Număr de acrobație de senzație la Românii au talent: «E spectaculos când ți se suie nevasta în cap»

#Românii au talent 2 aprilie 2022

Ediția emisiunii Românii au talent, de vineri, 1 aprilie, a adus pe scenă un număr spectaculos de acrobație, care i-a ridicat la final în picioare pe cei patru membri de la masa juriului, dar și pe spectatorii aflați în public. 

romanii au talent4 png
Moment spectaculos de acrobație la Românii au talent Foto: PRO TV

Katerina Gaidamanchuck și Vladimir Snitko sunt un cuplu din Vinita, Ucraina, iar perechea lor poartă numele de „Duo Prime”. Cei doi fac echipă și în viața de zi cu zi, nu doar pe scenă, fiind căsătoriți, și au împreună și un băiețel.

Cel mai spectaculos număr de acrobație de la Românii au talent

Cuplul a impresionat prin numărul de acrobație ales, care a adus pe scena de la „Românii au talent” multe momente nemaivăzute de cei patru jurați, chiar dacă Andi Moisescu și Andra au mai trecut prin 11 sezoane ale show-ului.

Numarul vostru este de departe cel mai bun pe care l-am văzut la Românii au talent.”, le-a spus Mihai Bobonete, la finalul prestației, când toți cei patru membri ai juriului s-au ridicat în picioare în semn de admirație.

Este o reprezentare artistică a unei relații, a unei căsnicii perfecte, în care un partener se bazează pe celelălalt și îi scoate în evidență tot ceea ce are mai bun.”, a spus și Dragoș Bucur despre numărul impresionant al celor doi soți, care au dus acrobațiile la un alt nivel.

Am fost extrem de bucuroasă să văd elemente noi pe care nu le-am mai văzut în cele 11 sezoane.”, a completat și Andra.

stanga
dreapta
romanii au talent3 png
romanii au talent1 png
romanii au talent2 png
romanii au talent5 png
romanii au talent6 png

Citește și: Număr de «stand down comedy» la Românii au talent! Concurentul cu tetrapareză care i-a cucerit pe jurați

Nu contenesc să fiu uimit de nivelul la care a ajuns acrobația. Marile circuri ale lumii ar putea să fie invidioase pe scena asta. Fiecare cadru parcă era un tablou al unui pictor extrem de iscusit. Atunci când e echilibru, e foarte spectaculos când ți se suie nevasta în cap.”, a glumit și Andi Moisescu, făcând referire la momentul în care Katerina s-a urcat la propriu cu picioarele pe capul partenerului ei.

La finalul reprezentanției, echipa „Duo Prime” a primit, așa cum era de așteptat, pe lângă toate aceste laude, și cei patru de „Da” mult așteptați. Cei doi soți au dezvăluit că s-au cunoscut la o școală de circ, iar la jumătate de an după ce au absolvit au început să lucreze în duet. Cel mai important moment din viața lor a fost însă nașterea fiului Timofei, care are acum 6 ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg