INTERVIU EXCLUSIV X-Treme Brothers, asalta╚Ťi de admiratoare dup─â apari╚Ťia la Rom├ónii au talent. Povestea celor trei

#Românii au talent 23 februarie 2022

Trupa X-Treme Brothers a revenit pe scena talentului, ├«n cel nou nou sezon al emisunii ├«ndr─âgite de mii de rom├óni. Cei trei ÔÇ×fra╚ŤiÔÇŁ au prezentat un num─âr spectaculos de acroba╚Ťie ╚Öi for╚Ť─â, la ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ, iar noi am aflat secretele din spatele ÔÇ×cortineiÔÇŁ!

X Threme Brothers (25) jpg
Trupa X-Treme Brothers Foto: Pro TV

Nu sunt to╚Ťi trei fra╚Ťi de s├ónge, ├«ns─â ├«i une╚Öte talentul pe care ├«l ├«mp─ârt─â╚Öesc. Coman Lauren╚Ťiu (34), Coman Valentin (35) ╚Öi Dobre Ionu╚Ť (31) lucreaz─â ├«mpreun─â de 15 ani, fiind pasiona╚Ťi de lucruri extreme, a╚Öa cum ╚Öi-au denumit ulterior ╚Öi trupa.

To╚Ťi sunt autodidac╚Ťi, inspir├óndu-se ╚Öi ├«nv─â╚Ť├ónd de pe net. S-au cunoscut ├«n 2002, la concursuri de break dance, pe vremea c├ónd erau ├«n trupe rivale, iar ├«n 2009 s-au apucat ├«mpreun─â ╚Öi de acroba╚Ťii.

Au revenit pe scen─â ╚Öi ├«n inimile rom├ónilor, iar nici de admiratoare nu duc lips─â! Iat─â cum li s- s-a schimbat via╚Ťa dup─â ultima apari╚Ťie de la Rom├ónii au talent!

1. Am fi curioși să aflăm de la fiecare dintre voi ce a însemnat ocazia de a reveni pe o scenă într-o perioadă atât de dificilă pentru artiștii români?

Lauren╚Ťiu: Cea mai mare provocare a noastr─â a fost revenirea pe o scen─â, ╚Ťin├ónd cont c─â pauza pe care am avut-o nu a fost doar a spectacolelor, ci ╚Öi a antrenamentelor din cauza accident─ârii mele din 2020.

Ionu╚Ť: Ocazia de a reveni pe o scen─â ├«ntr-o perioad─â at├ót de dificil─â pentru arti╚Ötii rom├óni a ├«nsemnat o mare bucurie, deoarece sper─âm s─â putem face ├«n continuare ceea ce ne place.

Valentin: Ocazia de a reveni pe o scen─â ╚Öi mai ales pe cea de la Rom├ónii au talent este un moment important ├«n cariera oric─ârui artist, dar mai ales a celor din domeniul nostru, dat fiind faptul c─â spectrul de desf─â╚Öurare a activit─â╚Ťii noastre este foarte restr├óns ├«n Rom├ónia.

stanga
dreapta
X Threme Brothers (6) jpg
X Threme Brothers (1) jpg
X Threme Brothers (5) jpg
X Threme Brothers (19) jpg
X Threme Brothers (27) jpg
X Threme Brothers (3) jpg
X Threme Brothers (9) jpg
X Threme Brothers (13) jpg
X Threme Brothers (36) jpg
X Threme Brothers (38) jpg

2. Unde ave╚Ťi loc s─â v─â antrena╚Ťi pentru ceea ce face╚Ťi voi ╚Öi c├ót timp aloca╚Ťi? Ce v─â inspir─â ├«n momentele pe care le preg─âti╚Ťi?

Lauren╚Ťiu: Momentan ne antren─âm ├«n sala de fitness unde activez zilnic ca instructor, cu toate c─â aici nu avem ├«n─âl╚Ťimea de care avem nevoie. Ne adapt─âm condi╚Ťiilor ╚Öi suntem recunosc─âtori c─â avem un spa╚Ťiu generos unde ne putem continua preg─âtirea pentru etapa urm─âtoare. Inspira╚Ťia ne vine ├«n timpul antrenamentelor, unde c─âut─âm originalitate ├«n executarea elementelor, c├ót ╚Öi o dificultate greu de atins.

