Aurel Niamţu de la ,,Românii au talent" a cântat pe aceeași scenă cu Angela Similea și nume mari din muzica ușoară

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Aurel Niamțu, concurentul de 72 de ani care i-a impresionat pe jurații de la ,,Românii au talent" cu prestația sa impecabilă și a primit Golden Buzz-ul, este artist de-viață și a cântat alături de nume mari ai scenei românești precum Angela Similea, Corina Chiriac sau Aurelian Andreescu.

aurel niamțu jpg

Aurel Niamțu, ieșeanul de 72 de ani, care a urcat pe scena de la ,,Românii au talent" și i-a impresionat pe Andra, Bobonete și Andi Moisescu, nu este la prima experiență cu publicul român, ba mai mult, concurentul are în spate o experiență bogată în muzică. 

Citește și Cel mai aplaudat moment de la Românii au talent. Jurații «s-au bătut» pe Golden Buzz! Andra a apăsat butonul auriu

În ciuda strălucirii pe care a afișat-o pe scena concursului și a prestație la nivel profesionist, Aurel Niamțu trăiește din resurse extrem de modeste, bărbatul nu primește pensie și își duce traiul de pe-o zi pe alta dor din ceea ce câștigă din cântări. 

Artistul are în spate o frumoasă carieră în muzică, care din păcate a durat puțin. Aurel Niamțu a cântat pe aceeași scenă cu legendele muzicii ușoare românești, precum Angela Similea, Corina Chiriac sau Aurelian Andreescu. 

În ciuda talentului și a unei cariere promițătoare, Aurel Niamțu a fost dat uitării, iar acum singurele ocazii când mai încântă publicul cu vocea sa este atunci când e chemat la nunți sau petreceri. 

,,Artiştii la vremea aceea erau chiar foarte respectaţi. Pot să spun cu mândrie că mi-am dedicat toată viaţa scenei”, a mărturisit acesta, potrivit Adevarul.ro

Aurel Niamțu l-a făcut praf pe Horia Brenciu după participarea la ,,Vocea României" în 2013

Aurel Niamțu a participat în 2013 la Vocea României, pe când abia avea 64 de ani a impresionat-o până la lacrimi pe Loredana Groza cu interpretarea piesei „Blestem”, din repertoriul Mariei Tănase. 

Ieșeanul a avut numai vorbe de laudă la adresa Loredanei Groza, ce i-a fost mentor în cadrul concursului Vocea României. 

Citește și Războiul lui Aurel Niamţu cu Brenciu continuă! Reproşul făcut de fostul concurent de la Vocea României îl descalifică pe Horia

,,La Vocea Romaniei, in special, si la Pro TV, in general, m-am simtit extraordinar de bine, sunt o echipa de adevarati profesionisti. La fel e si Loredana! E o femeie si o artista extraordinara!", a declarat Niamțu la acel moment. 

Aurel Niamțu a fost eliminat din concurs, iar unul dintre jurații care l-au criticat cel mai dur a fost Horia Brenciu care i-a reproșat artistului ieșean că nu cântă și piese în limba engleză. 

Niamțu a avut o reacție foarte vehementă la adresa lui Brenciu și i-a răspuns la fel de tranșant. 

,,Brenciu m-a criticat nepotrivit inca de la prima editie. El a comentat stilul meu de cantat romaneste, insa el habar nu are sa cante in romaneste.L-am ascutat si mi s-a facut rau. El canta doar in engleza, ceea ce este mult mai usor. Nu dau doi bani pe Horia Brenciu ca si artist", a spus suparat, Aurel Niamtu.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net