Andra dezvăluie secretul mariajului de 14 ani cu Măruța și spune ce nu i-ar ierta niciodată: «Este important»

Ultima actualizare:

Andra, una dintre artistele de top ale României, a povestit despre cum reușește să aibă o relație armonioasă de dragoste cu Măruță, după 14 ani de căsnicie.

Andra dezvăluie secretul mariajului de 14 ani cu Măruța și spune ce nu i-ar ierta niciodată
Andra dezvăluie secretul mariajului de 14 ani cu Măruța și spune ce nu i-ar ierta niciodată

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din peisajul autohton românesc și pare să îmbine perfect succesul profesional, dobândit de-a lungul anilor, cu viața de familie.

Artista este căsătorită cu Cătălin Măruță, iar împreună au doi copii, David și Eva Maria Ioana.

Cuplul va împlini curând 14 ani de căsnicie, iar Andra a vorbit despre elementele importante ce fac ca relația lor să funcționeze. Jurata de la „Românii au talent” a afirmat că deși un mariaj cere efort din partea ambilor parteneri, căsnicia nu ar trebui să se transforme într-o corvoadă. 

Andra a mai menționat că în fiecare an, ea și partenerul ei evoluează împreună și reîndrăgostesc constant unul de celălalt. 

Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie, nu încerc să menţin sentimentul de „proaspăt îndrăgostiţi”, ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie.

 O relaţie între doi oameni care se potrivesc nu este un efort continuu, multe lucruri vin de la sine, dar sunt situaţii când trebuie să fii conştient că celălalt are nevoie de tine. Este important să fii atent la toate gesturile pe care celălalt le face pentru tine şi să le apreciezi, fie că e un compliment, un mic-dejun pregătit cu dorinţa de a te răsfăţa sau faptul că ţine copiii ocupaţi ca să te poţi odihni o jumătate de oră în plus. De neiertat mi se pare chiar asta: să treacă neobservate toate modurile prin care îţi arăţi afecţiunea şi grija.”, a precizat Andra, pentru OkMagazine

Andra a povestit că cel mai emoționant moment pe care l-a trăit pe platourile de filmare, a fost atunci cînd a fost vizitată de copii ei, pe care Măruță îi adusese special pentru a face o surpriză faimoasei lor mame.

Mi-au făcut o imensă bucurie când au venit la filmările pentru clipul meu, i-a adus Cătălin. Evident, mă bucur enorm să îi văd, iar când îmi dau şi o îmbrăţişare şi un „te iubesc, mami“ deja, iată, îmi dau lacrimile.”, a dezvăluit artista. 

Andra și-a educat copii în privința rețelelor de socializare

Andra este foarte mândră de copii ei și postează adesea imagini alături de ei pe social-media și a menționat că i-a educat pe cei mici astfel încât să se ferească anumite reacții imprevizibile din partea internauților. 

Până acum am reuşit să îi protejăm, da, pentru că am stat lângă ei când au descoperit ecranele, tehnologia. Le-am arătat ce au voie să facă, să joace anumite jocuri educative, de exemplu, sau să îşi sune bunicii. Internetul este un spaţiu vast şi că, aşa cum pe stradă nu vorbim cu necunoscuţi, nici în online nu facem asta şi nu credem sau nu punem la suflet tot ce citim.”, mai declarat Andra. 

Andra a amintit și un moment extrem de savuros dintre fiica ei Eva și Cătălin Măruță, cînd copila l-a atenționat pe tatăl într-o manieră care a pus zâmbetul pe buze părinților ei.

„De multe ori, spune lucruri „ca un om mare“. De exemplu, recent, când a întrerupt-o Cătălin pentru că încerca să justifice ea un gest, a spus: „Vei regreta la bătrâneţe că nu m-ai lăsat să vorbesc, îţi vei aduce aminte că nu ai lăsat-o pe fiica ta să vorbească!“. Îţi dai seama că

ne-am abţinut cu greu să nu râdem!”, a povestit artista

Artista a clarificat zvonurile care spun că vocea ei ar fi asigurată și a mneționat că nici măcar nu reușește să facă pauză vocală, deoarece trebuie să comunice constant cu copiii ei.

Nu mi-am făcut nicio asigurare deosebită, doar la casă şi la maşină. Sper, desigur, să am norocul de a-mi folosi vocea, ca până acum, mulţi ani de acum încolo. Ce ţine de mine încerc să fac, adică am grijă de sănătatea mea.”, a mai spus Andra. 

Cântăreața susține că părinții ei au făcut multe sacrificii pentru ea și că este profund recunoscătoare pentru faptul că au avut încredere în talentul ei și că au susținut-o mereu. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net