Primul număr de magie ratat din istoria emisiunii! Un membru al echipei a fost în real pericol

├Än aceast─â sear─â, jura╚Ťii de la ,,Rom├ónii au talent" au asistat ├«ngrozi╚Ťi la un num─âr de magie foarte riscant, care din nefericire nu a reu╚Öit ╚Öi care putea avea consecin╚Ťe fatale. 

image
Primul număr de magie ratat din istoria emisiunii! Un membru al echipei a fost în real pericol

Concursul ,,Rom├ónii au Talent" a surprins ╚Öi ├«n aceast─â sear─â, c├ónd magicianul Aitor Frances s-a prezentat pe scen─â cu un num─âr de magie extrem de periculos, care i-a ╚Ťinut cu sufletul la gur─â at├ót pe public c├ót ╚Öi pe jura╚Ťi. 

Din nefericire, reprezenta╚Ťia de la ┬źRom├ónii au Talent┬╗ a fost primul num─âr de magie ratat din ├«ntreaga istorie a show-ului. Aitor Frances a ap─ârut pe scen─â al─âturi de asistenta sa ╚Öi a creat un decor impresionant ╚Öi ├«nsp├óim├ónt─âtor.

Cite╚Öte ╚Öi Danseaz─â la bar─â ├«n timpul liber, dar n-ai crede ce loc de munc─â are! Num─âr spectaculos la Rom├ónii au talent

Cei doi au adus mai multe sicrie pe care magicianul le distrugea pe rând cu un topor, doar că în unul dintre aceste sicrie se afla un membru din echipa emisiunii. Iluzionistul trebuia să ghicească în care dintre aceste sicrie se ascundea bărbatul pentru a nu-l lovi cu toporul, fapt care ar fi cauzat o tragedie.

La un moment dat, magicianul a oprit num─ârul pentru c─â ╚Öi-a dat seama la timp c─â ├«n sicriul pe care urma s─â-l loveasc─â cu toporul se afla chiar tehnicianul din echipa de produc╚Ťie de la ┬źRom├ónii au talent┬╗. Jura╚Ťii au fost teribil de ├«nsp─âim├ónta╚Ťi de tragedia pe care ar fi putut s─â o cauzeze concurentul ╚Öi i-au oferit acestuia patru de ,,Nu". 

stanga
dreapta
image
image
image
image
Screenshot (22) png

Magicianul este autodidact

Magicianul este un mare pasionat de numere de magie cu grad ├«nalt de risc, iar show-urile sale mizeaz─â pe emo╚Ťiile puternice pe care publicul le simte ├«n timpul numerelor de iluzionism.

Cite╚Öte ╚Öi Campioana mondial─â ├«n v├órst─â de 12 ani revine pe scen─â ╚Öi c├ó╚Ötig─â inimile jura╚Ťilor

Magicianul Aitor Frances este autodidact și se ocupă cu iluzionismul de 13 ani, iar visul său este să facă show-uri în Las Vegas.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News,Facebook ╚Öi Instagram! 

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub liviu varciu animat gif
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png