Ce spune Dragoș Bucur despre colegii lui de juriu: «Aș fi rămas cu acea părere»

#Românii au talent

Actorii Dragoș Bucur și Mihai Bobonete s-au alăturat de curând juriului de la „Românii au talent”, alături de Andra și Andi Moisescu. Aceștia au filmat împreună pentru sezonul cu numărul 12 al emisunii de talente, petrecând mult timp unul în compania celuilalt, astfel că au apărut și primele impresii despre colegi. Iată ce spune Dragoș Bucur!

Ce spune Dragoș Bucur despre colegii lui de juriu Foto: Instagram
Ce spune Dragoș Bucur despre colegii lui de juriu Foto: Instagram

Dragoș Bucur, unul dintre cei mai noi jurați de la „Românii au talent”, a dezvăluit ce părere și-a format în legătură cu colegii săi de filmări, în special cei cu care împărtășește pupitrul juriului. Actorul a mărturisit că a descoperit o altă latură a comediantului Mihai Bobonete, despre care toată lumea ar crede că este doar pus pe glume.

Ce spune Dragoș Bucur despre colegii săi din juriul „Românii au talent”

Dragoș Bucur a declarat, astfel, că se bucură că a lucrat împreună cu Mihai Bobonete și că a putut să își schimbe părerea despre acesta.

Cred că lumea (inclusiv eu până de curând) are această părere despre Bobo, că este doar un băiat glumeț care destinde atmosfera… Ei bine, Mihai este foarte subtil și deosebit de atent la detalii, în același timp foarte sensibil și sufletist.

Mă bucur mult că am apucat să lucrez cu el, pentru că aș fi rămas cu acea părere care nu cuprinde în totalitate personalitatea lui.”, a spus Dragoș Bucur despre Mihai Bobonete, pentru revista Viva.

Cât despre ceilalți colegi, Bucur este de părere că Andi și Andra, care se află la masa juriului încă de la primul sezon difuzat la Pro TV, în urmă cu 12 ani, i-au făcut o primire călduroasă, dându-i sfaturi bune înainte de începerea filmărilor pentru emisiune.

„Există un ritm anume al emisiunii, iar Andra și Andi au fost foarte importanți în găsirea acestuia în noua formulă de jurați. Amândoi ne-au sfătuit înainte de începerea filmărilor să ne bazăm pe instinct și să ne bucurăm de experiența care urmează, pentru că asta este cheia acestei emisiuni. Le mulțumesc pentru sfaturi și pentru că ne-au primit atât de frumos în proiectul ăsta!”, a spus Dragoș despre ceilalți doi colegi jurați.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net