Războiul lui Aurel Niamţu cu Brenciu continuă! Reproşul făcut de fostul concurent de la Vocea României îl descalifică pe Horia

Ultima actualizare:
Horia Brenciu (Foto: Pro TV)
Horia Brenciu (Foto: Pro TV)

Aurel Niamţu, un fost concurent din echipa Loredenei Groza la "Vocea României" s-a luat de Horia Brenciu. Aflat în Camera Verde a competiţiei, acolo unde s-au strâns mai mulţi foşti concurenţi din competiţiei, pentru a-i susţine pe cei rămaşi în concurs, artistul în vârstă de 64 de ani a fost întrebat de prezentatorul Vlăduţ dacă mai este supărat pe Horia Brenciu.

Nu doar că a spus da şi nu a dorit să fie diplomat sau să muşamalizeze animozităţile din culisele competiţiei, dar a spus şi un lucru care ar trebui să-l facă pe Horia Brenciu să intre în pământ de ruşine. "Când a trecut pe lângă mine, mai devreme, nici nu m-a salutat", a spus Aurel Niamţu despre Horia Brenciu.

Supărarea dintre cei doi a pornit acum câteva săptămâni când Aurel mai era încă în competiţie. După ce a interpretat o melodie, Horia Brenciu l-a atacat. "De data asta eu cred că i s-ar fi potrivit o piesă de stare, o romanţă, o zarază, având în vedere calităţile vocale", spune Brenciu atunci.

În replică, Aurel nu a avut vorbe prea frumoase despre juratul de la "Vocea". "La «Vocea Romaniei», in special, si la Pro TV, in general, m-am simtit extraordinar de bine, sunt o echipa de adevarati profesionisti. La fel e si Loredana! E o femeie si o artista extraordinara! Brenciu insa m-a criticat nepotrivit inca de la prima editie. El a comentat stilul meu de cantat romaneste, insa el habar nu are sa cante in romaneste. L-am ascutat si mi s-a facut rau. El canta doar in engleza, ceea ce este mult mai usor. Nu dau doi bani pe Horia Brenciu ca si artist", a spus Aurel Niamtu.


    Horia Brenciu (Foto: Pro TV)
Horia Brenciu (Foto: Pro TV)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net