Casiana are o nouă viață. "Miracolul" care i-a readus speranța

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Casiana Biteș, fetița de la "Românii au talent" care suferă de o boală gravă, ce nu-i permitea să socializeze cu nimeni, a mers pentru prima dată la școală. 

Casiana are o nouă viață. "Miracolul" care i-a readus speranța
Casiana are o nouă viață. "Miracolul" care i-a readus speranța

Casiana Biteș, 16 ani, este una dintre concurentele care au urcat pe scena de la "Românii au talent", cu un număr surprinzător. Adolescenta făcut o demonstrație de pictură live, iar jurații au fost uluiți de harul ei. 

Copila a intrat în direct, alături de mama ei, la emisiunea lui Măruță de la PRO TV, unde a vorbit despre boala care o chinuie, dar și de un miracol de care a avut parte recent, datorită tratamentului costisitor care a dat până la urmă rezultate. 

Mama Casianei a povestit la emisiunea lui Măruță că fiica ei suferă de fibroză chistică, iar tratamentul lunar costă 20.000 de Euro, o sumă imposibilă pentru familia copilei. Cu toate aestea, mama Casianei face ore suplimentare de muncă pentru a-i putea asigura fiicei sale Casiana, tratamentul măcar odată la trei luni de zile.

Femeia îndurerată a dezvăluit că a avut parte și de ajutorul unor oameni cu suflet, care din puținul lor au donat pentru Casiana. Cu toate acestea, fiecare zi este o luptă pentru mama fetiței, disperată să poată face rost de medicamentul care o menține în viață pe fiica ei. 

Femeia a povestit că datorită acestui tratament extrem de scump, Casiana are o viață nouă, iar fetița pe care boala cumplită o osândise la izolare și suferință, este acum o adolescentă veselă care a putut merge pentru prima dată la școală alături de ceilalți copii. 

Casiana Biteș de la "Românii au talent" a trecut printr-o depresie severă

Casiana Biteș de la "Românii au talent" a trecut prin momente sfâșietoare în urmă cu un an, când a avut o depresie severă și spunea că nu își mai dorește să mai trăiască. 

În prezent, Casiana este o adolescentă aproape la fel ca toate celalalte fete de vârsta ei, iar copila a vorbit la Măruță despre prima ei experiență alături de ceilalți elevi.

"A fost o experiență cu totul nouă pentru mine. Îmi place foarte mult școala și să învăț lucruri noi. Îmi doresc pe viitor să pot merge la școală și să mă văd cu prietenii", a dezvăluit Casiana Biteș la PRO TV. 

Lupta Casianei nu s-a terminat, căci familia ei trebuie să facă rost odată la trei luni de o suma fabuloasă. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net