INTERVIU EXCLUSIV X-Treme Brothers, asaltați de admiratoare după apariția la Românii au talent. Povestea celor trei

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Trupa X-Treme Brothers a revenit pe scena talentului, în cel nou nou sezon al emisunii îndrăgite de mii de români. Cei trei „frați” au prezentat un număr spectaculos de acrobație și forță, la „Românii au talent”, iar noi am aflat secretele din spatele „cortinei”!

Trupa X-Treme Brothers Foto: Pro TV
Trupa X-Treme Brothers Foto: Pro TV

Nu sunt toți trei frați de sânge, însă îi unește talentul pe care îl împărtășesc. Coman Laurențiu (34), Coman Valentin (35) și Dobre Ionuț (31) lucrează împreună de 15 ani, fiind pasionați de lucruri extreme, așa cum și-au denumit ulterior și trupa.

Toți sunt autodidacți, inspirându-se și învățând de pe net. S-au cunoscut în 2002, la concursuri de break dance, pe vremea când erau în trupe rivale, iar în 2009 s-au apucat împreună și de acrobații.

Au revenit pe scenă și în inimile românilor, iar nici de admiratoare nu duc lipsă! Iată cum li s- s-a schimbat viața după ultima apariție de la Românii au talent!

1. Am fi curioși să aflăm de la fiecare dintre voi ce a însemnat ocazia de a reveni pe o scenă într-o perioadă atât de dificilă pentru artiștii români?

Laurențiu: Cea mai mare provocare a noastră a fost revenirea pe o scenă, ținând cont că pauza pe care am avut-o nu a fost doar a spectacolelor, ci și a antrenamentelor din cauza accidentării mele din 2020.

Ionuț: Ocazia de a reveni pe o scenă într-o perioadă atât de dificilă pentru artiștii români a însemnat o mare bucurie, deoarece sperăm să putem face în continuare ceea ce ne place.

Valentin: Ocazia de a reveni pe o scenă și mai ales pe cea de la Românii au talent este un moment important în cariera oricărui artist, dar mai ales a celor din domeniul nostru, dat fiind faptul că spectrul de desfășurare a activității noastre este foarte restrâns în România.

2. Unde aveți loc să vă antrenați pentru ceea ce faceți voi și cât timp alocați? Ce vă inspiră în momentele pe care le pregătiți?

Laurențiu: Momentan ne antrenăm în sala de fitness unde activez zilnic ca instructor, cu toate că aici nu avem înălțimea de care avem nevoie. Ne adaptăm condițiilor și suntem recunoscători că avem un spațiu generos unde ne putem continua pregătirea pentru etapa următoare. Inspirația ne vine în timpul antrenamentelor, unde căutăm originalitate în executarea elementelor, cât și o dificultate greu de atins.

Valentin: Momentan, ne antrenăm la o sală din Ploiești de 3-4 ori pe săptămână, în jur de două ore pe zi. Inspirația pentru momentele pe care vrem să le creăm vine din experiența dobândită de-a lungul anilor și constă în îmbinarea a ceea ce există deja cu ideile noastre, unele dintre ele fiind aproape imposibil de pus în practică.

3. Cum a apărut pasiunea pentru acrobație și cum ați format această echipă?

Laurențiu: Pasiunea a apărut acum 20 de ani, când am început să dansăm breakdance, fiind și momentul când am început să practicăm acrobațiile. 3 ani mai târziu l-am întâlnit pe Ionuț și am format o echipă. Ulterior, în 2009 am început să lucrăm pentru prima dată numărul de „mâini în mâini”.

Valentin: Pasiunea pentru acrobații a venit odată cu dorința de a trece la un alt nivel, noi fiind dansatori de break dance inițial. Trupa X-treme Brothers a fost înființată de mine împreună cu fratele meu, Laurențiu, odată ce am reușit să creăm un moment de echilibristică, la care s-a alăturat ulterior și Ionuț, un foarte bun prieten și coleg din vechea trupă de breakdance.

4. Cum v-ați simțit când ați citit toate reacțiile pozitive din mediul online după momentul de la Românii au talent?

Laurențiu: În momentul în care am citit toate reacțiile pozitive din mediul online, am simțit că munca depusă de-a lungul anilor s-a fructificat, iar durerile musculare și articulare pe care, de multe ori, le avem la sfârșitul fiecărui antrenament pur și simplu dispar.

Valentin: După apariția la Românii au talent, am observat în mediul online un val de aprecieri și reacții pozitive din partea oamenilor care ne-au privit de acasă. Nu are cum să nu te facă să te simți bine și să vrei să continui, pentru că ei și aprecierile lor reprezintă combustibilul de care are nevoie motorul nostru să funcționeze la capacitate maximă.

Ionuț: După ce am citit toate reacțiile pozitive din mediul online după momentul nostru de la Românii au talent, sufletul mi s-a umplut de bucurie, deoarece cei care ne-au văzut momentul chiar ne-au apreciat munca din toți acești ani.

5. Este evident că ați stârnit atenția doamnelor și a domnișoarelor. V-au invadat puțin inbox-ul cu propuneri de întâlniri după ce v-au văzut?

Laurențiu: Într-adevăr, apariția noastră la Românii au talent a venit împreună cu un val de mesaje, cereri de prietenie și aprecieri pe rețelele de socializare (în special de la doamne și domnișoare), unde am primit nenumărate propuneri, care cu siguranță nu pot face decât să te bucure și să te facă să pregătești ceva mai bun pentru etapa următoare.

Valentin: Apariția la Românii au talent a venit, de asemenea, la pachet cu un val de aprecieri și din partea doamnelor și domnișoarelor care au fost încântate de prestația noastră. Unele dintre ele mai mult sau mai puțin timide ne-au și abordat în privat cu mesaje frumoase, care nu au cum decât să te bucure. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net