Puștiul de doar 13 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent: «Ai mari șanse să câștigi»

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Moment de o sensibilitate aparte în ediția de vineri seară, 11 martie, a emisiunii „Românii au talent”. Un puști de doar 13 ani i-a cucerit pe cei patru jurați, care i-au spus acestuia că are mari șanse chiar să câștige competiția! Numărul său a primit Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete.

Darius Mabda a primit Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete Foto: Pro TV
Darius Mabda a primit Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete Foto: Pro TV

Darius Mabda, în vârstă de 13 ani, a prezentat pe scena concursului de talente un număr plin de sensibilitate și pură inocență, apreciat de public și de cei patru jurați. Aceștia sunt de părere că puștiul va ajunge un mare dansator, dacă de la această vârstă reușește să transmită atât de multă emoție prin actul său artistic. Mai mult decât atât, Darius a dezvăluit că el și-a creat coregrafia numărului.

Darius Mabda a primit Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete

Puștiul s-a prezentat în competiție cu un număr de dans liric, așa cum el l-a numit, și i-a impresionat pe jurați, care i-au spus că are mari șanse chiar să câștige „Românii au talent”.

Sper din tot sufletul să ajungi pe podium în finala Românii au talent.”, i-a spus Andra, care a urcat pe scenă și l-a îmbrățișat pe Darius. „Când se întâlnește talentul cu munca și modestia, asta e calea către succes. A fost cel mai bun număr de dans contemporat de la Românii au talent.”, a mai completat cântăreața, la testimoniale. Andra și-a folosit însă Golden Buzz-ul, așadar nu i l-a mai putut oferi concurentului. „Ai mari șanse să câștigi”, au mai fost de părere jurații.

Mihai Bobonete a fost cel care a apăsat butonul auriu însă, fiind impresionat de prestația lui Darius și trimițându-l, astfel, direct în semifinale. „Sunt uluit de performanța ta, sunt uluit de ce s-a întâmplat acum pe scenă, nu știu de unde ai venit, cum de există un copil ca tine, dar mi-ai umplut inima de bucurie. (..) Tot ce pot să fac acum este să apăs acest Golden Buzz.”, a spus acesta.

Eu am văzut un amestec incredibil de inocență, de eleganță și de bărbăție. Este un moment de aur în viața ta acum.”, i-a spus Dragoș Bucur. 

Imediat cum a văzut că a primit Golden Buzz-ul, Darius s-a emoționat și a izbucnit în lacrimi. Emoții mari l-au cuprins și pe tatăl băiatului, care a venit să îl susțină, ivindu-se lacrimi și pe chipul acestuia.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net