VIDEO Reacția lui Emil Rengle după ce Zmărăndesccu a declarat că dansatorul i-a făcut avansuri

#Survivor România

Emil Rengle i-a răspuns lui Cătălin Zmărăndescu după ce acesta a susținut la emisiunea lui Măruța, că dansatorul i-a făcut avansuri. Coregraful a clarificat pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat de fapt între el și colegul său, din tabăra Războinicilor. 

Reacția lui Emil Rengle după ce Zmărăndesccu a declarat că dansatorul i-a făcut avansuri
Reacția lui Emil Rengle după ce Zmărăndesccu a declarat că dansatorul i-a făcut avansuri

Emil Rengle  și Cătălin Zmărăndescu nu au fost char cei mai buni prieteni, în timpul competiției Survivor 2022. Cei doi Războinici au avut mai multe conflicte, în care și-a aruncat replici acide unul altuia. 

Citește și Cătălin Zmărăndescu, pus în fața întrebării «Cine a făcut dragoste la Survivor?». Răspunsul Faimosului: «Ce să fac, să dorm între ei?»

Întors de la Survivor cu 30 de kilograme în minus, Cătălin Zmărăndesu a făcut declarații uimitoare la emisiunea lui Măruță de pe PRO TV, despre culisele show-ului de aventură din Republica Domincană.

Una dintre cele mai picante afirmații a fost aceea în care Zmărăndescu a susținut că Emil Rengle i-ar fi făcut avansuri. Luptătorul a povestit că Emil Rengle i-a complimentat fizicul după ce a slăbit, iar Zmărăndescu s-a simțit stânjenit de această remarcă. 

Mai mult, Cătălin Zmărăndescu a fost atât de ofensat de aprecierea lui Rengle, încât l-a ignorat pe coregraf o zi întreagă. 

„Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine, că am slăbit. Am tăcut și o zi nu l-am băgat în seamă. Mi-a zis că arăt cool. Dacă astea sunt avansuri le iau și eu ca atare. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu am tratat-o ca pe o glumă”, a spus Cătălin Zmărăndescu despre Emil Rengle.

Emil Rengle i-a răspuns lui Zmărăndescu într-o notă foarte ironică

Emil Rengle a simțit nevoia să explice cum s-a petrecut de fapt situația și care a fost intenția sa. Dansatorul a făcut o declarație într-o notă ușor ironică, fiind foarte surprins de maniera în care Zmărăndescu i-a interpretat vorbele. 

„Măi, Cătălin… ce susții tu aici? Hai că ne stă chiar drăguț unul lângă altul, un fel de David și Goliat. Mamă, ce acuzații îmi aduci Cătălin! Ție îți e dor de mine, băiatule. Cu cât mai multe articole văd, cu atât îmi place mai mult de noi unul lângă altul. Și da… niciodată nu știi când glumesc sau când sunt serios”, a spus Emil Rengle pe Tik Tok.

@emil.rengle Reply to @borsos.alexia doar mie mi se pare? #foryou ♬ original sound - RENGLE

Emil Rengle a menționat că nu i-a făcut niciodată avansuri lui Zmărăndescu, ci că a fost vorba de un simplu compliment cu privire la faptul că a pierdut câteva kilograme. Dansatorul a menționat că mulți bărbați nu știu cum să accepte un compliment de la un alt bărbat.

Citește și Emil Rengle demască jocurile de la SURVIVOR: «M-am simţit vândut ca ei să îşi poată continua jocul»

”După ce a slăbit, Cătălin chiar a devenit Hot și l-am complimentat. I-am zis că e Hot, însă de la complimente până la a face avansuri este mult. Mulți bărbați nu sunt obișnuiți să primească complimente de la alți bărbați. Nu-mi pasă cum reacționează lumea! Dacă complimentezi pe cineva o fac pentru mine, o fac pentru că îmi place ce văd”, a mai spus Emil Rengle pe Tik Tok. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Calistrat Chifan , acuzat că a bătut o enoriașă
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
cub ramona badescu png
FotoJet jpg
wednesday jpg