Mimi Brănescu și „Aspirina” au părăsit serialul care i-a îmbogăţit cu 320.000 €

Ultima actualizare:

    Mirela Oprişor, în rolul Aspirinei. Mimi Brănescu a scris 128 de episoade
Mirela Oprişor, în rolul Aspirinei. Mimi Brănescu a scris 128 de episoade

Cel de-al 10-lea sezon “Las Fierbinţi” a debutat pe 15 septembrie la PRO TV şi a adus cu el o veste-bombă: creierul producţiei, scenaristul Mimi Brănescu, şi-a dat demisia după 5 ani de muncă titanică. Odată cu el a plecat şi soţia sa, Mirela Oprişor, interpreta Aspirinei. Click! îţi prezintă toate reacţiile celor implicaţi, dar şi cine sunt noii scenarişti.

Cel mai urmărit serial al momentului, cu audienţe medii de două milioane de telespectatori pe ediţie, suferă modificări pe care Click! le-a anunţat încă din luna martie a acestui an. Scenaristul Mimi Brănescu (42 de ani) s-a retras din echipă, iar odată cu el a plecat şi soţia lui, actriţa Mirela Oprişor (43 de ani), cea care o juca pe Aspirina. „A fost un travaliu extraordinar. În ultimii ani, chiar şi vacanţele nu prea erau vacanţe. Mă gândeam ce voi scrie în sezonul următor. Am decis să mă opresc înainte ca plăcerea să devină o caznă. M-am oprit cu scenariile la sfârşitul sezonului nouă. Nu fost nici o ceartă, nici o supărare», a povestit Mimi Brănescu pentru paginademedia.ro. El a mai spus că deocamdată nu are alte proiecte în tv şi că se axează pe familie şi teatru. Ştirea a devenit oficială şi pe pagina de Facebook a lui Mimi Brănescu. „Munca mea la proiectul «Las Fierbinţi» s-a încheiat. Mulţumesc celor care au fost alături de mine. Au fost cinci ani grei, de care sunt mândru. Ţin să menţionez că a fost alegerea mea să mă opresc. Baftă în continuare întregii echipe!”, a scris acesta. Mimi Brănescu şi-a adus contribuţia la serial încă de la înfiinţare, 1 martie 2012, iar până la despărţire şi-a pus amprenta pe 128 de episoade. Ţinând cont că pentru un episod încasa 2.500 de euro, după cum însuşi a declarat, Brănescu a adus în familie, în 5 ani de la “Las Fierbinţi”, nu mai puţin de 320.000 de euro. Asta fără să punem la socoteală onorariul soţiei, Mirela Oprişor, care a avut însă apariţii episodice, nu constante. “3.000 de euro am zis, pe un episod. Omul ne-a zis: «nu pot să vă dau 3.000, e mult, dar vă dau 2.500»», a povestit scenaristul pentru paginademedia.ro. Sezonul al 10-lea a început, evident, fără cei doi soţi pe generic, iar scenariul e semnat acum de: Iulian Postelnicu, Dan Panaet şi actorii Adrian Văncică (Celentano) şi Mihai Bobonete (Bobiţă).

Celentano (Adrian Văncică), Dorel (Mihai Rait), Bobiţă (Mihai Bobonete) şi  Firicel (Toma Cuzin)
Celentano (Adrian Văncică), Dorel (Mihai Rait), Bobiţă (Mihai Bobonete) şi Firicel (Toma Cuzin)

Mihai Bobonete: «Mimi, îţi rămân îndatorat pe viaţă»

  • Reacțiile celor direct implicați în serial nu au întârziat să apară. «Mulțumim, Mimi, pentru toți acesti ani minunați. Îți rămân profund îndatorat pe viață pentru scenariile fabuloase în care am jucat și pentru acest proiect care m-a dus aici. Îmi pare rău că nu mai faci parte din echipă și sper să nu te dezamăgim cu aceste noi episoade, care din punctul meu de vedere, țin ștacheta sus», a scris Mihai Bobonete (Bobiţă) pe Facebook.
  • Un alt scenarist celebru în MediaPro, care a dat naștere unor telenovele precum “Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Păcatele Evei”, “Daria, iubirea mea” etc., nu crede că scenaristul Mimi Brănescu a obosit aşa, dintr-o dată. “Nu îl cred că s-a retras după 5 ani doar din cauza oboselii, cum nici eu nu m-am retras după 5 ani doar din cauza oboselii, dar nu asta contează”, spune Eugen Patriche.

Eugen Patriche
Eugen Patriche
  • Cei de la PRO TV au trimis şi ei un comunicat oficial. “Pentru o producție de o asemenea anvergură, o echipă de scenariști este firească și aduce dezvoltări noi de situație și intrigă. Adrian Văncică și Mihai Bobonete sunt în acest proiect încă din prima zi, Iulian Postelnicu și Dan Panaet completează formula, iar cu toții au contribuit la scenariile serialului. Îi mulțumim lui Mimi Brănescu pentru că a făcut parte din echipă și îi urăm mult succes în proiectele următoare”, au anunţat oficialii din PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net