Cel mai aplaudat moment de la Românii au talent. Jurații «s-au bătut» pe Golden Buzz! Andra a apăsat butonul auriu

#Românii au talent 19 martie 2022

Ediția de vineri seara, 18 martie, a emisiunii „Românii au talent” a adus cu sine alte numere spectaculoase, concurenți talentați și un nou Golden Buzz, aplaudat la scenă deschisă. Iată cine a reușit să îi cucerească complet pe cei patru jurați, dar și publicul!

image

Moment plin de emoție la „Românii au talent”, după ce Aurel Niamțu, în vârstă de 82 de ani, s-a prezentat cu un număr artistic „absolut unic în istoria emisiunii”, așa cum a declarat juratul Andi Moisescu. Artistul a reușit să impresioneze cu vocea și prezența sa scenică, emoționând până lacrimi publicul, care l-a aplaudat minute în șir după terminarea momentului său artistic.

Cel mai aplaudat Golden Buzz de la „Românii au talent”

Aurel Niamțu a primit Golden Buzz-ul Andrei și merge direct în semifinale! Numărul său a fost catalogat drept „cel mai aplaudat buton auriu de la Românii au talent”. Cu juriul și publicul în picioare, Aurel Niamțu s-a emoționat profund, la rândul său, și a izbucnit în lacrimi.

Juratul Mihai Bobonete a declarat că îi pare rău că nu mai poate apăsa Golden Buzz-ul, că ar fi făcut-o cu siguranță, iar Andi Moisescu a dezvăluit la testimoniale că dacă nu ar fi apăsat Andra butonul auriu, l-ar fi apăsat el negreșit. „Aș fi stat două ore să vă aud cântând”, i-a spus și Dragoș Bucur cântărețului. Andra și Bobonete au apăsat butonul auriu împreună, iar la final s-au îmbrățișat. Membrii juriului au urcat și pe scenă pentru a-l felicita personal pe artist.

stanga
dreapta
romanii au talent1 png
romanii au talent2 png
romanii au talent3 png
romanii au talent4 png

A cântat alături de nume mari ale muzicii. A fost comparat cu Aurelian Andreescu, cu care era și bun prieten

Jurații i-au lăudat prestația concurentului, dar și modul în care s-a prezentat pe scenă, extrem de elegant și cu o prestanță pe măsură. Deși și-a dedicat întreaga viață domeniului artistic și a urcat pe scenă alături de multe nume mari ale muzicii românești, printre care și Marina Voica, Angela Similea sau Dan Spătaru, Aurel Niamțu nu este atât de cunoscut precum ar merita, a explicat Andra. „Eu nu am auzit de el până acum și este foarte trist că nu îl cunoaște lumea.”, a spus cântăreața.

Aplauzele publicului nu au contenit nici după minute bune de la încheierea actului artistic, timp în care jurații i-au lăudat artistului prestația. Aceștia l-au comparat cu Aurelian Andreescu, cu care a fost, de altfel, și bun prieten. Concurentul a cântat cu emoție piesa „Totuși te iubesc", interpretare care i-a asigurat locul în semifinala emisiunii.

Înainte de a pleca de pe scenă, Aurel Niamțu a mărturisit că a luat câteva bucăți de confetti de pe jos, rezultate în urma butonului auriu, pentru a-i rămâne amintire și a le arăta nepoțeilor lui. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png