Valentin: Momentan, ne antren─âm la o sal─â din Ploie╚Öti de 3-4 ori pe s─âpt─âm├ón─â, ├«n jur de dou─â ore pe zi. Inspira╚Ťia pentru momentele pe care vrem s─â le cre─âm vine din experien╚Ťa dob├óndit─â de-a lungul anilor ╚Öi const─â ├«n ├«mbinarea a ceea ce exist─â deja cu ideile noastre, unele dintre ele fiind aproape imposibil de pus ├«n practic─â.

3. Cum a ap─ârut pasiunea pentru acroba╚Ťie ╚Öi cum a╚Ťi format aceast─â echip─â?

Lauren╚Ťiu: Pasiunea a ap─ârut acum 20 de ani, c├ónd am ├«nceput s─â dans─âm breakdance, fiind ╚Öi momentul c├ónd am ├«nceput s─â practic─âm acroba╚Ťiile. 3 ani mai t├órziu l-am ├«nt├ólnit pe Ionu╚Ť ╚Öi am format o echip─â. Ulterior, ├«n 2009 am ├«nceput s─â lucr─âm pentru prima dat─â num─ârul de ÔÇ×m├óini ├«n m├óiniÔÇŁ.

Valentin: Pasiunea pentru acroba╚Ťii a venit odat─â cu dorin╚Ťa de a trece la un alt nivel, noi fiind dansatori de break dance ini╚Ťial. Trupa X-treme Brothers a fost ├«nfiin╚Ťat─â de mine ├«mpreun─â cu fratele meu, Lauren╚Ťiu, odat─â ce am reu╚Öit s─â cre─âm un moment de echilibristic─â, la care s-a al─âturat ulterior ╚Öi Ionu╚Ť, un foarte bun prieten ╚Öi coleg din vechea trup─â de breakdance.

4. Cum v-a╚Ťi sim╚Ťit c├ónd a╚Ťi citit toate reac╚Ťiile pozitive din mediul online dup─â momentul de la Rom├ónii au talent?

Lauren╚Ťiu: ├Än momentul ├«n care am citit toate reac╚Ťiile pozitive din mediul online, am sim╚Ťit c─â munca depus─â de-a lungul anilor s-a fructificat, iar durerile musculare ╚Öi articulare pe care, de multe ori, le avem la sf├ór╚Öitul fiec─ârui antrenament pur ╚Öi simplu dispar.

Valentin: Dup─â apari╚Ťia la Rom├ónii au talent, am observat ├«n mediul online un val de aprecieri ╚Öi reac╚Ťii pozitive din partea oamenilor care ne-au privit de acas─â. Nu are cum s─â nu te fac─â s─â te sim╚Ťi bine ╚Öi s─â vrei s─â continui, pentru c─â ei ╚Öi aprecierile lor reprezint─â combustibilul de care are nevoie motorul nostru s─â func╚Ťioneze la capacitate maxim─â.

Ionu╚Ť: Dup─â ce am citit toate reac╚Ťiile pozitive din mediul online dup─â momentul nostru de la Rom├ónii au talent, sufletul mi s-a umplut de bucurie, deoarece cei care ne-au v─âzut momentul chiar ne-au apreciat munca din to╚Ťi ace╚Öti ani.

5. Este evident c─â a╚Ťi st├órnit aten╚Ťia doamnelor ╚Öi a domni╚Öoarelor. V-au invadat pu╚Ťin inbox-ul cu propuneri de ├«nt├ólniri dup─â ce v-au v─âzut?

Lauren╚Ťiu: ├Äntr-adev─âr, apari╚Ťia noastr─â la Rom├ónii au talent a venit ├«mpreun─â cu un val de mesaje, cereri de prietenie ╚Öi aprecieri pe re╚Ťelele de socializare (├«n special de la doamne ╚Öi domni╚Öoare), unde am primit nenum─ârate propuneri, care cu siguran╚Ť─â nu pot face dec├ót s─â te bucure ╚Öi s─â te fac─â s─â preg─âte╚Öti ceva mai bun pentru etapa urm─âtoare.

Valentin: Apari╚Ťia la Rom├ónii au talent a venit, de asemenea, la pachet cu un val de aprecieri ╚Öi din partea doamnelor ╚Öi domni╚Öoarelor care au fost ├«nc├óntate de presta╚Ťia noastr─â. Unele dintre ele mai mult sau mai pu╚Ťin timide ne-au ╚Öi abordat ├«n privat cu mesaje frumoase, care nu au cum dec├ót s─â te bucure. 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!   

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png