Număr de acrobație de senzație la Românii au talent: «E spectaculos când ți se suie nevasta în cap»

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Ediția emisiunii Românii au talent, de vineri, 1 aprilie, a adus pe scenă un număr spectaculos de acrobație, care i-a ridicat la final în picioare pe cei patru membri de la masa juriului, dar și pe spectatorii aflați în public. 

Moment spectaculos de acrobație la Românii au talent Foto: PRO TV
Moment spectaculos de acrobație la Românii au talent Foto: PRO TV

Katerina Gaidamanchuck și Vladimir Snitko sunt un cuplu din Vinita, Ucraina, iar perechea lor poartă numele de „Duo Prime”. Cei doi fac echipă și în viața de zi cu zi, nu doar pe scenă, fiind căsătoriți, și au împreună și un băiețel.

Cel mai spectaculos număr de acrobație de la Românii au talent

Cuplul a impresionat prin numărul de acrobație ales, care a adus pe scena de la „Românii au talent” multe momente nemaivăzute de cei patru jurați, chiar dacă Andi Moisescu și Andra au mai trecut prin 11 sezoane ale show-ului.

Numarul vostru este de departe cel mai bun pe care l-am văzut la Românii au talent.”, le-a spus Mihai Bobonete, la finalul prestației, când toți cei patru membri ai juriului s-au ridicat în picioare în semn de admirație.

Este o reprezentare artistică a unei relații, a unei căsnicii perfecte, în care un partener se bazează pe celelălalt și îi scoate în evidență tot ceea ce are mai bun.”, a spus și Dragoș Bucur despre numărul impresionant al celor doi soți, care au dus acrobațiile la un alt nivel.

Am fost extrem de bucuroasă să văd elemente noi pe care nu le-am mai văzut în cele 11 sezoane.”, a completat și Andra.

Citește și: Număr de «stand down comedy» la Românii au talent! Concurentul cu tetrapareză care i-a cucerit pe jurați

Nu contenesc să fiu uimit de nivelul la care a ajuns acrobația. Marile circuri ale lumii ar putea să fie invidioase pe scena asta. Fiecare cadru parcă era un tablou al unui pictor extrem de iscusit. Atunci când e echilibru, e foarte spectaculos când ți se suie nevasta în cap.”, a glumit și Andi Moisescu, făcând referire la momentul în care Katerina s-a urcat la propriu cu picioarele pe capul partenerului ei.

La finalul reprezentanției, echipa „Duo Prime” a primit, așa cum era de așteptat, pe lângă toate aceste laude, și cei patru de „Da” mult așteptați. Cei doi soți au dezvăluit că s-au cunoscut la o școală de circ, iar la jumătate de an după ce au absolvit au început să lucreze în duet. Cel mai important moment din viața lor a fost însă nașterea fiului Timofei, care are acum 6 ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net