Ce spune Dragoș Bucur despre colegii lui de juriu: «Aș fi rămas cu acea părere»

#Românii au talent 11 martie 2022

Actorii Dragoș Bucur și Mihai Bobonete s-au alăturat de curând juriului de la „Românii au talent”, alături de Andra și Andi Moisescu. Aceștia au filmat împreună pentru sezonul cu numărul 12 al emisunii de talente, petrecând mult timp unul în compania celuilalt, astfel că au apărut și primele impresii despre colegi. Iată ce spune Dragoș Bucur!

image
Ce spune Dragoș Bucur despre colegii lui de juriu Foto: Instagram

Dragoș Bucur, unul dintre cei mai noi jurați de la „Românii au talent”, a dezvăluit ce părere și-a format în legătură cu colegii săi de filmări, în special cei cu care împărtășește pupitrul juriului. Actorul a mărturisit că a descoperit o altă latură a comediantului Mihai Bobonete, despre care toată lumea ar crede că este doar pus pe glume.

Ce spune Dragoș Bucur despre colegii săi din juriul „Românii au talent”

Dragoș Bucur a declarat, astfel, că se bucură că a lucrat împreună cu Mihai Bobonete și că a putut să își schimbe părerea despre acesta.

Cred că lumea (inclusiv eu până de curând) are această părere despre Bobo, că este doar un băiat glumeț care destinde atmosfera… Ei bine, Mihai este foarte subtil și deosebit de atent la detalii, în același timp foarte sensibil și sufletist.

Mă bucur mult că am apucat să lucrez cu el, pentru că aș fi rămas cu acea părere care nu cuprinde în totalitate personalitatea lui.”, a spus Dragoș Bucur despre Mihai Bobonete, pentru revista Viva.

stanga
dreapta
romanii au talent juriu jpg
Mihai Bobonete jpg
alexandru pargaru mihai bobonete (2) jpg
Mihai Bobonete   reacție moment jpg
dragos bucur jpeg
bobonete dragos  bucur jpg

Cât despre ceilalți colegi, Bucur este de părere că Andi și Andra, care se află la masa juriului încă de la primul sezon difuzat la Pro TV, în urmă cu 12 ani, i-au făcut o primire călduroasă, dându-i sfaturi bune înainte de începerea filmărilor pentru emisiune.

„Există un ritm anume al emisiunii, iar Andra și Andi au fost foarte importanți în găsirea acestuia în noua formulă de jurați. Amândoi ne-au sfătuit înainte de începerea filmărilor să ne bazăm pe instinct și să ne bucurăm de experiența care urmează, pentru că asta este cheia acestei emisiuni. Le mulțumesc pentru sfaturi și pentru că ne-au primit atât de frumos în proiectul ăsta!”, a spus Dragoș despre ceilalți doi colegi jurați.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png