Primul număr de magie ratat din istoria emisiunii! Un membru al echipei a fost în real pericol

#Românii au talent
Ultima actualizare:

În această seară, jurații de la ,,Românii au talent" au asistat îngroziți la un număr de magie foarte riscant, care din nefericire nu a reușit și care putea avea consecințe fatale. 

Primul număr de magie ratat din istoria emisiunii! Un membru al echipei a fost în real pericol
Primul număr de magie ratat din istoria emisiunii! Un membru al echipei a fost în real pericol

Concursul ,,Românii au Talent" a surprins și în această seară, când magicianul Aitor Frances s-a prezentat pe scenă cu un număr de magie extrem de periculos, care i-a ținut cu sufletul la gură atât pe public cât și pe jurați. 

Din nefericire, reprezentația de la «Românii au Talent» a fost primul număr de magie ratat din întreaga istorie a show-ului. Aitor Frances a apărut pe scenă alături de asistenta sa și a creat un decor impresionant și înspâimântător.

Citește și Dansează la bară în timpul liber, dar n-ai crede ce loc de muncă are! Număr spectaculos la Românii au talent

Cei doi au adus mai multe sicrie pe care magicianul le distrugea pe rând cu un topor, doar că în unul dintre aceste sicrie se afla un membru din echipa emisiunii. Iluzionistul trebuia să ghicească în care dintre aceste sicrie se ascundea bărbatul pentru a nu-l lovi cu toporul, fapt care ar fi cauzat o tragedie.

La un moment dat, magicianul a oprit numărul pentru că și-a dat seama la timp că în sicriul pe care urma să-l lovească cu toporul se afla chiar tehnicianul din echipa de producție de la «Românii au talent». Jurații au fost teribil de înspăimântați de tragedia pe care ar fi putut să o cauzeze concurentul și i-au oferit acestuia patru de ,,Nu". 

Magicianul este autodidact

Magicianul este un mare pasionat de numere de magie cu grad înalt de risc, iar show-urile sale mizează pe emoțiile puternice pe care publicul le simte în timpul numerelor de iluzionism.

Citește și Campioana mondială în vârstă de 12 ani revine pe scenă și câștigă inimile juraților

Magicianul Aitor Frances este autodidact și se ocupă cu iluzionismul de 13 ani, iar visul său este să facă show-uri în Las Vegas.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net