VIDEO Andra a înjurat la «Românii au talent»: «Ce te f... pe tine grija?»

#Românii au talent
Ultima actualizare:

A fost o seară plină de neprevăzut la "Românii au talent". În ediția de vineri am asistat la un număr de magie ratat, care se putea încheia tragic, dar și la o premieră în ceea ce o privește pe Andra. Solista a tras o înjurătură zdravănă și a fost cenzurată, pe post. Totul a fost însă în spirit de glumă, iar momentul a fost savuros.

Andra, în juriu la "Românii au talent"
Andra, în juriu la "Românii au talent"

Ediția de vineri a emisiunii "Românii au talent" a condus iar clasamentul audiențelor, iar la asta contribuie, evident, și vedetele de la masa juriului. De data aceasta, Andra a fost cireașa de pe tort, cu o ieșire extrem de simpatică. Solista i-a cerut socoteală unui concurent care devenise cam indiscret, în versuri.

Andrian Buzgan are 18 ani, este din Chișinău și a venit la "Românii au talent" cu o bătută moldovenească, pe care a cântat-o impecabil. A fost jucăuș și cu versurile și a improvizat. "Ia, zi, Andra, adevărat câți flăcăi te-or sărutat?", a sunat întrebarea lui Andrian, care a lovit-o în plin pe solista de la masa juriului. La finalul melodiei, l-au luat în primire și ceilalți jurați.

Andrian Buzgan, pe scena de la PRO TV
Andrian Buzgan, pe scena de la PRO TV

"Andrian, să știi că pe alocuri am înțeles că vrei să discuți ceva cu Andra, dar ai băgat ramtam între... Ia, zi, Andră, câți flăcăi te-au sărutat și astea", a pus paie pe foc și Bobonete, imediat după reprezentația lui Andrei. 

Andra a avut o reacție la care nu se aștepta nimeni, dar care iată că s-a viralizat de aseară și până azi. "Păi asta am vrut să zic, dar suntem la televizor. Noi avem o vorbă. Ce te f... pe tine grija de cu câți m-am pupat eu? I-auzi, frate! Doar n-oi fi chiar așa proastă, numai cu Măruță să mă pup", a izbucnit Andra, râzând în hohote.

Vezi mai jos momentul video.


Mihai Bobonete, Dragoș Bucur și Andi Moisescu, ceilalți jurați, au izbucnit și ei în râs și au fost surprinși de dezinvoltura Andrei, solista fiind, de obicei, mai rezervată cu glumele deocheate. "L-ai terminat! După ce că era el emotiv", a spus Bobonete. 

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV Andra, totul despre talentele ascunse ale familiei ei. Gesturile superbe cu care Măruță o dă gata

Câți oameni s-au uitat la "Românii au talent"

Concurenții calificați în următoarea etapă, după ce au primit 3 sau 4 de DA în ediția de vineri, sunt: Sophia și Anne Marie Dinu, Brinelli Show, Raluca Răducanu, Andrian Buzgan, Sabin Cojocaru, Briana Gușu, Matei Toader, Nikol Varga, Frații Chindriș & Andra Horoba, Evgenii Stanichnikov, Filip Drogos, Laura Ion, Oana & Ștefan și Olga Vaslyeva.

Show-ul a fost din nou lider de audiență, potrivit cifrelor anunțate de PRO TV. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români s-au bucurat de numerele de pe scenă, iar la ora 21:45, în minutul de aur, aproape 2.5 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net