Un concurent de la «Vocea României» a vrut să se arunce de la etaj. Declaraţii emoţionante ale acestuia

Ultima actualizare:
Aurel Niamţu, Pavel Bartoş şi Romeo Zaharia
Aurel Niamţu, Pavel Bartoş şi Romeo Zaharia

Nervi şi regrete în emisiunea "Vocea României" de sâmbătă seară. Vasluianul Romeo Zaharia, cel poreclit „Paul Newman" în varianta autohtonă, s-a arătat dezamăgit de decizia Loredanei Groza de a-l elimina din concurs în urma duelului cu Aurel Niamţu.

Deşi era catalogat cu multe şanse de a ajunge până în fazele finale ale concursului transmis de Pro TV, după ce chiar Loredana Groza, din echipa căreia a făcut parte îi lăuda vocea şi aspectul fizic, vasluianul Romeo Zaharia (36 de ani) a fost eliminat la „duel", în locul său fiind preferat concurentul Aurel Niamţu. Decizia l-a dezamăgit atât de tare, încât Romeo a avut o cădere nervoasă, ameninţând chiar că „se gândea să se arunce de la etaj", după cum a mărturisit cântăreaţa Nico, cea care a făcut parte din galeria artistului.

„Este dezamăgit, a spus că se aruncă de la etaj. I-am spus, măi băiatule, cum să te arunci? Sunt oameni care nu găsesc o rezolvare", a afirmat Nico.

„Da, am avut reacţia asta, dar a fost o glumă. Doamne fereşte, nu sunt nebun! Am un copil de crescut, am o familie", a explicat Romeo această reacţie.

Ascultă aici prestaţia lui Romeo Zaharia, în duet cu Aurel Niamţu!


    Aurel Niamţu, Pavel Bartoş şi Romeo Zaharia
Aurel Niamţu, Pavel Bartoş şi Romeo Zaharia

Mai mult, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, vasluianul s-a arătat dezamăgit de eliminarea sa, considerând că decizia juraţilor a fost una nedreaptă.

„Nu am văzut concursul pentru că sunt la un eveniment. Ştiu exact ce am spus şi am simţit atunci. Şi în seara asta (sâmbătă, 9 noiembrie 2013- n.r.) am simţit dezamăgirea de atunci. Asta simt... asta zic! Nu sunt copil, sunt un artist sensibil şi cu dorinţa prea mare, poate, să arate ce valoare are. Nu retrag absolut nimic, decât, poate, tonul vocii. Îmi pare rău că m-am lăsat provocat de domnul Niamţu, dar dacă şi el era fair play acum poate vorbeam despre altceva", a scris Romeo pe pagina sa de Facebook.

Loredana Groza a explicat că l-a preferat pe Aurel „pentru că a fost mai stăpân pe el şi pe situaţie". Romeo Zaharia s-a duelat cu Aurel Niamţu pe piesa regretatului Dan Spătaru intitulată „Nu m-am gândit la despărţire".Romeo a devenit celebru în anul 2007, atunci când a reuşit să obţină locul II la Concursul „Mamaia", secţiunea interpretare, marele premiu fiind câştigat atunci de Paula Seling. De-a lungul carierei sale a adunat peste 25 de premii şi trofee la diferite competiţii muzicale. Din 2001, vasluianul lucrează ca solist al Teatrului de Revistă din Ploieşti, fiind coleg cu Nico.

Monica Anghel, dură la «Vocea României»: «N-am înţeles nimic din momentul ăsta! Nu mi-a transmis nimic!»

Au dat pe post, la «Vocea României», ceva ce trebuia tăiat la montaj: copiii nu trebuie să audă asta!

FOTO Duet fierbinte la «Vocea României»: blonda s-a frecat cu fundul de partenerul ei, dar mai departe a trecut vocea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net