Cosmin Dumitru i-a ținut pe jurați cu sufletul la gură! Moment periculos pentru Pavel Bartoș

#Românii au talent 25 martie 2022

Românii au talent a debutat cu o nouă ediție unde unde jurații și publicul au asistat la un număr de cascadorie extrem de periculos, unde cel care și-a riscat siguranța de dragul spectacolului a fost chiar Pavel Bartoș. 

image

Roler-ul Cosmin Dumitru, în vârstă de 25 de ani, a venit la ,,Românii au Talent" cu un număr de cascadorie pe role agresive, care a oferit senzații tari juraților, dar și publicului. Concurentul a venit pe scenă cu o reprezentație de acrobație pe role, la care nimeni nu se aștepta. Tânărul a făcut câteva manevre executate cu o rapiditate și precizie de-a dreptul uimitoare, iar momentul a fost privit cu uimire de către Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Bobonete. 

Citește și Aurel Niamțu de la "Românii au talent", experiență amară la PRO TV, în trecut. Cu ce vedetă a avut un scandal

Chiar atunci când jurații credeau că Dumi a demonstrat tot de ceea ce este capabi, rolerul i-a luat prin surprindere cu o demonstrație care a dat tuturor palpitații la inimă. 

Concurentul l-a invitat în scenă pe Pavel Bartoș și l-a pus să stea drepți și nemișcat în timp ce rolerul avea să-și ia avânt și să sară cu rolele peste actor. Amfitrionul emisiunii s-a încumetat la această provocare, iar Smiley și jurații au privit ceea ce a urmat cu sufletul la gură. 

Tânărul a luat viteză pe role pe scena de la Românii au Talent și a executat o săritură incredibilă peste Pavel Bartoș. Rolele concurentului au trecut la doar un centimetru de capul lui Bartoș și o singură mișcare greșită ar fi putut genera un accident cumplit. 

Jurații au fost extrem de impresionați, iar tânărul Cosmin Dumitru a primit patru de ,,Da" și a trecut mai departe în concurs. 

«Este unic în peisaj!», a declarat, impresionat, Andi Moisescu. 

stanga
dreapta
image
image
image
Screenshot (1820) png
image
image

Cosmin Dumitru este fiul unui mare fotbalist român

Cosmin Dumitru este foarte popular printre temerarii care practică acest sport la noi în țară și practică sportul de 25 de ani. Concurentul muncit foarte mult pentru deveni un adevărat profesionist în mersul pe role agresive. 

Tânărul are origini modeste, vine din cartierul Militari, și-a dorit să facă ceva cu viața lui, așa așa că s-a dedicat sportului pe role. 

Citește și Puștiul de doar 13 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent: «Ai mari șanse să câștigi»

Cosmin Dumitru s-a remarcat la toate concursurile de gen la care a participat și s-a clasat pe primul loc. Tânărul mărturisește că tatăl lui este eroul său, acesta a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din România și a decedat în 2010, este vorba de antrenorul Dumitru Nicolae.

Mama lui Cosmin este agent comercial și mai are un frate, iar aspectul care contează cel mai mult pentru Cosmin este să câștige respectul celorlalți. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png