Cum se comportă Andra cu fanii, pe stradă. Paparazzii au surprins-o la cumpărături, însoțită de bodyguard

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe Andra Măruță (35 de ani) o vedem la televizor, o ascultăm la radio sau în concerte, o admirăm în reclame sau pe rețelele sociale. Dar cum e celebra solistă în viața de zi cu zi, în afara camerelor de luat vederi? Paparazzii Click! au surprins imagini cu Andra la cumpărături, dar și în compania unui fan, care a abordat-o, pe stradă. 

Andra, surprinsă la cumpărături. Fotografii: BLITZ / Click!
Andra, surprinsă la cumpărături. Fotografii: BLITZ / Click!

Cum e Andra în viața de zi cu zi? La fel de amabilă, zâmbitoare și caldă. Imaginea ei de vedetă nu e diferită față de cea de mamă sau de soție. Paparazzii Click! au întâlnit-o zilele trecute la cumpărături, la un supermarket din zona Pipera, aproape de casa ei. Era însoțită de omul ei de încredere, care o și ajută cu diverse treburi, dar care o și păzește, căci orice vedetă care se respectă are nevoie, nu-i așa, de un bodyguard. 

Andra, amabilă cu un fan care a abordat-o, pe stradă

Îmbrăcată lejer, cu pantaloni negri, tricou alb și o cămașă din denim, jurata de la "Românii au talent" a ieșit din magazin cu zâmbetul pe buze, probabil satisfăcută de cumpărăturile făcute. Din câte se vede în imagini, a cumpărat și câteva vase de gătit, pe care e posibil să le fi inaugurat la pregătirile culinare de Paște.

În drum spre mașină, soția lui Cătălin Măruță a fost abordată de un fan, pe stradă, iar ceea ce a urmat e de aplaudat. Andra a avut răbdare să stea la o serie de fotografii, a zâmbit și a socializat cu fanul respectiv. Nu s-a grăbit, nu l-a refuzat și i-a făcut acestuia bucurie imensă. 

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în anul 2008 și au avut parte de o nuntă fabuloasă, la Târgu Jiu. Din povestea lor de iubire au rezultat doi copii, Eva și David Măruță (11 ani). Cei doi le calcă părinților pe urme, având firi dezinvolte și înclinate către domeniul artistic. Aceștia au deja conturi pe rețelele de socializare și cochetează cu ideea de „influencer”, strângând mulți urmăritori în mediul online. David și Eva (6 ani) sunt adevărate vedete pe Tik Tok, iar această pasiune e urmărită atent de părinții lor. 

Citește și: Andra a împlinit 35 de ani și 13 de căsnicie cu Măruță. Poze rare de la nunta cu 750 de invitați, care a isterizat orașul

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net