro TV un nou sezon din „Las Fierbinţi”, megaproducţia care are parte anul acesta de dublă sărbătoare. Pentru că serialul împlineşte 10 ani de când se filmează şi 20 de sezoane de când este difuzat pe micile ecrane, Click! îţi spune mai multe despre culisele acestei producţii şi alte detalii despre actorii din rolurile principale.

image
La început, în 2012, nu se știa dacă serialul va avea succes

În urmă cu 20 de ani, pe 1 martie 2012, se lansa pe micile ecrane de la Pro TV o producţie TV, „Las Fierbinţi”, un serial cu ţărani, făcut de aceeaşi echipă care lucrase şi la „Vine poliţia” şi care nu avusese succes. Andrei Boncea şi Dragoş Buliga au fost printre primii oameni care s-au înhămat la acest proiect, apoi actorii, scenaristul Mimi Brănescu, iar în timp echipa s-a mărit, devenind o adevărată familie. 

image
De-a lungul anilor, în distribuția serialului au apărut o mulțime de fețe noi și vedete de top

La început a fost mai ciudat pentru că aveam emoţii foarte mari, sperăm să meargă şi am avut mare noroc. Făcusem ceva care nu mersese cu aceeaşi echipă, «Vine poliţia», o adaptare după «Los Hombres de Paco». De acolo am luat şi o mare parte din echipă pentru că mă împrietenisem cu ei şi am făcut proiectul special pentru ei. Era o perioadă foarte grea, când venise criza şi ne gândeam ce să facem să trecem cu bine peste. Am avut noroc”, spune producătorul, care a colaborat cu Mimi Brănescu la scenariu, dar şi cu alţi actori din echipă precum Mihai Bobonete (Bobiţă) sau Adrian Văncică (Celentano). 

image
La filmări, actorii sunt tratați ca niște vedete și sunt protejați de soare sau de ploaie

«Celentano nici măcar nu a fost de la început»

Primesc multe scenarii pe e-mail, dar şi pe Facebook. Mai ales pentru «Las Fierbinţi». Toată lumea crede că poate scrie pentru «Las Fierbinţi» şi primesc cel puţin 100 de scenarii pe lună”, ne-a spus producătorul.

Puţini ştiu că până acum au fost filmate peste 411 episoade şi încă se mai filmează, căci vor relua filmările în curând. În serial au apărut şi mulţi invitaţi speciali, actori celebri precum Maia Morgenstern, Florin Călinescu, Răzvan Vasilescu, Horaţiu Mălăele, Valentin Uritescu sau regretata Stela Popescu.

image

Au existat episoade speciale de sărbători când au fost invitate vedetele Pro TV, Armand Assante sau copiii actorilor din serial. De-a lungul celor 10 ani, actorii au trecut prin diferite evenimente, s-au căsătorit sau au devenit părinţi. Tot Dragoş Buliga ne-a mai spus că nimeni nu s-a aşteptat la un aşa succes şi că totul s-a întâmplat cu răbdare.

image
Toma Cuzin este bun prieten cu colegele sale din distribuție

Unele personaje nici nu erau de la început în scenariu. „Celentano nici măcar nu a fost de la început, nu ne aşteptam la nimic. El a venit pe parcurs şi avea un rol secundar, iar după ce am văzut ce a făcut în rolul ăla s-a scris special mai mult pentru el. Mimi Brănescu a preluat proiectul ăsta din mers, pilotul fiind scris de Bogdan Mirică, scenaristul de la «Umbre» şi Mimi a adăugat multe personaje printre care şi Celentano, Aspirina, Brânzoi, Raţă”, a mai spus producătorul pentru Click!.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
Profesoara tipa la elev FOTO Shutterstock
Sfinxul şi Babele din Bucegi disputate teritorial de Prahova şi Dâmboviţa Foto colaj Facebook
image
image
image
image
Ioana Petric jpg
2 sex and the city jpg jpeg
Costel Bojog, noul jurat iUmor foto Antena 1
ruxi si cristi mitrea jpg
BeFunky collage (10) jpg
Horia Brenciu Mamma Mia