Lucian Pășcan, pompierul cu voce divină de la Românii au talent. Momentul care «îți face piele de găină»

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Moment fabulos în cea de-a cincea ediție a emisiunii "Românii au talent", de vineri seara, de la PRO TV. Pe scenă a urcat un pompier din cadrul ISU Harghita, care a arătat că un caracter puternic nu e lipsit de sensibilitate. A cântat superb și a luat 4 de "DA".

Lucian Pășcan lucrează de 15 ani ca pompier
Lucian Pășcan lucrează de 15 ani ca pompier

Lucian Pășcan are 41 de ani și lucrează ca pompier, de 15 ani. A salvat vieți, dar vineri seara, la PRO TV, a cucerit și inimi. 

"Colegul nostru, Lucian Pășcan, din cadrul ISU Harghita, va reprezenta pompierii militari harghiteni în această seară, de la ora 20:30, la emisiunea "Românii au talent!". Vă invităm să îi fiți alături și să arătăm tuturor că și salvatorii au talent", a fost anunțul ISU Harghita, pe pagina de facebook, înainte de începerea show-ului de la PRO TV.

Lucian a venit, a cântat și a uimit! A primit patru de "DA", aplauze și numai cuvinte de laudă din partea juriului. Dar, cel mai important, a reușit să transmită o emoție copleșitoare, căci melodia aleasă a mers la inimile tuturor. A interpretat "You are the reason", a lui Calum Scott, hit cu peste 800 de milioane de vizualizări, pe Youtube.

Eu am două pasiuni, dar în această seară am să cânt. Legat de muzica ușoară pot să spun că în ultimii doi ani am început să o iau mai în serios. Nu am făcut niciodată canto, nu am avut profesor care să mă îndrume în această privință, tot ce fac este autodidact. Acasă, în balcon, mi-am aranjat un colțișor al meu pentru că eu locuiesc acasă cu trei fete și acolo mi-a mai rămas loc disponibil. Când prind momentul sunt la studio și înregistrez ceva nou", a declarat Lucian.

Reacția juraților după interpretarea lui Lucian Pășcan

Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au fost absolut fascinați de moment, iar asta s-a văzut în declarațiile lor, de la jurizare.

Ce frumos! Simplu, din suflet, frumos, cu emoție, asta am simțit. Am surprins câțiva din public care au închis ochii și s-au lăsat duși de muzică și de vocea ta!”, a mărturisit Andra.

E foarte plăcut când oamenii vin să dăruiască. Lucian a venit de la Miercurea Ciuc să ne dăruiască trei minute de emoție din partea lui și le-am primit cu drag”, a spus Andi Moisescu

E foarte bine că ai venit să arăți întregii țări ce poți să faci. Atât de simplu și frumos a sunat tot momentul ăsta. Mi-a mers la inimă momentul tău”, a spus Mihai Bobonete.

"Cuvintele colegilor mei m-au lăsat fără cuvinte", a spus și Dragoș Bucur.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net