Un nou Golden Buzz la Românii au talent. Martina este o pianistă desăvârșită la doar opt ani

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Ediția din seara de 18 februarie a fost una din care nu a lipsit spectacolul. Pavel si Smiley au fost facinați de Martina, o fetiță cu o voce incredibilă și extrem de talentată la pian. 

image

Martina, o fetiță de doar opt ani a reușit să obțină un Golden Buzz din partea prezentatorilor Pavel Bartoș și Smiley. Fetița cântă la pian de doar doi ani, dar este deja expertă în fața clapelor. Andra și Andi Moisescu au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei, iar Mihai Bobonete a subliniat ca peste ani și-ar dori să participe la un concert al fetei.

Sunt alții care muncesc 15-20 de ani și nu ajung la nivelul ăsta. Acolo era ceva clar. Uluitoare, efectiv nu se mai mișca nimeni în scaun. Nu aveai ce să mai zici, erai ca la un concert adevărat”, a declarat Mihai Bobonete.

După ce prezentatorii i-au acordat Golden Buzz, micuța a izbucnit în lacrimi și a declarat că nu și-a imaginat vreodată că va ajunge direct în semifinala unei competiții de asemenea anvergură. 

Cine este Martina Meola

Martina Meola are 8 ani și este orginară din Republica Moldova. Concurenta de la "Românii au Talent", sezonul 12, a prezentat în emisiune un moment cu adevărat fermecător de pian, care i-a surprins pe jurați, dar și pe cei doi prezentatori, care nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să îi acorde un bilet direct spre semifinala concursului de talente. 

”Studiez pianul de la vârsta de 5 ani și 9 luni la scoala de arte. Eu mai cânt cu vocea, mai recit poezii, mai spun frământări de limbă”, a spus micuța înainte de a începe numărul care i-a lăsat muți de uimire pe toți cei din juriu. Cei patru jurați de la pipitru s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o minute în șir pe cea care a realizat, de departe, cel mai spectaculos număr al ediției din 18 februarie. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net