VIDEO Andra a înjurat la «Românii au talent»: «Ce te f... pe tine grija?»

#Românii au talent 9 aprilie 2022

A fost o seară plină de neprevăzut la "Românii au talent". În ediția de vineri am asistat la un număr de magie ratat, care se putea încheia tragic, dar și la o premieră în ceea ce o privește pe Andra. Solista a tras o înjurătură zdravănă și a fost cenzurată, pe post. Totul a fost însă în spirit de glumă, iar momentul a fost savuros.

25 bobonete si dragos bucur moment inedit dans romanii au talent 2022 11 jpg jpeg
Andra, în juriu la "Românii au talent"

Ediția de vineri a emisiunii "Românii au talent" a condus iar clasamentul audiențelor, iar la asta contribuie, evident, și vedetele de la masa juriului. De data aceasta, Andra a fost cireașa de pe tort, cu o ieșire extrem de simpatică. Solista i-a cerut socoteală unui concurent care devenise cam indiscret, în versuri.

Andrian Buzgan are 18 ani, este din Chișinău și a venit la "Românii au talent" cu o bătută moldovenească, pe care a cântat-o impecabil. A fost jucăuș și cu versurile și a improvizat. "Ia, zi, Andra, adevărat câți flăcăi te-or sărutat?", a sunat întrebarea lui Andrian, care a lovit-o în plin pe solista de la masa juriului. La finalul melodiei, l-au luat în primire și ceilalți jurați.

image
Andrian Buzgan, pe scena de la PRO TV

"Andrian, să știi că pe alocuri am înțeles că vrei să discuți ceva cu Andra, dar ai băgat ramtam între... Ia, zi, Andră, câți flăcăi te-au sărutat și astea", a pus paie pe foc și Bobonete, imediat după reprezentația lui Andrei. 

Andra a avut o reacție la care nu se aștepta nimeni, dar care iată că s-a viralizat de aseară și până azi. "Păi asta am vrut să zic, dar suntem la televizor. Noi avem o vorbă. Ce te f... pe tine grija de cu câți m-am pupat eu? I-auzi, frate! Doar n-oi fi chiar așa proastă, numai cu Măruță să mă pup", a izbucnit Andra, râzând în hohote.

Vezi mai jos momentul video.


Mihai Bobonete, Dragoș Bucur și Andi Moisescu, ceilalți jurați, au izbucnit și ei în râs și au fost surprinși de dezinvoltura Andrei, solista fiind, de obicei, mai rezervată cu glumele deocheate. "L-ai terminat! După ce că era el emotiv", a spus Bobonete. 

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV Andra, totul despre talentele ascunse ale familiei ei. Gesturile superbe cu care Măruță o dă gata

Câți oameni s-au uitat la "Românii au talent"

Concurenții calificați în următoarea etapă, după ce au primit 3 sau 4 de DA în ediția de vineri, sunt: Sophia și Anne Marie Dinu, Brinelli Show, Raluca Răducanu, Andrian Buzgan, Sabin Cojocaru, Briana Gușu, Matei Toader, Nikol Varga, Frații Chindriș & Andra Horoba, Evgenii Stanichnikov, Filip Drogos, Laura Ion, Oana & Ștefan și Olga Vaslyeva.

Show-ul a fost din nou lider de audiență, potrivit cifrelor anunțate de PRO TV. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români s-au bucurat de numerele de pe scenă, iar la ora 21:45, în minutul de aur, aproape 2.5 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

stanga
dreapta
romanii au talent juriu jpg
Matei Toader jpg
Frații Chindriș & Andra Horoba jpg
Laura Ion JPG
Filip Drogos jpg
Briana Gușu jpg
Brinelli Show jpg
Evgenii Stanichnikov jpg
Sophia și Anne Marie Dinu jpg
Raluca Răducanu JPG
Sabin Cojocaru JPG
Nikol Varga jpg
Olga Vasilyeva JPG
Oana & Ștefan jpg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg