Un nou Golden Buzz la „Românii au talent". Concurenta care l-a fermecat pe Andi Moisescu

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Vineri seară a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii "Românii au talent" și, așa cum deja suntem obișnuiți, pe scenă au urcat concurenți cu numere cât se paote de diverse. Nu au lipsit numerele de dans, magie, cele de cântat. Andi a fost vrăjit de un număr însă și a decis să apese butonul care îl trimite pe concurent direct în semfinala emisiunii!

Bianca a obținut Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu
Bianca a obținut Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu

Ediția din 25 februarie a emisiunii "Românii au talent" a fost una cu adevărat spectaculoasă. Acrobații, numere de magie, concurenți cu voci fantastice și abilități ieșite din comun, toate au contribuit la un show remarcabil. 

Unul dintre concurenți s-a remarcat însă în mod deosebit, iar reprezentația sa l-a convins pe Andi Moisescu să îi acorde, fără a sta prea mult timp pe gânduri un Golden Buzz și implicit biletul spre semifinala competiției. 

Bianca are o poveste de viață impresionantă

Bianca, o adolescentă de 16 ani a dansat pe scenă în amintirea tatălui ei, de la care a moștenit pasiunea pentru artă și coregrafie. Adolescenta a creat singură numărul pe care l-a prezentat în fața juriului și a reușit să îi emoționeze profund.

Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa Biancăi

Bianca și-a pierdut tatăl, care a fost răpit de o cruntă maladie. Andi Moisescu a sesizat emoția pe care Bianca a reușit să o transmită prin mișcările sale și nu a ezitat să apese butonul de Golden Buzz. "S-a simțit povestea pe care ne-a spus-o în dansul ei și ăsta cred că a fost motivul pentru care Andi cred că a apăsat butonul", a declarat Andra. 

Dragoș Bucur a declarat că s-a simțit precum în sala de spectacol în fața Biancăi. "Dansul ăsta a fost un strigăt, dincolo de miracol, de înțeles. Legătura dintre tine și tatăl tău este mult prea puternică ca noi să o înțelege", a declarat și Mihai Bobonete.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net