Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, povestea iubirii cu Mimi Brănescu: «E muncă într-o căsnicie»

Ultima actualizare:

Mirela Oprișor și soțul ei, Mimi Brănescu, se bucură de una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul autohton, însă puțini sunt cei care știu că cei doi au fost despărțiți vreme de 8 ani. 

Mirela Oprișor și soțul ei, Mimi Brănescu, sunt împreună de 18 ani Foto: Pro TV
Mirela Oprișor și soțul ei, Mimi Brănescu, sunt împreună de 18 ani Foto: Pro TV

În cadrul unui interviu recent, Mirela Oprișor, actrița care o interpretează pe „Aspirina” în serialul de comedie „Las Fierbinți” a dezvăluit cum s-a cunoscut cu soțul ei, cu care este împreună de 18 ani, explicând care este secretul relației lor de durată.

După ce au stat separați timp de 8 ani, ulterior, destinul i-a adus din nou împreună, după care s-au căsătorit. Iată povestea!

Cum s-a cunoscut Mirela Oprișor cu soțul ei

M-am întâlnit cu soțul meu la facultate datorită examenului. Când eram la ultima etapă, m-au întrebat la examen ce monolog aveam. Mi-au spus să uit tot ce pregătisem și să-mi aleg o poză din câteva poze ale celorlalți candidați, să mă duc pe scaun și să mă gândesc că acel băiat este iubitul meu aflat în armată.

Urma să-i spun monologul gândindu-mă la acest scenariu. Eu l-am ales atunci pe bărbatul meu. Când m-am întâlnit cu el pe culoarul facultății, i-am spus că îi zisesem un monolog și așa a început povestea noastră”, a declarat Mirela Oprișor pentru VIVA.

Actrița și soțul ei lucrează și în același domeniu, împreună, și, dacă unii s-ar plictisi să stea și la serviciu și acasă cu aceeași persoană, Mirela a explicat că între ea și soțul ei a fost dintotdeauna o chimie extraordinară.

„Într-o căsnicie trebuie să știi să faci sacrificii”

Căsnicia a fost alt job și încă se lucrează la asta. Orice căsnicie e și cu bune, și cu rele, greu de înțeles în anumite etape, dar pot să recunosc că am avut o chimie extraordinară cu soțul meu și niciodată nu ne-am supărat amândoi deodată și întotdeauna am găsit un echilibru în orice situație și ne-am înțeles.

Dacă el a avut perioade mai ocupate, atunci eu am avut grijă mai mult de fată și invers. Dar lucrurile astea nu au venit într-un an, ne-am construit în timp o relație care sperăm să fie așa până la adânci bătrâneți.

E muncă și într-o căsnicie, trebuie să știi să faci și sacrificii, să lași garda jos, să nu fii încăpățânat, sunt multe aspecte. Umorul ne-a salvat de cele mai multe ori, nu e dimineață să nu dea Mimi o perlă la cafea și să nu râd. Suntem dependenți de discuțiile noastre de peste zi, stăm mereu de vorbă, diminețile, serile, e o relație sudată, dar totul s-a întâmplat în timp”, a mai spus actrița.

Care e secretul relației lor longevive

Cât despre menținerea pasiunii în relație, după atâția ani, Mirela Oprișor a explicat că ea și soțul ei sunt tipologii foarte asemănătoare, lucru care îi apropie.

Noi nu am prea fost doi romantici și cred că la asta ne-am potrivit. Atunci când ne surprindem, chiar e o surpriză. Într-adevăr, ne asemănăm foarte tare la felul nostru de a fi, suntem cam la fel și gândim la fel. Nu avem genul ăsta de manifestări.

Sunt momente în care mă surprinde, la fel și eu pe el. Momentele sunt atât de speciale, încât nu fac parte din rutina de zi cu zi. Am fost doi oameni de acțiune, care au muncit enorm, iar atunci când stăm împreună avem gesturi frumoase unul față de celălalt”, a explicat actrița.

Cum ar reacționa Mirela Oprișor la infidelitate

Nu știu cum aș reacționa și peste ce nu aș trece. Dacă mă întrebai asta acum câțiva ani, aș fi spus că nu aș putea trece peste minciună, să mă înșele. Acum nu mai cred asta, după ce am muncit atât de mulți ani și am clădit, nu se mai pune problema așa. Dumnezeu știe unde o să ne ducă viața și ce o să se întâmple, dar acum văd lucrurile altfel”, a mai spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net