Număr de «stand down comedy» la Românii au talent! Concurentul cu tetrapareză care i-a cucerit pe jurați

#Românii au talent

Un număr de un real curaj le-a fost prezentat vineri, 1 aprilie, celor patru jurați de la „Românii au talent”. Un concurent care suferă de tetrapareză s-a urcat pe scenă pentru a înveseli publicul, cu un moment de pură comedie. 

Moment unic de „stand down comedy” la Românii au talent Foto: Captură Video
Moment unic de „stand down comedy” la Românii au talent Foto: Captură Video

Sebastian Crăciun, în vârstă de 19 ani, este din Câmpulung Moldovenesc și este student. Acesta i-a făcut pe membrii juriului de la „Românii au talent” să râdă încă de când s-a pezentat, explicând că urmează să facă un număr de „stand down comedy”, opusul ideii de „stand up comedy”, care presupune ca un comediant să stea în picioare în fața publicului în timp ce își spune glumele. 

Sebastian Crăciun, număr de „stand down comedy” la Românii au talent

Pentru că suferă de tetrapareză însă, Sebi a anunțat că va sta pe scaun, astfel a venit cu ideea de „stand down comedy” (a sta jos în timp ce își spune glumele n.r), glumind că el a fost cel care a patentat-o. Concurentul a avut momente de autoironie, dar și de „roast” la adresa mai multor vedete autohtone. Acesta a explicat că vede umorul precum o formă de terapie, având în vedere condiția sa.

Dumnezeu a spus că nu mai recunoaște nimic din ce a creat. E singura ființă pe care oriunde o lovești, o lovești la operație.”, a spus Sebastian Crăciun despre Loredana Groza.

Citește și: Cel mai aplaudat moment de la Românii au talent. Jurații «s-au bătut» pe Golden Buzz! Andra a apăsat butonul auriu

Concurentul, care are puterea de a glumi pe seama afecțiunii sale și de a transforma toată acea durere în comedie, a dezvăluit că și-a dorit să dea la actorie, la UNATC, însă i s-a spus că trebuie să fie „integru din punct de vedere fizic”. „În România, să fii și actor și handicapat sunt două surse sigure de a muri de foame.”, a comentat el pe marginea subiectului.

Nici cei doi prezentatori nu au scăpat de umorul negru al concurentului. „Smiley arată de parcă și-a pierdut buletinul, iar Pavel Bartoș arată ca jumate de buletin.”, a glumit Sebastian pe seama înățimii lui Bartoș, făcând referire și la una dintre piesele lui Smiley, care este intitulată „Pierdut buletin”.

Concurentul a primit 4 de „Da” din partea juriului

Cei patru jurați s-au declarat cuceriți de tăria cu care și-a acceptat tânărul afecțiunea și de curajul de a păși pe scena de la „Românii au talent”. Aceștia au punctat că i-au oferit cei 4 de „Da” nu din milă, ci pe merit, având în vedere numărul cu care s-a prezentat.

Este mult mai puternic decât ne imaginam noi. Încarcă să accepte o situație pe care nu o poate schimba. Și a reușit ca toată suferința și tot chinul lui să le transforme într-un moment de comedie. Nu a transformat-o în frustrare sau în ură pentru cei din jur.”, a declarat Dragoș Bucur la testimoniale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net