Dansează la bară în timpul liber, dar n-ai crede ce loc de muncă are! Număr spectaculos la Românii au talent

#Românii au talent
Ultima actualizare:

În ediția de vineri seară, 8 aprilie, a urcat pe scena de la „Românii au talent” un concurent care demonstrează că întotdeauna merită să-ți urmezi visele. Acesta are ca hobby dansul la bară, deși domeniul în care activează este unul cu totul diferit!

Filip Drogos, pe scena de la „Românii au talent” Foto: Pro TV
Filip Drogos, pe scena de la „Românii au talent” Foto: Pro TV

Filip Drogos le-a oferit juraților emisiunii „Românii au talent” un număr spectaculos de pole dancing (dans la bară), demontând în același timp și ideea conform căreia acest sport ar fi destinat doar femeilor. 

Număr spectaculos de „poezie la bară” la „Românii au talent”!

Filip este din Polonia și este dansator profesionist la bară, urmând și cursuri de dans contemporan și balet. Tânărul a povestit că familia, în special părinții săi, nu au dorit să îl susțină în această carieră și l-au îndemnat să își găsească un loc de muncă mai...practic.

Drogos s-a apucat să studieze medicina, iar în prezent lucrează cu pacienții bolnavi de cancer, la secția de radioterapie, fiind operator de radiografii. Din banii obținuți la locul de muncă, concurentul a povestit că și-a plătit singur antrenamentele și lecțiile de dans.

 Are pregătire în gimnastică și acrobatică, însă este în mare parte autodidact. Și-a descoperit talentul încă din copilărie, iar atunci a început să se și antreneze în acest sens, deși părinții lui nu au fost de acord ca el să devină dansator. Artistul și-a urmat însă visul, dorindu-și dintotdeauna să fie pe scenă, iar acum familia e mai deschisă în privința carierei sale, începând să își arate sprijinul.

Citește și: Număr de «stand down comedy» la Românii au talent! Concurentul cu tetrapareză care i-a cucerit pe jurați

 Filip Drogos preferă să își exprime emoțiile prin dans și coregrafie, iar numărul său nu consta doar în dans la bară, concurentul dorind să arate ceva nou, o combinație de balet cu teatru, cu pole dance și gimnastică.

Numărul său artistic a fost apreciat de public și de cei 4 membri de la masa juriului, care au catalogat momentul drept „poezie la bară”. Filip Drogos a demontat mitul conform căruia dansul la bară nu reprezintă un act artistic, acesta fiind deseori văzut ca o practică vulgară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net