Cel mai tânăr povestitor a urcat pe scena de la "Românii au talent"! Ștefan i-a cucerit pe membrii juriului

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Scena "Românii au talent" a stat, din nou, la dispoziția celor care au dorit să-și încerce norocul și să demonstreze că într-adevăr merită un loc în etapa următoare. În ediția difuzată vineri, 18 februarie, un copilaș de doar cinci ani i-a cucerit pe cei patru jurați! 

Ștefan Brînză a cucerit juriul de la Românii au talent Sursă foto: Captură video PRO TV
Ștefan Brînză a cucerit juriul de la Românii au talent Sursă foto: Captură video PRO TV

Mulți temerari au urcat și în ediția din 18 februarie pe scena emisiunii "Românii au talent", însă doar câțiva dintre ei au primit suficiente voturi pentru a trece în următoarea etapă a competiției. Nu au lipsit numerele de dans, controsionism sau de cântat. Însă, cel care i-a cucerit pe toți cei patru jurați a fost un copilaș de cinci ani pe nume Ștefan Brînză.

Copilul a urcat pe scenă îmbrăcat în haine populare și având o atitudine plină de încredere. Nu a fost intimidat de juriu și nici de publicul din sală. Le-a mărturisit celor patru de la pupitru că este pasionat de lectură și că știe o grămadă de povești pentru copii de toate vârstele.

Ștefan i-a cucerit pe jurați cu talentul de povestitor

Băiețelul le-a demonstrat că are talent de povestitor, iar juriul a conchis: Ștefan primește patru DA și are un loc asigurat în etapa viitoare. 

Povestea pe care a relatat-o micuțul, cu o tonalitate potrivită și expresivă, a fost "Soacra cu trei nurori". Mihai Bobonete a fost impresionat de talentul copilașului și a exclamat fascinat: "Abia aștept să vii cu următoarea poveste"!

Raisa Radu, număr de Golden Buzz

Sezonul cu numărul 12 este unul plin de copii talentați! Raisa Radu a primit deja un Golden Buzz în ediția trecută, după ce i-a sesibilizat pe jurați cu timbrul său special. Fetița are doar 12 ani și nu a făcut cursuri de specialitate în domeniul muzical, însă viseazî ca într-o bună zi să devină cunoscută pentru vocea sa. Artista ei preferată este Andra și speră că va avea ocazia să urce pe aceeași scenă cu idolul său! 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net